Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82644) undercover válasza Bozek (#82636) üzenetére


undercover
senior tag

Most próbálgatam kicsit csak böngészőröl beszélek.

Wifi-vel 120-ból olyan 50 Mbit/s jön speedtest szerint a max letöltési sebbeség böngészőben kb. 3 MB/s ami kb 30 Mbit/set netett jelentene ami fura.

Volt egy régebbi utp kábelem (hálozati kártya gondolom akkor: Realtek PCIe gbe family controller ennyit ír csak igen ez egy laptop) azzal próbálva igen a speedtest 100 Mbit/s körüli értéket mutatt de a letöltési sebbeség böngészőben ha letöltök egy kisméretű fájlt max olyan 5-6 MB/s ami szerintem elég fura. Mert legalább 10 körüli értéket várnék. Tehát ekkor mintha csak 50 Mbit/s lenne. Szóval komolyan nem értem a mutattot sebbeséghez képest miért fele olyan lassú csak ez idegesít.

Szóval tanácstalan vagyok. 1 napja kötötték be de pont nem voltam itthon. Létezik, hogy valami nem jó? Vagy szar környéken lakok és ennyit bír a rendszer? A csodálatos modem vagy nem tudom hogy hívják ezt D-Link DCM-704B4.

[ Szerkesztve ]

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.