Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83551) KKrisz751


KKrisz751
aktív tag

Hello.

Olyan kérdésem lenne, hogy:
Van egy IPTV előfizetésem, internet, és telefon (VoIP).
Ehhez TV csatlakozik a széria routerrel.(speedport) és a hozzá tartozó dekóderrel.

A problémám az, hogy miért nem minden HD csatornán van hang?

Vagyis HDMI kábellel is össze van kötve a TV (fullHD UE48H6400) és ha átváltom a TV-t HD módba akkor pl az M4 en nincs hang (lásd Forma 1 hang nélkül nem az igazi), csak kép.
Míg pl az RTL HD-n van hang is és kép is.

Scart-al összekötve mindenhol van hang csak hát a képminőség nem az igazi.

Próbáltam mindegyik HDMI aljzatot a TV-n, és ha kihúzom a scartot, stb variációk kipróbálva. Jelenség ugyan az. Másik kölcsön TV vel is ugyan ez a jelenség. Vagyis TV hiba kizárva.

Mi a megoldás?

... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

(#83552) blg válasza KKrisz751 (#83551) üzenetére


blg
senior tag

set top boxon Menü-Beállítások-Általános-Digitális hangkimenet: állítsd át sztereóra

(#83553) KKrisz751 válasza blg (#83552) üzenetére


KKrisz751
aktív tag

Köszi. És működik.

De miért volt térhangzáson nem tudom. Azt nem is állította senki.
Amúgy most néztem, megváltozott a menü rendszer. Távolról le frissítették.

... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

(#83554) DJ. Ru$y válasza KKrisz751 (#83553) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Lassan 2 hete megy ki a frissítés mindenkinek szépen folyamatosan.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#83555) v!ct0y


v!ct0y
veterán

Nas és Transmission beállításban tudtok nekem segíteni? Nem indul el a letöltés inaktív a torrent. Előzmény annyi, hogy pár napja vettem egy 5 portos switchet a gigás sebesség miatt mert eddig egy 100as tp link wifi routerről ment a nas és pc-m is. Eddig ez elég is volt de most lett 120as netem és így kell a gigás sebesség. Most úgy van összedugva a hálózat, hogy a 1 es porton van a switch, 2-3 IPTV, 4: NAS (HG8245H). A PC a switcről megy meg a 3. IPTV és még a tplink wifi routerem is, amit böngészőből nem érek el de ez most mindegy is. Mit kellene beállítanom, hogy működjön?

[ Szerkesztve ]

(#83556) DJ. Ru$y válasza v!ct0y (#83555) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

NAS és Transmission beállítás az szerintem az adott NAS topicjába tartozik, nem hinném, hogy ez hálózati probléma, de köss le mindent az ONT-ról és csak a NAS-t dugd rá.

A routeredet pedig akkor fogod elérni, ha így állítod be.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#83557) Uyuarasy válasza Klown (#83487) üzenetére

Sajnos nincs optika, se sajat eszkoz, csak a Telekomos HGW es a STB... :)

(#83558) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Sziasztok! 29-es körzetben (Monoron, itt nincs sajnos DIGI, így gondolom Flip sem) mi a legjobb ajánlat alap TV, internet, telefonra?
UPC-tól hívtak (gondolom ügyfélmegtartó, mert már nincs hűségünk), hogy az optikai hálózat miatt már nem mehet tovább az, hogy az egyik TV media carddal a másik meg analóg módon csökkentetett csatornaszámmal.
6590Ft+2év hűségért ezt ajánlották: Digital Bronze ( 74 csatorna csatorna (6 de lehet, hogy 26 HD csatornával), 1 TV media carddal, 2 TV STB-vel, Connect Box (router)+120/20 internet, azt mondták ez a legkisebb, Nonstop S.
Tudtok jobb ajánlatról? Internetre 10/2 is bőven elég lenne.
Néztem a Telekomnál, részletekre kattintva, csak visszahívás jött fel.

[ Szerkesztve ]

(#83559) Tigerclaw válasza Janusz001 (#83513) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Optikai és Koax hálózaton 2db HD stream van elvileg jelenleg. xDSL hálózaton maximum 1 lehet.

Ez nem technikai limit sok esetben, hanem üzleti/marketing döntés. Egy 1Gbps-s netre többtucatnyi HD stream beférne, de jelenleg mégis csak kettő van. Lehet hogy pár hónap múlva máshogy döntenek és több lesz.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#83560) Tigerclaw válasza n42 (#83539) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Annyi biztos hogy a HW konfig az OS és a futó programok eléggé számítanak az ilyen méréseknél. Olyan 50Mbps nettől már lehet találkozni olyan esetekkel, ahol limit volt a user gépe. Az 1Gbps net esetén meg szerintem több olyan gép van a hálózaton ami helyi limitet jelent, mint ami nem.

Erős, modern gép, gyors SSD, gigabites hálókártya, jó minőségű és jól összerakott kábel, komolyabb saját router az alap.

Legutóbb modern laptop 120Mbps-s csomaggal 65-nél megállt. A 100-as port és a lassú noti HDD ennyit jelentett. Ugyanakkor a másik noti gigabites porttal, SSD-vel hozta a 120-at.

Sok helyen olyan elavult konfig van, amik még a kisebb net csomagoknál is limitet jelentenek, nem beszélve a vírusos meg elhanyagolt "ezer" éve telepített gépekről.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#83561) yetmanus válasza pinnacle (#83558) üzenetére


yetmanus
tag

no, a telekom oldalán akkor én tovább jutottam, egy random címre kidobott nekem optikát (amugy van ott pár haverom, tudom hogy ott nemrég volt optika fejlesztés.
9K-ért kapnád ott a maxot kb, 1Gbps net, 130 csati (ebből 24 HD), 1 beltéri meg egy telefon dísznek. Innentől csak az kell hogy kisakkozd magadnak hogy mi kell, de ha már ujonnan lépsz valahova, érdemes maxokkal operálni. Nálam csak koax van, 120 megával, azzal is meg vagyok elégedve, de ha optika lenne a lakhelyemen, nem lenne kérdés a gigabites net :D
Szóval sztem telefonálj be, és ránéznek hogy ha adható, mit mennyiért tudnak adni, mert azért tuti nem egész monort fedték le optikával 100%-ra. Majd írd meg mire jutottál :D

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83562) Okean válasza pinnacle (#83558) üzenetére


Okean
tag

A Telekomnál ugyanez az összeállítás majdnem háromezerrel drágább lenne.

(#83563) yetmanus válasza Okean (#83562) üzenetére


yetmanus
tag

Jah, de ehhez jár plusz router, meg ahogy láttam a képen, 3ho ingyenességet kap. Így azért versenyképesebb 24ho-ra, meg több a csati, magasabb a net

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83564) Sharkweb válasza Core2duo6600 (#83541) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

Core i3 6300 8 giga ram. SSD

[ Szerkesztve ]

(#83565) pinnacle válasza yetmanus (#83561) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi yetmanus, Okean! Idősebb embernek lesz, csak böngészésre kell a net. Akkor egyáltalán kinek jobb a Telekom a 29-es körzetben? Olvastam, hogy ott lesz Flip ahol DIGI van, illetve a Telekom nem nagyon tud terjeszkedni. Flipre van esély Monoron?

[ Szerkesztve ]

(#83566) yetmanus válasza pinnacle (#83565) üzenetére


yetmanus
tag

jajooo, igy már világos, akkor kb minusz egy ezresért, tehát ilyen 8K körül mehet a 120as nettel, viszont igy nem jár hozzá gigabites router, viszont ez az 3 honap ingyenesség miatt megéri. tehát ha ilyen 6-7 K-ért adja a upc a hasonlót, akkor 24 hónapra vetitve kb ugyanannyira jön ki, mindhigy hosszabbitasz a upc-vel 24 hora, vagy bekötöd a T-t és fizetsz gyk. 21 hónapot. upc koax, T optika. Korábbi hsz-okban irták, hogy a T optikának jobb a feltöltése mint amit a telekom.hu oldalon irnak (flipes topikban is volt hasonlo).
Flip a közeljövőben nemigen lesz sztem, bár találgatásokban nem bocsátkozok :D általában ott indult el, ahol minimum 2 nagy szereplő van vagy csak a digi. viszont ha a upc valami durva árral áll elő, akkor előbb utóbb várható valami előrelépés ez ügyben, kétségkívül jót tesz nekünk fogyasztóknak, ha a nagy szolgáltatók kalapálják egymást. Épp Goodspeed felhasználó írta korábban, hogy a upc hálózatfejlesztés miatt kapott egy 4K-s ajánlatot a fiber power 250es netre. szoval a 29es körzet eddig egy fekete lyukhoz hasonlitott, de mostmár legalább van némi minőségi választék.Ha meg nem csak netezni meg sima tv-zni fog, mindkettőnél ott vannak a tékák, tv go/horizon go, hbo-k, stb. T-nek van bejáratott mobilja saját hálózattal, speckó kedvezményekkel, de a upc is elinditotta a mobilját, igaz saját hálózata nincs hozzá, érdemes ennek a témának is utánaolvasni :)

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83567) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Köszi yetmanus! Most sikerült beállítani. Nálunk még nincs internet. Utcánkban már van. Másik lakásban, ahol DIGI is van, még olcsóbb. Még mindig a DIGI a legjobb. Megadták az új előfizetős kedvezményt. Flip olcsóbb, de az STB-t nagyon utálom. Nem is értem minek van. IPTV-nél technikailag nem megoldható, ha már a DVB-C tuner nem megy, legalább csak media cardot kelljen használni?

[ Szerkesztve ]

(#83568) yetmanus válasza pinnacle (#83567) üzenetére


yetmanus
tag

mekkora árat ajánlottak? ezt a spec 3000eset a diginél? az asszem egy évig ennyi, aztán 5100 a kövi 1 évre asszem. Ha csak net kell, akkor digi, viszont ha tv-t is akarsz, akkor a kinálat és a kiegészitők miatt a upc és a T már ott van a szeren. A digi vhogy csak a netre ment rá meg az árra, viszont a upc és a T a nem lineális tv-zést is fejlesztette. Ezekre valók a beltérik, hogy a plusz funkciókat tudják használni az előfizetők, mert a beltéri kompatibilis a hdmi kábelen keresztül minden tv készülékkel, de nem minden tv készülék tudja azt, amit a szolgáltatók tudnának nyújtani. Én is megszoktam az stb-t, nem gond

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83569) headhunter válasza yetmanus (#83566) üzenetére


headhunter
addikt

"...Épp Goodspeed felhasználó írta korábban, hogy a upc hálózatfejlesztés miatt kapott egy 4K-s ajánlatot a fiber power 250es netre..."

Jelenleg, újonnan belépőknek: 3.580Ft/hó [link]

10 hónapos régieknek: 4.062Ft/hó

(#83570) pinnacle válasza yetmanus (#83568) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Megadták ezt az új előfizetős kedvezményt. Ügyintézők nem jogosultak rá, külön kell kérni. Gondolom így próbálnak visszavágni a Flipnek. Jó ez a verseny. :)
Nálam nincs meg a 100-as letöltés, lehet kevés hozzá a TP-Link 7441ND.

[ Szerkesztve ]

(#83571) DJ. Ru$y válasza pinnacle (#83570) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Akkor megkérlek, hogy a konkurenciás összehasonlítást itt folytasd/folytassátok. A Flip pedig külön szolgáltatóként kezelendő, van saját topic-ja az sem tartozik ide!

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#83572) Zeki válasza pinnacle (#83567) üzenetére


Zeki
nagyúr

A set top boxot en sem ertem, nalunk falun a digitalis kabeltv siman jott be koaxon a tv- be. Az utcaban a vilannypoznan babraltak valamit, ott vannak dobozaik.

(#83573) Bozek válasza Zeki (#83572) üzenetére


Bozek
nagyúr

Csak ez már nem a sima kábeltv, hanem IPTV, ami internet alapú. A két technológiát ne keverd össze. A régi, hagyományos kábeltv megszűnt a Telekomnál.

(#83574) Livius


Livius
őstag

A kapcsolatpontomat szeretném beváltani otthoni előfizetőként, de a 25%-os Lira kedvezmény kupon beváltásnál hetek óta hibaüzenetet ad.

"A művelet során hiba lépett fel
A művelet során sajnos hiba lépett fel. Kérjük, indítsd újra a folyamatot!"

Telefonon vagy személyesen egy T-Pontban is belehet váltani ezeket a kuponokat?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#83575) Zeki válasza Bozek (#83573) üzenetére


Zeki
nagyúr

Igaz, koszi!

(#83576) chab7


chab7
addikt

Sziasztok!
Magenta 1 -ben vagyok, 50-es nettel - koax területen. A 120-as ahogy nézem pár 100 Ft-al lenne több. Hogyan tudok erre váltani a legfájdalommentesebben? (Értem ez alatt, hogy csak szépen ezt a részét átemelik a 120-asra és a többi részéhez nem nyúlnak, mert félek személyes ügyintézésnél mást is belebabrálnak és azt íratják alá velem, amiről ugye papírt nem adnak már). És ha jól látom ehhez adnák már a moziklubot is? Erről ahány helyen írnak az oldalukon annyi féle képpen értelmezem. Szóval maga a moziklub jár az xxl csomag mellé, így havidíjat érte nem kell fizetni, de a filmekért kell külön fizetni?
Köszönöm!

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

(#83577) yetmanus válasza chab7 (#83576) üzenetére


yetmanus
tag

Nem muszáj bemenned t-pontba, telefonon is felhivhatod őket. Mikor kötöttem a sajátomat, ajánlották a magentát (látta gondolom a csaj a mobilomat), hogy külön ügyfélszolgálat is van rá, hogy ha magentás számról hivod a 1414et, egyből hozzájuk csörögsz be (ez mondjuk kedves a T-től :) )
Mivel magenta, érdemes úgy csinálni h mindegyik szolgáltatás hűségét frissited. Kapsz uj szerződést, amit a honlapról letölthetsz majd.
Moziklub: automatán jár a 120ashoz és a gigabiteshez is magentában, ingyen, viszont az ára fel lesz tüntetve a számlában, de ki is minuszolják. A moziklubban szereplő összes filmet annyiszor nézed amennyiszer és amikor akarod. De nehogy összekeverd a videotékával, mert az fizetős. Én a hbo-val szemezek, és a hbo OD-re fájna fogam :D

[ Szerkesztve ]

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83578) Soriano válasza Livius (#83574) üzenetére


Soriano
tag

Telefonon nem tudod beváltani, csak interneten keresztül, vagy személyesen T-pontban. Ott is csak akkor, ha van mobilod és össze van regisztrálva az otthonival. Ha ez nincs, akkor általában jóváírják az értékét a számlából.

(#83579) Livius válasza Soriano (#83578) üzenetére


Livius
őstag

Végigpróbáltam az összes Nők lapja meg Nat Geo stb előfizetéses kuponokat, de az otthoni előfizetéses beváltásra mindnél hibaüzenettel végződik.

Természetesen nincs semmi mobilos előfizetés, csak egy feltöltőkártyás Domino mobil van itthon a Telekomtól, de a Telekom fiókban ez ott nincs a fiókhoz regisztrálva. Ezek szerint, akkor a T-Pontban személyesen, végül azt a 800-900 pontomat átváltanák forintra, és annyival kevesebb lenne a következő számla?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#83580) Janusz001


Janusz001
őstag

Koax -on a +1 hd stream aktiválása a sávszélesség rovására megy? Eddig 120 as net vígan hozta a 125mbit -et, most örülök ha 100 megvan. Feltöltés rendben van.

(#83581) Gubek-Einste válasza Janusz001 (#83580) üzenetére

Ha nem nézed akkor nem vesz el belőle, egyébként sem kellene.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#83582) Soriano válasza Livius (#83579) üzenetére


Soriano
tag

Az összeregisztrálás nem a telekomfiókot jelenti, hanem a rendszerben összekapcsolják a kettőt. Üzletben ezt is megtudják csinálni, elsődlegesen ezt is fogják valószínűleg megpróbálni és csak ha minden kötél szakad, akkor fogják jóváírni. Jól gondolod, ez azt jelenti, hogy ennyivel kevesebb lesz majd a számlád. Persze az ügyintézőtől függ, hogy hogyan oldja meg, lehet, hogy eszébe sem jut a jóváírás, mint megoldási lehetőség.

(#83583) mateo91


mateo91
tag

Üdv, megéri szerintetek a Digit lecserélni Telekomra, árba kb ugyan ott lennék ? Elvileg optikán jönne, csak nem tudom hogy cserélnék ki a kábelt, van ahhoz valami csatlakozó ? Gondolok itt a kanyarokra/törésekre.

(#83584) kabelmania27 válasza mateo91 (#83583) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Optikához van csatlakozó, Telekomnál van kedvezményes készülékvásárlási lehetőség.
Ezt a kérdést ITT tedd fel.

(#83585) markussandor


markussandor
senior tag

Sziasztok!

A kereső szerint van páratoknak Telekom féle Netmánia 1000.
Hamarosan új helyre költözünk, ahol lehet kötni Netmánia 1000-t, és tájékozódnék előtte.

Ezzel kapcsolatosan kérdeznék:
- optikát húznak be a lakásba is?
- milyen eszköz alakítja át ethernetté?
- az eszközük tud portforwardot?
- publikus IP címet osztanak?
- tud az eszköz valamilyen dyndns-t kezelni?
- milyen az IPTV képminősége/stabilitása?

Előre is köszönöm a válaszokat!

(#83586) DJ. Ru$y válasza markussandor (#83585) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

1, Igen.
2, Huawei HG8245H
3, Tud.
4, Igen, ha esetleg mégsem 1 e-mail megírásával adnak publikus címet. (Összefoglaló GYIK-ban leírva)
5, Tud, ha nem elég, akkor használható saját router.

(A kérdéseid 99%-ra választ kaptál volna, tovább olvasod a hozzászólásokat, miket a kereső kidobott.)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#83587) adika4444 válasza markussandor (#83585) üzenetére


adika4444
addikt

Szia!

Igen, optikát.
Huawei routerrel kombinált ONT, ami használható PPPoE Passtrough módban tehát kaphatja saját router is a publikus ip-t.
Igen, tud.
Igen, vagy ha be is natolnak visszakérhető ingyen a publikus ip.
Az utolsó 2 passz, IPTV-vel általában nincs sok gond...

üdv, adika4444

(#83588) cigam


cigam
félisten
LOGOUT blog

A műsorvisszanézőben nálatok sem elérhető a szombati nyíltvizi úszás(9:35-kor kezdődött)?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#83589) lemusz válasza cigam (#83588) üzenetére


lemusz
addikt

Nincs ott semmi látnivaló, a tőkésréce vezet... :DDD

(#83590) cigam válasza lemusz (#83589) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Köszi!

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#83591) yetmanus válasza markussandor (#83585) üzenetére


yetmanus
tag

a többiek már megválaszolták, de az utolsóra képminőséggel teljesen elégedett vagyok, pedig koax a hálózatom. Optikáról nemigen hallottam még problémát. Általában ahol a T megcsinálja az optikát, azt akkor rendesen megcsinálja. Kicsit fentebb ki is fejtettem hogy miket érdemes utni az optikai új bekötésnél, promóciók, uj router, ésatöbbi

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

(#83592) teo77


teo77
őstag

Sziasztok!
Szereztem egy Cisco 6030 MT-A set top boxot. A tv-re egy újabb Cisco set top box van kötve.
Azt szeretném megtudni, hogy lehetséges - e ezt a beszerzett, régebbi set top boxot használni a kisszobámban lévőre úgy, hogy a modem&router egységből vinném rá az UTP - t, és ott is tudnám nézni a T-Home adásait?

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#83593) dptrsk válasza teo77 (#83592) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Nem, a te előfizetésed 1 STB helyet tartalmaz, így csak 1 STB lehet beregisztrálva az ügyfélszámodon.

(#83594) sz.j


sz.j
nagyúr

Szevasztok!

Az mitől lehet, hogy a beérkező e-mail levelekre nem tudok válaszolni és új levelet sem tudok küldeni?
Thunderbird levelezőt használok és amikor elküldeném ezt a hibaüzenetet kapom.

Megjegyezném, hogy kb. három hete volt már ilyen és akkor a szolgáltató valamit csinált, azt kérte, hogy kb 24 órán keresztül NE áramtalanítsam a modemet. Kb 19 óra múlva meg is szűnt a hiba.

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#83595) Intruder2k5 válasza sz.j (#83594) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Milyen szolgáltató válaszolta ezt? A képen UPC-s email cím látható, ez pedig a Telekom topik.

(#83596) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#83595) üzenetére

UPC-s címre lenne küldve.
A válasz egyszerű, a cím fekete listán van.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#83597) markussandor válasza yetmanus (#83591) üzenetére


markussandor
senior tag

köszi!

bár routerem van, így jobban örülnék, ha a havi díj lenne valamivel kevesebb :-)

(#83598) sz.j válasza Intruder2k5 (#83595) üzenetére


sz.j
nagyúr

Elnézést, idegességemben figyelmetlen voltam és ide írtam :W , upc a szolgáltató

Légy szíves töröld a hsz-eimet.
Köszi.

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#83599) Tigerclaw válasza teo77 (#83592) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Előfizetés és regisztráció nélkül csak elektronikai hulladék...szóval remélhetőleg "ingyen" szerezted.

[ Szerkesztve ]

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#83600) bupemko válasza bopeti98 (#82808) üzenetére


bupemko
senior tag

Nekem is frissült a box, de archív tv menü mindig hibát dob. Többször jelentettem hibára 1412-n, de mindig csak azt írják SMS-ben, hogy nem találtak hibát, de az archív tv továbbra se megy. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tegyek? Az új felületen még IP címet se tudok állítani... Élő adás megy szépen, rögzítés is működik, nem értem...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.