Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#8801) D.Orion válasza Eagle16 (#8800) üzenetére


D.Orion
veterán

Lehet, hogy arról beszélt. :DDD Nem értem én ezt a virágnyelvet. Egyébként semmi bajom nincs azzal ha valaki plusz dolgokat vesz a játékhoz, hogy előnyhöz jusson. Az még mindig százszor jobb, mintha csalna...

Malivonka-n egyébként a két zászló 707 méterre van egymástól. Szóval ott "ideális" start esetén már kapásból csak ~600 méterre van az ellen.

[ Szerkesztve ]

(#8802) diegho


diegho
nagyúr

IS3-ra milyen kiegészítőket tegyek és mit tanítsak pluszba a legénységnek?

(#8803) jahrn válasza diegho (#8802) üzenetére


jahrn
senior tag

En ha jol emlekszem a rammer/vert stab/coated optics triot hasznaltam. Legenyseget meg repairra allitottam ra, amikor megvolt a 100% belole akkor meg a camo jott.

(#8804) joergie


joergie
őstag

én nem értem. ez a tiger(P) olyan OP hogy még. orál. jobb a frontja mint a KT-nak., az meg hogy a tigrissel egy szinten...lol. nem bírtam meglőni, csak arannyal. Az meg sima bétába nem lesz. tigrincsemet mindenhonnan szétszedik, idegesítő.
unokaöcsém tolta a játékot a héten, aztán beraktam neki a testservert, hogy ne az én statomat rontsa :DDD , és nekem az is3 elég bejövős, bár már nem emlékszem bétából a KT-re.(merthogy elkezdtük a KT-t, azátn törölték az egészet, mondom fasza, akkor ne szenvedjen ujból, menjünk orosz ágon. Szegénykémnek ilyen 38-9%os winratio-ja van is3-4-7el, ugy hogy azért én is mentem(2-3 nyertes kört), amíg ebédelt :DDD

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#8805) biggamer


biggamer
veterán

Naggyon ott van a gyévocska !!! ;] :DDD :))

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#8806) Iron Funeral válasza joergie (#8804) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ferdinand is jobban páncélozott mint a Jagdtiger szerintem, persze a felépítménytől eltekintve. :N (És a Jagdtiger gyengébbnek érződik jóval mint a KT...)

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#8807) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Kevés játék van ami olyan szinten fel tud ba... khm... idegesíteni, hogy szaftos szitkozódás közben kimenjek 1-1 kör után rágyújtani! :D De a WoT-nak folyton sikerül...

Oké, hogy a match making olyan amilyen... de miért mindig értetlen hülyékkel sorsol össze? Egy dolog, hogy nem tud angolul, de a minimap villogtatást is teljesen figyelmen kívül hagyja a többség. Látja, hogy egy adott ponton áttörnek, de vagy tájékozódási képességei egyenlők a nullával, vagy csak simán olyan szinten nem érdekli, hogy továbbra is megy szafari kirándulni a csapat 80%-val egy csoportban... :(((

Most egy idióta StuG III-al gyűlt meg a bajom. A csapat nagy része már majdnem foglalta az ellenséges bázist, ketten maradtunk hátul védeni, erre az egyik irányból bejöttek a bázisra. Jeleztem a StuG-nak, hogy jó lenne ha segítene, mert nem bírom sokáig. De meg sem mozdult. Háttal az ellenségnek egy szikla mögött megvárta míg elfoglalják a bázist és arra várt, hogy a másik irányból jöjjön valaki (megjegyzem az az irány amit ő védett már rég megtisztították a sajátjaink).

Ja és a játék azért jött ki döntetlenre, mert ez a marha képtelen volt resetelni az ellenséget...

Aztán közvetlenül utána a következő körben Himmelsdorfon a csapat 80%-a elindult a fenti kastély irányába és a maradék játékos is csak pár arty meg én voltunk...

Ilyenkor napokra elmegy a kedvem a játéktól, mert ez így csak bohóckodás. De csak nem bírom ki, és 20 perc múlva már megint szitkozódom a hülyék miatt... :(((

(#8808) Memphis79 válasza biggamer (#8805) üzenetére


Memphis79
aktív tag

Da!

