2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Euro NCAP

    LINK
    Azt hittem a törésteszteket értékelik, nem pedig a vezetést segítő rendszerek meglétét...
    Vagy Origo cikk és felejtsem el?
    Ennyi erővel egy 14 éves is most egy csillagot kapna? Csak mert nekem 2005-ös, tehát 13 éves Focus kombim van. Szerintem az akkori töréstesztek igen jók ennél az autónál, azért mert nincs benne sávelhagyásra figyelmeztetés, ráfutás jelző, táblafigyelő, tempomat stb. még nem kéne lepontozni, semmi köze a törésteszthez. Vagy rosszul látom?

    flymi 5 éve 33

  • Életem első saját autója

    Részletek később. Most mennem kell melóba.
    Annyit mondanék csak, hogy az autóvásárlás nem leányálom (pedig vittem magammal szerelőt is).
    Hogy én mit idegeskedtem ma egész nap, az valami hihetetlen! Állapotfelmérésen a szervizben egy pillanatra még agyérgörcsöt is kaptam, de aztán végül azt hiszem jó döntést hoztam és megvettem a kocsit. Pénteken hozom el, foglalót hagytam a kereskedőnél, a többi átutalással megy holnap.

    Előzmény:
    Megfogadtuk, h ha asszony terhes lesz, akkor kell egy biztonságos, megbízható autó a jelenlegi roncs meg marad továbbra is az após tróger kocsija. 3 egész évig spórolgattunk rá.
    G Astra kombi vagy Focus kombi volt a fő cél, kizárólag benzines.
    Augusztusban a helyi kereskedőnél néztünk egy mk2 focust, 2008-as faceliftes, 2 lityis gyönyörűség volt, igaz olaszból. Milla hármat kért érte, de az sajnos bőven meghaladta a vásárlásra szánt keretet. Sajnos a környéken (is) elég ritkák a benyós kombik. Kereskedő ismerős így a szomszédos városban tanyázó másik boltot javasolta. Találtam is ott egy első blikkre kitűnő állapotúként hirdetett 2005-ös, 1.6 benzines Focus kombit.
    Már hétfőn odatelefonáltam, h szerdán újra jelentkezem megvan-e még és ha igen elmennénk autószerelő ismerőssel megnézni szerdán.
    Kerítettem gyorsan egy szervizt is, ahol bevállalták az állapotfelmérését ebéd utánra. Pipa.

    Folytatás...

    flymi 6 éve 158

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.