2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Apple Watch - nem, köszi

    Ez az óra összefoglalja az androidos okostelefonok és az iPhone közti különbséget. Kb. ugyanazt tudja mindkettő, csak az utóbbi gusztusosabb.

    Nem véletlenül esnek a részvényárak, ez így nagyon "kötelezőre" sikeredett. Szép, nyálcsorgatós, flawless 60fps animációk.. csak minek? Imádom az Apple termékeket és itt igazából nem is az ő órájukat akarom fikázni, hanem ezt az egész "okosóra" termékkaterógiát. Valaki kitalálta, hogy ezek az eszközök márpedig el fognak terjedni és azóta kötelezően próbál minden gyártó ehhez igazodni. A probléma csak azzal van, hogy szétnézünk az utcán és azt látjuk, hogy az embereknek nem kell az "egyszerűbb". Senki nem használ pl. bluetooth (vagy vezetékes) headsetet, inkább felveszik a telefont és kézben tartják. A legtöbben nem fognak azért egy külön eszközt venni, hogy azon olvassák az sms-t, váltsanak zenét, stb. Főleg a vadiúj iPhone helyett nem, amit ugye kötelezően mutogatni kell. De amikor nem, akkor is inkább a szép nagy kijelzőt használja az ember. Egyszerűen nincs indokolt használati eset ezekre a termékekre.

    Wearable cuccok eddig is voltak (pl. sportoláshoz), ezeket is használják néhányan, de úgy igazából nem esik szó róluk, nem is nagyon terjedtek el, csak úgy "vannak".

    Folytatás...

    Jhonny06 10 éve 13

  • Újabb aranyásó

    Jhonny06 10 éve 13

  • Amikor rosszkor csörög a telefon

    Hatalmas :DDD

    Jhonny06 10 éve 9

  • BKV vs. bringás

    Instant bordatörés

    Jhonny06 10 éve 167

  • Ivás után is lehet bringázni

    [link]

    Ok..? :F

    Már kifejtettem néhányszor, hogy miket látok a bringásoktól, de ez azért durva. Rendben, hogy csak egy bizonyos mennyiségig, de azért emellett érveljen már valaki, hogy miért is lesz nekünk jobb ettől.

    Jhonny06 10 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.