Origin:Memphis79HUN

(#8809) Wasp91 válasza Stauffenberg (#8807) üzenetére


Wasp91
aktív tag

Szidjad őket olyankor. Nem bűn az. :D

Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál

(#8810) GrooveHero válasza biggamer (#8805) üzenetére


GrooveHero
addikt

Hja, ebben van valami. Csak nem tudom ki ez a hugi, nem találok róla semmit.Pedig jó bőr.
Megengedném, hogy beüljön mellém az IS-4be:DD

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#8811) csaabz válasza biggamer (#8805) üzenetére


csaabz
őstag

Első hozzászólás a videóhoz:
"How much gold for Ola?"

:D

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#8812) csaabz


csaabz
őstag

S-51 artyról mi a vélemény?
Annyit játszottam a KV-val, hogy lehet kifejlesztem. Ez lenne az első artym :)

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#8813) Fel válasza csaabz (#8812) üzenetére


Fel
addikt

Kezdő spg-nek kicsit húzós talán :DDD
Én is csak a tesztszerón próbáltam ki (a "rendes" verzióban még kell 8k xp hozzá), de annyi biztos, hogy ütős. Nagy a sebzése, de ilyennek kell lennie egy T6 nehéz lövegnek. A haználhatóságát korlátozza, hogy nagyon kis szögben lehet mozgatni a löveget, emiatt (oldalra) mozgó célt nehéz vele eltalálni, és helyzetváltoztatáskor is állandóan szétugrik a célkör. Kevés lőszert vihet (152-esből talán 18-at, 203-asból 14 v. 16).
Nekem tetszett, úgyhogy tuti megveszem majd.

[ Szerkesztve ]

(#8814) marked one94 válasza csaabz (#8812) üzenetére


marked one94
őstag

Én használom és nekem nagyon bejött prémium nélkül és lehet vele jól keresni. Mondjuk én nem vagyok nagy artys. Ezt az egyet akarom csak megvenni mert tetszik a kinézete olyan durva azzal az alap agyúval :D

You'll Never Walk Alone

(#8815) Stauffenberg válasza Fel (#8813) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Pedig én mit meg nem adnék ha már lenne egy Tier 5-ös SPG-m! :D Hummel-re gyúrok, de még csak a Sturmpanzer II-nél járok. Igaz nem is megyek vele sokat. A Sturmpanzer II csak 15 lövést tud leadni a jobb fajta pukkancsból, aztán kapitulálhatsz! :D A legtöbb csata végére 1-2 lövés marad még, de ha nagyobb a mozgolódás akkor ideje korán kifogyok.

De cserébe az SPG-vel lehet a legnagyobb sebzéseket bevinni, szóval pörög az XP és a kredit! :) Egy jobb kör alatt ezzel a Tier 2 szintű löveggel megkeresek közel annyit, mint egy Tier 4-5 medium tankkal egy átlagos csatában! :)

[ Szerkesztve ]

(#8816) stork13 válasza csaabz (#8812) üzenetére


stork13
aktív tag

Nekem is az első artym. Most lett meg, 13 meccs volt vele. A 203-as ágyúba 12 lőszert vihetsz. Azonban nem kell aggódni 1,58 a ROF-ja, 7-nél többet még nem lőttem vele egy meccs alatt. Mínuszos kör még nem volt vele (premiummal). Javítás 4-6k ha kilőnek, 1442 a 203-as HE. Vereséggel 10-20k összejön, egy jó győzelem 40k.
Azonban vicces dolog az arty. Lassan szűkül be a kör és ha be is áll akkor a közepén lévő tanknál még ~2-3x nagyobb, elég lutri, hogy telibe találd. Kicsi az ágyú kitéríthetősége és ha egy mellémegy akkor nézhetsz egy filmet amíg betölt újra.
Első meccsem Himmelsdorfon volt (miért is ne?!), a hegy alá nem ment senki. Jött ki egy Löwe 1300-1400 HP-n, td-zve oldalba lőttem és elfüstölt. Persze aztán buktuk. Tier 8-asokba telitalálatnál 700-1000 hp-t lekap lazán.
Nem az én világom az arty, de ha felhúznak akkor levezetésnek jó menni vele.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#8817) Fel válasza Stauffenberg (#8815) üzenetére


