2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A legszebb dolog az életemben!

    Örömmel kürtölöm szét a PH berkeiben, hogy ma hajnali 4:17-kor megszületett Emília Adina, első gyermekünk.
    Gyors és sima szülés volt, a fájások este 11 körül kezdődtek, fél kettőre már tíz percesek voltak, ekkor mentünk be a kórházba. Negyed négykor már a vizsgáló asztalon feküdt a feleségem én pedig beöltöztem az eseményhez, mert a doki jelezte itt bizony szülés lesz. (Mi másért is mentünk volna be...)
    Egészséges és tündéri a kis jövevény, 3kg 10dkg és 50 cm-rel érkezett a világra.
    A legszebb baba az egész univerzumban! :B :C :C

    Isten hozott életem!

    flymi 5 éve 23

  • Goodgo GD-SC03 beltéri kamera

    Minden okés a masinával egyedül a belé helyezett 64GB-os Sandisk memóriakártyát nem akarja felismerni az app. Kivettem, visszaraktam de így sem történt semmi.
    Ötletek? 16-os Kingston van még itthon tartalékba, esetleg azzal próbáljam?
    A Sandisk kártya működőképes egyébként, nem olyan rég vettem.

    PC-n milyen lejátszóval érdemes a videók visszanézésével próbálkozni? Állítólag valami spéci formátumban vesz fel.

    flymi 5 éve 6

  • eltűnt rendelés hazai boltból

    December első napjaiban asszony rendelt edigitalból pár cuccot, h majd karácsonyra biztos ideérjen.
    Rendelést le is adta, jó 4-5 nap elteltével küldtek egy üzenetet, h összeálították a pakkot és hamarosan átadják azt a futárszolgálatnak.
    (Ennyi idő alatt az ország másik végéből egy levél kétszer ideért volna, de sebaj, van még idő, meg amúgy sem vagyunk türelmetlenek.)

    Eltelt úgy egy-másfél hét, nagyon nem izgultunk, ez idő alatt a futarszolgálattól is érkezett mail, h már a központi feldolgozóból továbbították is Pécsre az elosztóba és x napon a délutáni órákban várható a kiszállítás. Eltelt két nap, nem történt semmi, futár nem jött.
    Ránéztünk a nyomkövetésre ahol azt írták, h nem szerepel minden tétel, ezért visszaküldik a boltnak a holmikat. (Átvették, a központi feldolgozóból továbbították az elosztóba, kiadták a futárnak és csak ott tűnt fel??? WTF? )
    Felhívtuk az ominózus bolt ügyfélszolgálatát ahol nem voltak túl készségesek (magyarán leráztak), ezért írtunk mailt. Válasz érkezett ugyan 1-2 nap múlva, de nem volt benne semmi megnyugtató. A bolt kiadta a csomagokat, innentől a futárszolgálaté a felelősség, náluk lehet érdeklődni. Közben eltelt a karácsony meg az újév is, a csomagnak se híre, se hamva. De most már komolyan kezd bosszantani a dolog mert először is eltelt egy hónap és a rendelés még mindig nincs itt, másrészt nem két forint volt.

    Folytatás...

    flymi 5 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.