Hirdetés

2018. október 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Alkatrész tisztítás levegővel

  vs.

  Mit javasoltok számítógép alkatrészeinek levegővel való gyors tisztításához/kifújatásához? Hosszú távon megéri befektetni egy mini kompresszorba vagy a flakonos sűrített levegős megoldás a nyerő?

  ITT néztem a kompresszorokat.

  flymi 2 éve 29

 • Felmondás a munkahelyen picit másképp...

  Már rég megszületett az elhatározás, hogy ha nem képesek a jelenlegi munkahelyemen megbecsülni a munkám, ha nem képesek kifizetni a túlórákat, ha továbbra is eltüntetik a szabadságaimat, akkor az első adandó alkalommal váltok. Továbblépési lehetőség a cégnél úgysem volt, ismerősön keresztül viszont sikerült egy állami céghez beadni az önéletrajzom azzal az előnnyel, hogy az a paksaméta tetejére kerül majd.

  Így is lett, hívtak, hogy lehet menni egy beszélgetésre, onnan majd orvosira és még az idén átvesznek. Pontosabban csak az idén vesznek át, szóval siessek a felmondással.
  A mostani melóhelyen a "hogy mertél felmondani, mikor tudod, hogy nincs helyetted ember?" volt az első reakció a felmondásomra, meg a "miért, nincs itt jó helyed?" szöveget kaptam. A közvetlen főnököm nem akart elengedni a 30 nap felmondási idő letelte előtt, de a munkáltató elvileg belement. Legalábbis a HR-estől ezt az infót kaptam.

  3 napot kellett várni a munkáltató válaszára ( :F ), mert nem volt elérhető. (Na persze)
  Azt az infót kaptam telefonon, hogy addig ne is vigyek be semmiféle felmondási papírt a céghez, amíg a HR-es nem beszélt a nagyfőnökkel. Egyébként sem tudtam bemenni, mert itthon lábadoztam táppénz miatt, de ha nagyon kellett volna, el tudtam volna juttatni hozzájuk.

  Folytatás...

  flymi 2 éve 171

 • Help pls! Mik ezek az izék??

  Üdv!
  Szeretnék segítséget kérni az alábbi bigyók beazonosításához! Előre is köszönöm a segítséget! :R

  [L:/dl/upc/2015-12/487689_20151201_163724.jpg](IMG:/dl/upc/2015-12/487689_20151201_163724.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

  Folytatás...

  flymi 2 éve 14

 • Melyik telefont válasszam?? (erősen alsó középkategória)

  Sajnos nem kaptam semmilyen választ a "melyik okostelefont vegyem" topicban, úgy látszik 100k alatti készülékeket nem használ ott senki...

  Új, olcsó droidos készüléket keresek, tűrhető üzemidővel (>2000mAh), minimum 5MP kamerával és 1GB memóval.
  Függetlent vagy telenorost 32-35e környékén, az sem baj ha dual sim-es. Telenornál vállalati csomagban venném.
  Nem nagy a keret, de telefonáláshoz, időnként netezéshez, ritkán fotóhoz kellene. Játék pécén, telón maximum szókereső...
  Páromnak Ace4 van már egy éve, a Galaxy Core Prime ahogy olvastam hasonló paraméterekkel rendelkezik, csak a kijelzője harmatosabb, viszont az akksija picit erősebb. Lenovo A6000 van még ilyen árban, erről nem találtam mobilarénás tesztet, de nagyjából hasonló mint a Samu.
  Sony E4G is a látótérben van, de annak már borsosabb az ára picit és a szolgáltatónál nem kapható, csak a régebbi és kicsit gyengébb E4, igaz pár ezressel a megszabott keret alatt kifutó modellként...

  Várom az épületes jó tanácsokat a vásárlással kapcsolatban! :R

  Folytatás...

  flymi 2 éve 20

 • Mount & Blade II Bannerlord megjelenés?

  A kérdés, hogy hol és MIKOR?

  Az első rész jó volt, valódi újdonság!
  A Warband még jobb, komplexebb, teljesebb játékélményt nyújtott. Viszont voltak idegesítő bug-ok és hosszabb idő után ez is parkolópályára került.
  A With Fire and Sword számomra csalódás volt, talán ezért sem szereztem be a Napoleonic Wars címűt.

  Ez a második rész viszont még jobbnak ígérkezik, mint az első kompletten, legalábbis a beharangozó videók, valamint a TaleWorlds honlapjának leírása alapján.
  Jó lenne karácsonykor már ezzel tolni, de vannak fenntartásaim a megjelenés időpontját illetően...

  flymi 3 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.