Fel
addikt

Háátööö.... Van egy Hummel és egy M41 is a garázsban. Mindkettő T5, és az utóbbi 1-1,5 hétben mindkettőt aktívan használom. Igazából egyikkel sem keresem magam betegre... A javítás nem sok (mellesleg spg-kel a legjobb a túlélési arányom :) ), de a lőszerköltség brutális. Most mindkettőbe 1125 kredit egy-egy 155-ös. Bár lehet velük néha jól is keresni:

Egy vesztes csata M41-el:

Mai duplázós Hummellel:

stork13: Én is nem oly' rég vágtam bele komolyabban az artyzásba, de eddig tetszik. Ugyan az utóbbi két nap elég gyéren alakult (tegnap a Hummel volt gyengus, ma az M41.. egy rakás mellélövés, bamba csapat stb... Sikerült is mínuszba fordítani a mérlegem vele.), de kitartok. A hummel marad, az M41-ből pedig később lesz T92. A szovjet oldallal még nem tudom mit tegyek... Az S-51 tetszik, de fogalmam sincs milyen a két Object :U .

[ Szerkesztve ]

(#8818) Stauffenberg válasza stork13 (#8816) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Azért van annak is egy varázsa mikor végigszenveded az alsóbb szintű artykat is! :) Bison után a Sturmpanzer II egy megváltás, de vittem már Hummelt is (nem saját accounton). Szóval ha másra nem, akkor arra jók a Tier 1-2 szintű SPG-k, hogy kitapasztald velük a helyes taktikát.

Nekem bejön a stílusa, bár inkább med tank vonalon mozgok főleg, mert számomra az a legideálisabb. Meg a TD-t is kezdem megszeretni, pedig eddig utáltam (főleg amiatt amit az M3 Lee-vel kellett szívni, hogy meglegyen végre az M4 Sherman).

(#8819) stork13 válasza Stauffenberg (#8818) üzenetére


stork13
aktív tag

"Azért van annak is egy varázsa mikor végigszenveded az alsóbb szintű artykat is!" Lehet, de inkább a KV-vel az a 127k XP, mint az elejéről végigmenni. Ez legalább élvezet volt. :)

Innen tovább menni lesz nehéz, 180k a következő és onnan még 300k az utolsó. Hááát, ennyiből meglenne a T30 meg az IS-7 is és maradna még belőle. :D

Én levezetőnek használom, ha előtte nagyon felhúz a játék.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#8820) biggamer válasza mynames (#8775) üzenetére


biggamer
veterán

tudtommal aug.8 és12.-e között ... :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#8821) bullseye


bullseye
addikt

S51 tudtommal spéci, mert magasabb szögben lő, ezért hosszabb a lövedék útja, de jobban belő a kisebb sziklák mögé...

amúgy német artik ahogy nézem mindig is lőszerszűkében lesznek (Grille, Hummel tuti, de a tigrisről is hallottam már), ezek szerint oroszok is?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#8822) marked one94 válasza bullseye (#8821) üzenetére


marked one94
őstag

Ma nekem bizonyította ezt a képeségét, olyan szépen kilőtem a társamat a szikla mügöl hogy csak néztem. :DDD Én se értetem erre hogy voltam képes mert a célzó körön kívül csapódót be, egy olyan helyre ahova elméletben oda se tudtam volna lőni.De még az is vicc hogy rajta többet sebeztem mint ellenségen :DD Persze megkaptam a chaten a szokásos dumát, hogy noob arty meg az ilyeneket :))

You'll Never Walk Alone

(#8823) Stauffenberg válasza bullseye (#8821) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ez csak természetes, hogy kevesebbet tudnak magukkal vinni a jóval nagyobb kaliberű munícióból, mint a tankok a sajátjukból (bár ott is megfigyelhető, hogy a nagyobb kaliberből kevesebb vihető).

A valóságban is ez volt. Például a Hummel a 15 cm sFH 18/1 L/30 lőszerből 18 darabot vihetett magával.

Meg azért a játékban is érthető, hogy ezt a számot nem változtatták meg! Hiszen ez is az arty taktika része! Már ott elkezdődik a taktikázás, hogy be tudod-e osztani a lőszered a meccs végéig, képes vagy-e csak azokat a tankokat támadni, melyek stratégiailag is kívánatosak, vagy megint csak magadra gondolsz és lövöd a kicsiket, akik amúgy is elhullanak hamar.

(#8824) Murder3 válasza Stauffenberg (#8823) üzenetére


Murder3
addikt

komolyan ha grindszel mi a francért gondolj másra mint magadra
random battléba?

mi más szórakoztató van benne mint killeket szerezni?
az h kisegítesz nem szórakoztató egy értelmetlen csatába
randomok hátránya h nincs benne külön motiváció.

(#8825) marked one94 válasza Murder3 (#8824) üzenetére


marked one94
őstag

Szerintem meg ha van pár értelmes csapat társ akikkel össze lehet dolgozni akkor nagyon szórakoztató egy játék. Ha egyedül mész kilősz 2-3 tankot utána vesztetek az egész utálatos dolog, mert te tudod hogy jól csináltad a dolgod csak a társaid voltak hülyék. pl a héten volt egy csatám, már csak 2% HP-m volt jön szembe velem egy tank amit nem tudok már kilőni és akkor az utolsó pillanatba felbukkan egy csapattársam és megmenti a s*ggem ez nagy királyság volt, szerintem... és az ilyen kis apróságoktól jön meg újra a kedvem a játékhoz. Ezért várom már a mini platoont hogy valakivel össze tudjak dolgozni.

You'll Never Walk Alone

(#8826) Murder3 válasza marked one94 (#8825) üzenetére


Murder3
addikt

pont ez az h kevés mikor normális a csapat.
én azért nem is nagyon játszok vele meg hamar megunom mert sorozatba kapok 2-3 retardált csapatot ami el is veszi a kedvem.
legjobb mikor ENSK-en a med tankok bemennek a városba agyaggalambnak.

nagyon ritkán összejön 1 értelems társaság és pl élvezetes játszani de ritka az.

[ Szerkesztve ]

(#8827) diegho válasza marked one94 (#8825) üzenetére


diegho
nagyúr

Én is szeretem a jó csapattársakat, kb minden 20.-ra kapok ilyent, de én többször mentek életet, mint engem mentenek meg. Múltkor pl IS-el mentem, lelőttem egy Pershing-et egy Löwe-vel egyetemben a sivatagos pályán, engem eltalált rögtön egy arti és lett 700hpm, bezúztam a házak közé. Látom jön egy Tiger, na mondom 700hp-val elég necces lesz a Tigris, szintén a házak között jött, de elment mellettem, kinéztem hátbaküldttem, de közben megint eltaláltak és lett 300hpm, na mondom ez így nem jó, gyorsan tolatás be a házak közé. Tiger megfordult és elindult felém, de megállt a ház sarkánál. Ezt látta egy csapattársam, szintén Tiger és bejött a házak közé, így két tűz közé került a tiger, felfváltva lőttünk bele, mikor rám nézett ő lőtt bele, mikor rá nézett én. Egyikünket se sebezte meg, leszedtük simán. A kört buktuk, de ezért a kis vadászatért megérte bukni is a kört.

(#8828) Stauffenberg válasza Murder3 (#8824) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

De legalább annyi együttműködés lenne a játékosokban, hogy addig tartsanak össze amíg a csapat meg nem szerez egy akkora előnyt amiből már könnyen lehet győzelmet kihozni!
Az nem elég motiváció, hogy vesztes kör esetén a kapott XP és kredit mennyiség nagy részét elbukja?

Nekem csak ez idegesítő egyedül, hogy emiatt nem lehet rendes tempóban fejlődni, mert a többségnek tökre mindegy, hogy nyerünk vagy veszítünk én meg vagyok annyira hülye, hogy hajlamos vagyok taktikázni, ezért rendszerint magamra maradok aztán jól ledarálnak a francba...

Magasabb Tierben jobb a helyzet, mert ott aki csak killekre utazik az legalább igyekszik úgy tenni, hogy közben valamilyen szinten a hasznára legyen a csapatnak és tisztában van vele, hogy az a harckocsi amit hajt az mire való (pl: TD nem rushra és az arty sem védelemre).

De hozok más példát: Rendszeresen játszom a Battlefield: Bad Company 2-vel, ahol ennél sokkal kevésbé számít a győzelem a kapott XP-t tekintve, de még így is fényévekkel több a csapatjátékra való hajlam! Pedig itt inkább arra motivál a játék, hogy csak a killek érdekeljenek, semmi több... Ezzel szemben a WoT egy kicsit motivál arra, hogy győzz, mert az hozza a zsíros XP-t, mégis sokkal kevesebb csapatjáték van itt sima "publicon" vagy randomban.

(#8829) diegho válasza Stauffenberg (#8828) üzenetére


diegho
nagyúr

High tier-en sincs ám csapatjáték. Mondjuk nekem csak IS3-am van, de elég gyakran tapasztalok barom társakat én hülye meg, ha mondjuk 2 amcsi Tier 7+ heavy van velem és szemben van 3-4 nagy tank és bukottnak néz ki a helyzet keresztbe fordítom a tankomat az amcsik előtt, hogy menjenek Hull Down-ba, hátha úgy kiszedik az ellent, bár sokszor mikor szólok, hogy "use me for hull down" és azt se tudják mit mondok, pedig ha nincs arty egy ilyen mozdulattal óriási pusztítást lehet végezni, ha mondjuk 2db T34/30 tudja mit akarok.

(#8830) Murder3 válasza Stauffenberg (#8828) üzenetére


Murder3
addikt

ha meg alig sebzel akkor meg hiába nyersz nem kaszálsz igazán vele...
engem ez basz fel,
az h mindig a noob csaptba tol aztán ott aztán mindegy mit csinálsz, ha már pl oldalon elérjük az ellen vonalát ránézek a csapat állásra és nálunk már a feléig halottak míg őnáluk meg 2-3 tank esetleg....
amikor meg látom h a heavyjeink pusztulnak meg kb 1 perc elteltével már fel is adom.

bc2 nekem is megvan, nyotmam is de ott se jobb a helyzet.sima tdm-eknél ott is simán dominál a több kill,rushok emg conquk meg azokon múlik h ki a jobb ott is félig kill amin múlik, helikopterrel,tankal végigdarálják az egész pályát meg csipákkal
én squad rush-ba tudtam kicsit taktikusabb és sokkal barátságosabb légkört felfedezni, sima rush az szenvedés eleve ott már annyira nem volt fps-em mint amennyi máshol volt legalább, meg szinte midngi full lagg van abba a játékba ez párosul a bugos,szar hitboxxal...ennek tetejébe a 32 fős rush mapon játszon az ember ahol csomószor meg se lehet mozdulni mert miesnt esély lenne h lőjj szanaszét darálnak.sokszor helikoptertől mozdulni sem lehet, ha jók ülnek tankba azok is végig söpörnek mindent akár.
meg ott is a csapttól függ hiába én conqut mentem inkább de ha ott is egymagad maradsz ha foglalni akarsz és a csapat fele leáll lövöldözni egy bázison miközbe az ellenségnél az összes többbi...
hiába írtam én meg még páran h jöjejnek foglalni meg ne kill-re menjenek conquba..olyan csapatnál ez nem használ.

(#8831) Arpee78


Arpee78
senior tag

Üdvözlet! Mennyiért oldható meg, hogy két játékos egy csatába és lehetőleg egy csapatba kerüljön? Úgy tudom ez fizetős. Azt a trükköt ismerem, hogy egyszerre nyomni meg a csata gombot.

(#8832) Stauffenberg válasza Murder3 (#8830) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ja ez ismerős... ma is toltam egy ilyet. A 15 fős csapatból kapásból 12 fő elindult egymás hegyén hátán. Két KV, két T1, egy pár PzIV, VK meg StuG III és jómagam aki a "konvoj" végén voltam.

De nem tudom ezek mit műveltek, de még csak 90 másodperc (!) telt el azóta, hogy elindult a kör és MINDEGYIKET ledarálta két heavy és egy med!!! Pedig a túloldalon a legerősebb szintén csak a KV volt!

Ehhez azért már igazán nagy tehetség kell! :D :DDD

BC2-ben pedig a conquer mód egy fos! Ezt a fajta játékmódot nem a BC2 mapjaira találták ki, ahol egyik bázisról simán átlősz a másikra, vagy ahol egy sniper egy magaslatról az összes bázist be tudja lőni! Ne aggódj, jön pár hét múlva Battlefield 3, abban majd ismét lehet neki csapatni! :D

A Rush mód pedig egyszerűen király, igaz én általában HardCore szerveren tolom, mert ott nagyfiúk játszanak, sima szerverre csak este 11 után megyek fel, mikor a pici gyerekek már alszanak! Ahogy nézem a WoT fejlesztői naplót ebbe is akarnak egy hasonlót, bár szerintem ez csak simán "az egyik csapat véd a másik támad" lesz, nem ilyen dinamikus "előretolom a frontvonalat vagy visszavonulok" jelleg.

[ Szerkesztve ]

(#8833) Stauffenberg válasza Arpee78 (#8831) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ha bármilyen előfizetésed van, akkor a Prémium tagság ideje alatt tudsz létrehozni szakaszokat (platoon). Elég csak annak prémium tagnak lennie aki létrehozza a szakaszt.

(#8834) Fel válasza Arpee78 (#8831) üzenetére


Fel
addikt

Ahogyan a kolléga is írta, prémium account kell a szakasz létrehozásához. Jelenleg... De a jövő héten érkező patch után a 2 fős platoon ingyenes lesz (értsd, normál accounttal is indítható). Ettől kezdve csak a 3 v. több fős szakasz lesz prém. acc-hoz kötve.

(#8835) Murder3 válasza Stauffenberg (#8832) üzenetére


Murder3
addikt

bc3 az már ott probléma h csak dx 10-s karikon fut:D,melelsleg nem adnék érte pénz bc2-t is ingyen kunyeráltam az ea-tól köszönhetően a degenerált suppportjuknak:D
hardcoret próbáltam nem lenne rossz ott legalább jobb volt sniperkodni és nem 2 lövés kellett egy embernek, hülye hitbox meg lagg maitt nehézkes mindig fejbe lőni őket, bár már a végére ott is belejöttem a csipázásba:)
én a conqu-t midnen fps-be imádom,dm-eekt utálom a tdm meg ha csak lődözni akarsz arra való

az jólesz tehát akkor majd arty meg td uralom a védelmi oldalon és tankok a másikon?
vagy lesz olyan hülye a feloszlás h táamdóba rak td-t is meg artyt védelembe meg takok?:D

(#8836) Arpee78 válasza Fel (#8834) üzenetére


Arpee78
senior tag

Ez jó hír, köszönöm szépen a választ. :R

(#8837) bullseye válasza Stauffenberg (#8832) üzenetére


bullseye
addikt

néha a luck randomizátor kiakad, és akkor az egyik csapat képtelen mellélőni, és max. alatt sebezni, a másik meg a vele szemben álló célt is alig találja el, és minimálisan sebzi. voltam már ilyen 15:0 játék mindkét végén :)

arty ügyben meg az USA példányok alacsonyabb szinten azért rendesen el vannak eresztve lőszerrel...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#8838) GrooveHero válasza Fel (#8834) üzenetére


GrooveHero
addikt

3 vagy több fős platoon? Igen, ez egy érdekes dolog, mert ha jól rémlik, akkor terveznek majd egy super-platoon nevű dolgot is, ahol asszem maximum 5 ember lehet egy platoonban.
Egyelőre sztem annak is sokan örülnek, hogy a 2 fős platoon ingyenes lesz. Így aztán igazán szórakzotató lesz majd a játék, ahogy itt előttem is írta vki, mert legalább a 15 emberből lesz még egy vki, aki nem akkora balfasz, mint a sok éves átlag, és együtt tudtok dolgozni, bizony nagyon megkönnyíti a helyzetet.

Más: Tegnap este clanwar volt fél nyolckor, és voltunk összesen 8-an:DD
Nagy mázlinkra, az ellenfél csak 6 tankot tudott kiállítani, pillanatok alatt szétkaptuk őket.
Aztán a következő meccsnél csak 11-en voltunk, ott ők 1-gyel többen voltak, de stintén nyertük.
A 3-ik meccset pedig a Hungarian Pirates klánnal nyomtuk, ez a meccs döntetlen lett, méghozzá teljesen igazságos döntetlen, eszméletlen jó meccs volt, főleg úgy, hogy volt 2db 10-es tankunk, nekik megy 4. Erősebbek voltak, de örültünk neki, hogy kevesebb 10-essel is pariban voltunk :C :C

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#8839) diegho válasza GrooveHero (#8838) üzenetére


diegho
nagyúr

Melyik klánban vagy? Kaptam én is meghívót egyik magyarba egy ismerőstől, de nem tudom belépjek-e.

(#8840) GrooveHero válasza diegho (#8839) üzenetére


GrooveHero
addikt

Az ELIT(Eszetlen Lámák Idióta Társasága) nevű klánban vagyok. Remek a társaság, az életkor 20-22 év körül van, vannak idősebbek is, fiatalabbak is, de ez így van rendjén. Ha szeretnél csatlakozni, akkor jelezd, és küldöm a meghívót. IS3-mal sztem tökéletes vagy. Nem ígérem, hogy éjjel nappal warozni fogsz, de bármikor adódhat olyan lehetőség, hogy szükségünk lehet rád. Addíg meg fejlődsz folyamatosan úgyis, csak nem magányosan, hanem nálunk a klánban TS-en beszélgetve közben. Tökéletes időtöltés, jó fejek a srácok nagyon:DD
Ez nem felkérés keringőre, stb, toborzás, csak leírtam a körülményeket.

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#8841) diegho válasza GrooveHero (#8840) üzenetére


diegho
nagyúr

A HAD hívott meg amúgy, de egyelőre még nem akarok belépegetni sehová, meg akarom szerezni a T43-at, hogy meglássam milyen egy valamire való med tank és úgy meg tudom ítélni melyik fekszik nekem jobban, a heavy vagy a med. Ha med, akkor T54-et összehozom gyorsan, ha a heavy, akkor is4 lesz belőle. Amúgy TS-re nem igazán járok, nem szoktam mostanában beszélgetni. Majd még meglátom mi lesz, az is lehet 2 hét múlva megunom azt uninstall.

(#8842) Fel válasza diegho (#8841) üzenetére


Fel
addikt

A T-43 pontosan nem egy valamire való med tank, szerintem... Esetleg a T-44 már tud valamit.

(#8843) Iron Funeral válasza diegho (#8841) üzenetére


Iron Funeral
őstag

T-43 egy raklap rongy, ha szovjet mediumot akarsz akkor a T-44-ből próbáld megítélni őket, az jobban hasonlít a T-54re.
IS-4 meg szvsz a legjobb tier IX heavy szóval legyen meg mindenképpen.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#8844) Gorcsev válasza diegho (#8841) üzenetére


Gorcsev
tag

Én is meg tudom erősíteni, hogy a T43 egy rakás ... Remélem a T44 jobb lesz.

Ilyet tapasztalt már valaki? Nekem teljesen új volt.

[ Szerkesztve ]

(#8845) marked one94 válasza Gorcsev (#8844) üzenetére


marked one94
őstag

Én még akkor mikor még béta volt a játék, (mondjuk még most is az) de már rég nem láttam ilyet.

You'll Never Walk Alone

(#8846) diegho


diegho
nagyúr

Szóval még a fáklyánál (T34-85) is gázabb a T43? Na szuper, akkor azt valahogy gyorsan át kell lépnem.

(#8847) D.Orion


D.Orion
veterán

Felvetődött bennem egy érdekes kérdés... Jön a free platoon. A mostani platoon-nál, hogy van? Mekkora tier különbségű játékosok játszhatnak még együtt? Vagy van valami megkötés egyáltalán?

(#8848) bullseye válasza diegho (#8846) üzenetére


bullseye
addikt

asszem a T34-85 volt az a tankom, ami a napokban 3 bekapott lövésből 3x kigyulladt... pedig már kezdtem megkedvelni...

+ mindig mondom, hogy előbb ki kell gyúrni egy tankot, és akkor kiderülnek a előnyei is, stb. stb., de hogy a T1-et milyen örömmel dobtam ki. Minden tiszteletem azoké, akik önként mennek ezzel, KV (vagy bármi más) helyett...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#8849) Eagle16 válasza D.Orion (#8847) üzenetére


Eagle16
addikt

Tier 1 is játszhat Tier 10-el. És ezt ki is használják, mert a sok idióta behozza a Maus mellé az MS-1-es barátját, és akkor csata elején hú de poén, meg lehet vele enyhíteni a feltűnési viszketegséget...már tavaly se volt poénos, manapság meg szánalmas.

Szóval nincs megkötés.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#8850) D.Orion válasza Eagle16 (#8849) üzenetére


D.Orion
veterán

Ennek én kifejezetten örülök. Bár szó nincs arról, hogy tier 10-es tankok között akarok rohangálni tier1-el. Csak haverom és köztem van pár szint és emiatt érdekelt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.