2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 5. BRSZK RETROspection egy újonc szemével.

    Nem akarom elhúzni mint a rétes tésztát, csak egy rövid áttekintéssel leírnám a tapasztalataim a rendezvényről és az egészet belengő retró feelingről.

    Az előző kiállításokra sajnos nem tudtam eljutni most ötödjére viszont egyből kiállítóként jutottam el, ami azért is nagy szó mert bacsis egy őszinte srác és elmondta, hogy engem nem is akart igazából ott látni de több éves ismeretségünk miatt azért mégsem akarta ezt egyenesen így az arcomba tolni, hogy kopj le. :)
    A lényeg, hogy végül ő és a többi vendég kiállító közös beleegyezésével meghívót kaptam az eseményre.

    -1. nap
    Bepakolás a kocsiba. Kár, hogy nem furgonom van, ott nem kellett volna ennyit legózni. Megtelt a kombi csomagtartója, a hátsó üléssor, de még az anyósülésre is kerültek holmik.

    0. nap
    Időben érkeztem a megbeszéltek szerint. Bacsis és kedves családja rögtön beinvitáltak (végre láthattam a BOSS főhadiszállását, srácok az valami elképesztő!!!), kávéval kínáltak. Megismerkedtem a többi kiállítóval, igyekeztem mindenkinek a nevét memorizálni, mert azzal sokszor hadilábon állok. Majd irány a tornacsarnok, felmértük a terepet. Bár bacsis az agy mégis frescho vette kezébe a dolgokat, hogy mi hol legyen és végül miután ezt kisakkozták, jöhetett a bepakolás. Timelaps videót is láthattatok az eseményről frescho jóvoltából.

    Folytatás...

    flymi 5 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.