2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Életképtelen bringások #sokadik

    Már párszor kifejtettem, hogy a bringások egy baromi nagy része teljesen figyelmen kívül hagyja a szabályokat és néhány év vezetés után azért ki szokott alakulni egy "leszarom" érzés, amikor már nem tágul a pupillád egy-egy szabálytalanság láttán, de amit nap mint nap látok az utakon, azt tényleg nehéz szó nélkül hagyni. Ugye jó idő is van, meg sokat is vezetek napi szinten, így nyilván rengeteg bringást látok az utakon és már tényleg tapasztalat mondatja velem, hogy mintha nem létezne rajtuk kívül semmi/senki. Az apró bakikra nem ugrok, én se vagyok szent, de _BAZMEG_, amikor csúcsidőben behajt a full forgalmú kereszteződésbe a Szentendrein pirosnál, akkor azért felkapja az ember a fejét, bármilyen hidegvérű is. És ezt nem egyszer láttam, hanem konkrétan hetente sokszor.

    Azért valljuk be, mindenki szokott a megengedettnél kicsit gyorsabban hajtani autóval meg ilyesmi, de a piroson még a legállatabb száguldozók se mennek át, ott azért már van egy félelemérzet az emberben és meghúzza azt a bizonyos vonalat.

    Néha azért megszólítom az ilyeneket melléjük érve, hogy ez mi volt. Valamelyik nem válaszol, valamelyik "elférsz, nem?" (nem ez volt a probléma, de mindegy..) kérdéssel próbálja visszaverni a támadást, stb.

    Folytatás...

    Jhonny06 9 éve 86

  • Filmnapló

    Érdemes kipróbálni a Letterboxd szolgáltatását, amiben kvázi naplózhatod és értékelheted a megnézett filmeket, akár timeline-szerűen is, ha napra pontosan logolod, hogy melyik nap melyiket nézted meg. A megnézendő filmeket is tudod gyűjteni, amit gyönyörűen, borító alapján listáz ki. Tulajdonképpen hasonló az IMDb-hez, csak sokkal királyabb és az adatbázisa is eléggé kiterjedt. Ez utóbbira már csak akkor megyek fel, ha egy film leírását akarom megnézni (ebben azért még jobb), de minden másra ott a Letterboxd. Március közepe óta logolom a megnézett filmeket és baromi jó néha visszanézni (mint egy naplót), hiszen amúgy elfelejtené az ember. Itt megtaláltok.

    Jhonny06 9 éve 8

  • Postal 2 Paradise Lost

    Végre megjelent, csak 2k, tessék megvenni. Nagyon jó lett, simán megvan a régi Postal 2 élmény, abszolút nem rontották el. A sztori miatt a környezet eléggé lehalt sajnos, de hát ez van. :)

    Jhonny06 9 éve 8

  • Durván felment a Milka ára :(

    Most voltam a Tescoban, 319.- ft. Szolgálati közleményt hallottak.

    Jhonny06 9 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.