Hirdetés

2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy éves lettem...

  Eltelt egy év... :Y Megint öregebb lettem.
  Igen tudom, hogy vannak itt nálam százszor régebb óta tevékenykedő kollégák, de egyszer el kell kezdeni valahol. Hát én pont egy éve kezdtem el itt lenni.
  El kell mondjam, nagyon sok jó arccal ismerkedtem meg itt a Prohardver lapcsalád berkeiben, akik idejüket és energiájukat az én problémáim megoldására (is) fordították.
  Ezúton köszönöm a kedves topiclakóknak a türelmet és a sok segítséget! Köszönöm a sok sikeres üzletet aprón!

  Remélem egy év múlva ugyanitt leszek, sokkal több tapasztalattal és kedves ismerőssel, jó sok adásvétellel! :C

  :R :R :R :R :R

  flymi 3 éve 8

 • Cooler Master Case Mod World Series 2015

  Ma indult el a nevezés, Február 7-ig lehet jelentkezni! A munkafolyamatokról a leírást, képeket április 30-ig kell benyújtani.
  Várjuk a szebbnél szebb alkotásokat!

  Cooler Master Case Mod World Series 2015

  flymi 3 éve 0

 • Az új generáció, avagy a 775-ös utáni élet

  A történet valahol itt kezdődik:

  2014 Újév. Ismét egy új esztendő vette kezdetét új elhatározásokkal. Már nem tudom pontosan milyen indíttatásból fogant meg az ötlet, de egyik reggel arra a különös és megmagyarázhatatlan jelenségre ébredtem, hogy szeretném felújítani a gépemet. :B
  (Előzmény)

  A 775-ös platformra épült hű társ öregedésének első komolyabb jeleire (táp, VGA) már szilárd elhatározásként az agyamba égett, hogy új gépet kell építenem. Ekkor még nem voltak konkrét tervek, büdzsé. Szorgalmasan nekiláttam felkutatni (Google a barátom), milyen újdonságok érkeztek 2009 tavasza óta a számítástechnika csodálatos világába.

  Órák hosszat, összességében heteket ültem a monitor előtt és cikkeket, teszteket olvastam hardverekről, szinte bármiről, amiről úgy gondoltam, hogy hasznos lehet a kutakodás és később a választás terén.
  Próbáltam már ekkor egy kicsit rásegíteni a dolog anyagi oldalára is, ezért olyan oldalakat is felkerestem, ahol hirdetések feladásával és sikeres üzletkötéssel egy kicsit megtámogathattam a pénztárcám vastagságát.
  Így találtam rá a Hardverapróra, melynek egyenes következménye lett a regisztrációm ide, a Logout-ra.

  Folytatás...

  flymi 3 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.