.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Retro Kocka Kuckó 2024
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Hegyen-völgyön, Chongqing
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Urby66
aktív tag
Nagyon sajnálom, hogy angelday már egy ideje abbahagyta a minőségi magyar nyelvű tartalomgyártást. Mind a Plastik, a Heti meteor fantasztikus termék volt, és jót mosolyogtam a Futóblogos "ámokfutásán" is.
[ Szerkesztve ]
Thusor
őstag
Szintén zenész a helyzet. Munkámból és életvitelemből adódóan rengeteget utazom. Melóhelyen van egy HP Workstation Z600-as gép, ami igazi erőgép. Plusz ha minden jól megy akkor lesz mellé egy Dell Precision T7920 is. De utazgatáshoz még mindig nem találtam meg a nekem kellő modellt. Egy olyat ami mondjuk 32 GB-ig simán bővíthető, legalább 4 magos processzora legyen és tudjak bele tenni SATA plusz M.2 SSD-t is egyszerre a bővíthetőség jegyében. Minden ami szóba jöhetne baromi drága, vagy ha olcsóbb akkor nem igazán hordozásra van. Most jelenleg a jó öreg HP elitebook 2540p laptopom használom i5-540m 8GB ram és 500 GB SSD társaságában. Sokszor kevés, főleg processzor és memória miatt, de hát nincs ideális csere jelölt még.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
"Minden ami szóba jöhetne baromi drága..."
Hiába ez már ilyen, de ha tényleg fontos a munkához, akkor nem szabad rajta filléreskedni.
Procihűtön a venti nem fordítva van?
V6
Jhonny06
veterán
Ja, sikerült úgy felrakni elsőre és természetesen csak akkor vettem észre, amikor már szépen elhelyeztem az asztalon, összekötöttem, stb..
Ez legyen a legkevesebb.Egyszer én 2 radis toronyhűtésen raktam egymásnak fordítva a ventiket, bár teljesítményben észre sem vettem
V6
Hirdetés
bejegyzés Új gépsárkány
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- MS SURFACE BOOK 13.5" 3200x2000 ÉRINTŐS NOTEBOOK/TABLET I7-6600 8G/256 TÖKÉLETES, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- DJI Convertible hátizsákká alakítható drón hordtáska (Mavic 3, Mavic 3 Pro, Mavic 3 Classic)
- MS SURFACE BOOK 13.5" 3200x2000 ÉRINTŐS NOTEBOOK/TABLET i5-6300 8G/256 TÖKÉLETES, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 7500T vízhűtés, 16gb ddr4 Ram, RX 570 4GB, 64+240 GB SSD, Kompakt ház
- Victus 16-e1110nh 16'' FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar