Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

MIMIMIMIMI nemlátom már törölték a fórumról azt a rész... most akkor mennyire halasztották el?

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8952) szentvik válasza Diopapa (#8946) üzenetére


szentvik
tag

Azért 2/3-nak még nincs baja most se a késéssel...igaz még csak alig 600 szavazat van, szóval nem biztos hogy releváns...

@Chris99: #8917-ben volt linkelve a hir. Amit töröltek egy csak egy fórumtéma volt...

[ Szerkesztve ]

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8953) Diopapa válasza GypsFulvus2 (#8950) üzenetére


Diopapa
addikt

Reggel az első 3 oldalt tudtam elolvasni (közben meló meg ilyenek), de nem volt benne semmi addig, ami miatt törölni kellett volna, nagyon sajnálom egyébként mert szerintem elég értelmes volt a nyitó post (de lehet csak amiatt mondom, mert kb. szóról szóra ugyan az a véleményem) :DDD Az ilyeneket meg max bezárni szokták, de szó nélkül törölni.. :((( Most keresem, hogy hátha valahova leírta a moderátor, hogy miért, de ahogy nézem nincs ilyen szekció. Utolsó dev kommentek is 4-5 órások, de ott csak ilyen thread close üzenetek vannak.

@ szentvik: hívőknek bármit mondhatsz. :D Én meg hallgathatom az oltást a haveroktól, akik tegnap azzal piszkáltak, hogy úgy sem jelenik meg ma (holnap). Utálom, ha igazuk van.. :DDD

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8954) Malachi válasza Menthirist (#8947) üzenetére


Malachi
addikt

hát, én értelek de öhm... nem ez az első kickstarteres projekt ami támogatok, és eddig még soha nem volt olyan, hogy a készítők csak a határidőket tologatták. érted. nekem ez új. :D és távlatilag ez az egész engem nagyon elbizonytalanít.

volt egy terv, tavaly, én úgy gondoltam azt örömmel támogatom. lassan egy év telik el, és itt tartunk. érted? folyamatosan változnak a dátumok, a tervek, minden. van akinek ez belefér, nekem már nem annyira. mondhatom azt, hogy nem ezt támogattam. volt egy pontos útiterv, és erről mintha mindenki megfeledkezne.

nézd CR vérprofi, a kisujjában van gondolom a játékfejlesztés. mit sugall az ilyen magatartás tőle? mindegy, hagyjuk. de olyan nincs, hogy a támogatásodért cserébe egy minimális vállalást sem teljesítenek. red flag, nagyon durván. ez van, nyuszi vagyok. meg láttam már karón varjút, izé. mondhatnék még ilyet. ja, ha úgy hápog, mint egy kacsa, úgy úszik... stb. :D

miért foglalkozom ezzel ennyit, nem értem. :D dolgoznom kellene! kösz mindenkinek az értelmes válaszokat. DFM-re gondolom visszajövök!

[ Szerkesztve ]

(#8955) Menthirist válasza szentvik (#8948) üzenetére


Menthirist
veterán

"Belőlem többet ki nem szednek"

Ezt sem kiszedték belőlem :D Ezt is adtam :) Önként :) Bolondság lenne ezeket látva még gyorsult iramban öntenem beléjük a pénzt, de ha majd úgy látom okát, kinyitom még majd, ha kell :)

btw jobb ha már most elgondolkodtok abban, hogy egy vérbeli mmo-t nem 30-40-50 milliókért lehet fejleszteni. ha megnézitek a fejlesztési költségeket, a WoW vanilla-t 65 millióba és 4,5 évbe került megcsinálni (több emberrel), az SW TOR egyenesen 150-200 millióba fájt (és még szar is lett :D). Amit CR összeálmodott, az józan ész alapján is simán 80-100 millió és 5 év :D Kérdés hogy innentől számítva-e :D

Annyi, hogy folyamatában látjuk a fejlesztést (mert nem lennék meglepve hogy a 4-5-6 éves fejlesztési idejű játékoknál ne lett volna ilyen fél éves csúszás itt-ott, vagy totál újraírás, csak ugye nincs a közönség orrára kötve), és remélhetőleg folyamatában kapjuk is a modulokat (ami a mai dlc-s világban mondjuk annyir anem is feltétlen kuriózum :D )

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8956) SkyS1gn válasza szentvik (#8952) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ja látom a főoldalon...hát ez gáz.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8957) szentvik válasza Menthirist (#8955) üzenetére


szentvik
tag

Jó nyilván nem fogóval szedték ki belölem a pénzt :DDD
Azt inkább arra irtam, hogy itt nem egy ember volt aki elinidult a legaljáról, aztán szép sorban másik hajó ami kicsit drágább, aztán jobb hangár, aztán megint egy kicsit drágább hajó...és ez amibe én nem (akarok) belelépni

@Chris99: Nem kötözködésnek irom, de sztem kicsit vegyél vissza a lendületből, mert nagyot fogsz csalódni. Amit eddig itt láttam, hogy nem túl rég belevetetted magad ebbe a játékba, hogy húúú milyen jó lesz, meg mindjárt itt van...de itt folyamatos csúszásokra kéne felkészülni és igy csak a kedved veszted el. Eyesis volt pont ilyen (nem bántás, ha olvasod még ezt :) ). Ő is belevetette magát, legyen magyar oldal, visszaszámlálás PAX-ig (még Oculus Dev kit-et is akart talán venni)...aztán PAX kicsit beégett, itt siránkozott, meg hogy ő többet nem fizet játékért előre. Azóta talán nem is láttam a fórumon. Szóval nem csesztetés, de ha tényleg akarod ezt élvezni, akkor kis egészséges pesszimizmust is vegyél magadra :)

[ Szerkesztve ]

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8958) Diopapa válasza szentvik (#8957) üzenetére


Diopapa
addikt

Jah, de elvileg az aszteroid hangár lesz ami először megkapja az új moduláris felépítést, szóval nyomjátok Cutlassbe a pénzt! ;] :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8959) Viper26 válasza Diopapa (#8921) üzenetére


Viper26
nagyúr

"DISCUSSION NOT FOUND
The page you were looking for could not be found."

Nahát, asszem takarítanak gyorsan. :DDD

iPhone 15 Pro | AW S9

(#8960) GypsFulvus2 válasza Diopapa (#8958) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

;]

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#8961) vaakuum


vaakuum
addikt

Szerintem ott cseszték el, hogy nem fogták fel, hogy a felhasználók nem látják át a tesztelés és játék közti különbséget... És talán ők maguk sem.

Sokkal egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy 29-én kirakják 3 óra időtartamra az AC-t...majd 20 óra elteltével ismét 3 órára...folyamatosan kis időszakaszokra, de eltolt kezdésekkel, hogy minden időzónának jó lehessen 3-4 nap alatt.
Így lassan mindenki be tudna lépni, rá tudna nézni, ők meg a maradék időben gőzerővel dolgozhatnának rajta. Mivel csak rövid működési időkapukat hagynak, ezért nem tudnak ezren ráözönleni, mert hajnal 1-kor nem fognak az iskolások, meg dolgozó emberek ezzel szívni... viszont szépen lenne dobva egy falat a türelmetlenség orvoslására.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#8962) Menthirist válasza Malachi (#8954) üzenetére


Menthirist
veterán

Mondom, értem én. Persze hogy értem. Én sem támogatom most őket tovább pénzzel (mármint nem nyomok most még több pénzt beléjük). Pénzük az perpill van, ami kell nekik most az idő. Idő hogy megcsinálják. Ha skótkockást vizelünk is, ennél többet nem tehetünk a projekt érdekében (vagy de, nem fenyegetjük meg a családjukat mint az Oculus Rift esetén történt).

Ugyanott tartunk. Volt egy terv, amit támogattunk. Te is, én is. A határidők csúsznak, kívülről úgy tűnik fejetlenség van, ami várhatóan igaz is lehet. Te vissza akarod vonni a támogatásod, vissza akarod kapni a nem tudom hány dollárodat. Én meg simán csak nem adok többet most. Nem tudom jobban megfogalmazni, ahogy már előbb is tettem. Én nem visszavonható támogatásként adtam pénzt. Odaadtam, ergo én lemondtam arról a pénzről. Igen, azt ígérték kapok valamit érte, majd... hát a majdból nem fogytak még ki :)

CR vérprofi, de nehezen megalkuvó. Amit látok tőle, az pontosan ez. Hogy a világ minden feature-ét bele akarja tenni, mert egy átkozott jó játékot akar csinálni. Az hogy sikerülni fog-e neki, vagy kénytelen lesz leadni az elképzeéseiből, megint, azt nem tudom. Túl ambíziózus, túl nagyok az elképzelések. Szerintem nem lesz a felére se képes, de ez én vagyok, aki nem ambíciózus :D. De hát volt valaha egy Google nevű cég, aki az egész világban akart keresni. Vagy lefotózni az egész világot. Elképzelhetetlenül ambíciózus, de végülis megcsinálták, jártam Tokió belvárosában street view-ban, stb. Nem baj az, ha a mai világban vannak még olyan álmodozó emberek, akik törekednek is arra hogy elérjék az álmukat, ami ráadásul még másoknak is jó dolgot teremt. Én támogatom az ilyen álmodozókat (egy ideig :D)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8963) SkyS1gn válasza szentvik (#8957) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Milyen lendületről beszélsz amúgy? Én írom a legkevesebb anyázást it nem tűnik fel?

Szép rövid kis hozzászólások... semmi rage :DDD

(#8964) Menthirist

kezdek hozzászokni...a BF4 mizéria meg most a WD is kiéget teljesen... uplaybe be se enged, ha beenged nem jön fel ingame... akkor gép restart aztán uplaybe nemlehet megint belépni, ha belépek és ingame is bejön akkormeg egymásra csatlakozásnál kidob valami errort.... ;]

Kitoszom a gépem az ablakon és lehet abbahagyom a játékiparral folytatott barátságom mert egyszerűen nincs értelme miért "fenntartani" vagy beleinvesztálni.

MIlenne ha SC is nem csak PC-re jönn....hajajj :DDD

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8964) Menthirist válasza SkyS1gn (#8963) üzenetére


Menthirist
veterán

A támogatási lendületre gondolt. Arra ami valahol mindannyiunkat elkapott az SC-s életünk során :) Amikor az ember elkezdene pénzt dobálni a monitorba, meg esszéket, plugineket írni előre, stb :)

Az "izzásból" kell visszavenni, mert gyorsan elhamvasztja az embert és marad a megkeseredett, csalódott ember aki még egyszer nem támogat semmilyen dolgot előre :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8965) vaakuum válasza Menthirist (#8964) üzenetére


vaakuum
addikt

+1 :K

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#8966) Szőrös  válasza Menthirist (#8964) üzenetére


Szőrös 
veterán

Naja , mondjuk ha egy huszassal fiatalabb lennék akkor biztos hőzöngenék mint állat de "vén" fejjel már jóval nyugodtabb vagyok. Arról nem is beszélve hogy jelenleg van más irl dolog ami jobban foglalkoztat ( ez mondjuk annyira nem jó ).

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8967) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

roberték vajon érzik már a nyomást, hogy ott tartanak, hogy a half-life 2 költségvetéséből nem tudnak egy nyomorék 1 pályás demót összerakni?! :DD

/s

(#8968) szentvik válasza Szőrös  (#8966) üzenetére


szentvik
tag

Sztem én egy huszassal fiatalabb lehetek saccra oszt mégse lázadozok. :P

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8969) Menthirist válasza Szőrös  (#8966) üzenetére


Menthirist
veterán

Nekem meg lenne fontosabb dolgom, mégis ez foglalkoztat :D :D
Itt van előttem a holnap délutáni release JIRA listája, és nem rövidül, hanem növekszik :D Én meg... Nos hát én meg olvasgatom az itteni és a CIG fórumot :D :D

Na tényleg dolgozni kellene :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8970) Szőrös  válasza szentvik (#8968) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ja ez most tényleg nem másra vonatkozott hanem szigorúan magamra. Nem mondom hogy most nem tudom felhúzni magad de jóval nyugodtabb és megfontoltabb vagyok mint fiatal koromban.
Ez van , korral jár. Többnyire. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8971) szentvik válasza wjbhbdux (#8967) üzenetére


szentvik
tag

Azért azt gondolom sejted, hogy nem az egész támogatást a DFM-re tervezik forditani :W

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8972) Eyesis


Eyesis
őstag

cry engine on: Miért nem lepődök meg :)
cry engine off: Jajj de várom jajj de jó lesz :)

Eyesis

(#8973) vaakuum válasza Menthirist (#8962) üzenetére


vaakuum
addikt

[Ez jutott róla eszembe. Szerintem a filmtörténelem legjobb másfél perce kezdődik innen.]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#8974) Menthirist válasza vaakuum (#8973) üzenetére


Menthirist
veterán

Na most nézhetem meg az 1492-őt is megint :D :D
btw a jelenet nem a kedvencem, de ütős kis jelenet :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8975) Malibutomi válasza wjbhbdux (#8967) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Azmegvan hogy ez lesz az egész játèk alapja?

Amúgy sztem jobb lenne ha maradtak volna az alfateszt verziónál. Kiadják ahogy épp van egy report problem gombbal, aztán hagy nyomják a userek.

[ Szerkesztve ]

(#8976) Diopapa


Diopapa
addikt

Tegnap mondtam az asszonynak, hogy a szgép asztalon el kell pakolni (pakolnom) mert kell a hely a joysticknek, mert jön a Star Citizen. OFC nézett rám hülyén. Az előbb írtam neki, hogy megúsztam a pakolást.. :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8977) KO2


KO2
aktív tag

Mikor megláttam a honlapon a bejelentést, a legelső gondolatom rögtön az volt hogy "basszus ez vagy egy millió új hozzászólást jelent a PH-n." :)

(#8978) Jack@l


Jack@l
veterán

Nem tudja valaki, hogy kb mikor kezdték fejleszteni az egészet?
Bónusz kérdés, vajon mennyi ember foglakozhat náluk design-al/scripteléssel, és mennyi az aki konkrétan a játék magot/engine-t programozza?
A DX-es hibákból nagyon az az érzésem, mintha pont a programozói csapat lenne nagyon kevés létszámban vagy tudásban. Ezek a hibák már két hónapja is benne voltak...
A napi riportot meg jó lesz olvasgatni vagy egy hónapon át :)
Egy kallszikus jut eszembe róla: "Mégis mikor lesz kész? Két hét."

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#8979) Szőrös  válasza Jack@l (#8978) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ha jól emlékszem az első monthly report-ban tételesen fel van sorolva hogy melyik csapatnál mennyi/milyen ember dolgozik . Programozó ~25-30 lehet.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8980) Menthirist válasza Jack@l (#8978) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem (feltétlen) dx hiba, a vga driverrel van a gond ("Display drivers can crash when Vanduul spawn or blow up"). Az meg jön-megy, pláne ha fejlesztésről van szó, biztos valami újabb drivernél jött elő a gond.

Amúgy szerintem is kevesen vannak, ugyanakkor nem tudom arányában mennyi kell, hisz általában a tartalomfeltöltés szokott a legtöbb embert igénylő lenni, nem a core részleg (aminél hatékonyabb is, ha nincsenek sokan)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8981) Jack@l válasza Menthirist (#8980) üzenetére


Jack@l
veterán

Láttam már cryengine-el működő szép robbanást, ami sztem a mai drivereken sem crashel. Nem mai gyerek már, hogy ilyen problémái legyenek. Sztem csak kummantanak, vagy nagyon nem úgy programoztá le, ahogy kéne.
Tippem, hogy nem fog új drivert mostanában kiadni nv vagy ati, amiben majd az lesz benne, hogy bugfix: SQ42 explode crash

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#8982) Diopapa válasza Jack@l (#8981) üzenetére


Diopapa
addikt

Valamelyik nap arról volt még szó, hogy majd ők fejlesztik a Cryengine-t, hogy nagyobb mapokat lehessen csinálni és odaadják a fejlesztést a Cryteknek.. Aham.. :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8983) Menthirist válasza Jack@l (#8981) üzenetére


Menthirist
veterán

a fejlesztés nem a mai drivereken történik. A fejlesztés mindig JÖVŐBELI drivereken zajlik.
Cryengine-ben meg láttam már millió féle, forma robbanást, nem hinném hogy ez jelent bármit is. Százmillió féle implementációja lehet.

Én sem úgy gondolom hogy az amd vagy az nv ilyen miatt adna ki drivert, de az simán lehet hogy ami ment mondjuk egy előző driverben, most némileg máshogy van valamelyik újban. Legalábbis mi állandóan abba futunk bele más library-knél, hogy utólag módosítgatnak olyanokat a fejlesztők, amik minket elgáncsolnak (elég csak az ios verziókra gondolni, ios 5-ről 6-ra váltva elszállt minden régi app forgathatósága, stb)

Diopapa: azt mondták, nekik kicsit másra van szükség, mint amit a Cryengine alapból tud. A motor szuperjó fps-ekre, de ha feltűnt, ez nem az. Nekik nagy területek megjelenítésére, feldolgozására van szükség, tehát nem pár pályára, hanem szép nagy űrdarabokéra. Azért kellett nekik a 64 bites pontosság, amit még ők is mondtak hogy amúgy a cryengine-be felesleges lenne betenni, mert annyira réteg igény. Ezért módosítják sok helyen. De erre lehetőség van, tekintve hogy ha előfizetsz a cryengine-re (vagy az UE4-re, stb) kapod a forráskódot is. Emellett van pár segítő kéz a Crytek-től, és várhatóan az amd és nvidia oldaláról is.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8984) Diopapa válasza Menthirist (#8983) üzenetére


Diopapa
addikt

Tisztában vagyok a Cryengine erősségeivel / gyengeségeivel (már régebben kitárgyaltuk itt). Arra utaltam, hogy kicsit arcoskodásnak tűnik az ilyen nyilatkozat, amikor gyakorlatilag 1.5 hónap alatt nem tudták megoldani, hogy a kotladék kódhalmaz ne crasheljen szerteszét.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8985) Menthirist válasza Diopapa (#8984) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem éreztem arcoskodónak. A videóban én csak annyit hallottam, hogy igen, vannak kódrészletek amiket folyamatosan cserélgetnek, de vannak amiket nem, mert nincs szükségük rá. Ez így van rendjén. Én nem hallottam benne semmi "mi vagyunk a fasza gyerekek hogy a crytek is tőlünk kap kódot" vagy "majd mi memutatjuk hogy kell motort fejleszteni" felhangot. Emellett nem tudhatjuk (még ők sem feltétlen) hogy honnan is ered pontosan a crash most pl. Az biztos hogy mondták hogy nem könnyű dolog átírni a motor magját dupla pontosságúra, és ezt nagyon is el tudom nekik hinni. Nem lehet kicsi a kódbázis és az összetettség. Mi még a mi sokkal kisebb projektjeinkbe is nehezen tudjuk beletanítani az embereinket, pedig az csak pár tízezer file :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8986) Diopapa válasza Menthirist (#8985) üzenetére


Diopapa
addikt

Nyilván, ez a részét maximálisan megértem, tegnap fél délelőtt kerestem a kódban egy magam által elkövetett bugot. :D De nagyon sz@r dolog nézni szerda este, ahogy vigyorogva mesél arról, hogy pár dolgot el kell simítani és jó lesz, másnap reggel meg ezt olvasom, hogy csúszik az egész, közben meg jah, hát átvéssük 64 bites pontosságúra a kódot... Szerintem ezt a Crytekre kéne hagyni ők meg rajzolgassák a hajókat meg hagyják dolgozni azt a pár programozót.. :U

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8987) Jack@l válasza Diopapa (#8982) üzenetére


Jack@l
veterán

Steam-re most került fel a Cryengine, találd ki kivel/mivel hirdetik az első sorokban :)

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#8988) Menthirist válasza Diopapa (#8986) üzenetére


Menthirist
veterán

És még milyen az, amikor más kódjában kell megtalálnod a bugot :D Nekem is probléma akár hetekkel korábbi kódban megtalálni, hát még akkor :D
De igen, szar dolog. Mint ahogy nekem is az volt, amikor hétfőn már csak két JIRA issue-m volt péntekig (!), gondoltam szépen beosztom, aztán jött a PM hogy talált egy-két apróságot, bang, 10 blocker, 4 critical meg egy tucat major :) És még csak nem is saját hibák, bugok, hanem utolsó pillanatban áttervezett és újragondolt koncepciók, képernyők :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8989) Diopapa válasza Menthirist (#8988) üzenetére


Diopapa
addikt

Legalább az nem a te hibád... De amikor az általad hibátlannak gondolt részt odaadod a kollégádnak, hogy "keress benne hibát!" Még a kávét sem iszod meg és fél oldalas mailt kapsz róla.. :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8990) Menthirist válasza Diopapa (#8989) üzenetére


Menthirist
veterán

Igen, ilyen is van :D Meg olyan is, hogy megkérdezik hogy ezt meg azt miért így csináltad 1,5 hónapja. Te meg vakarod a fejed hogy igen, ezt márpedig te csináltad, de mi a francért ilyen bután :D Millió féle vacak hiba van, amivel szar dolog szembesülni, különösen ha saját hiba :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8991) .LnB válasza Szőrös  (#8970) üzenetére


.LnB
titán

" jóval nyugodtabb és megfontoltabb vagyok mint fiatal koromban" :DDD

Persze, végülis nem két hsz váltás után köcsögöztél le vagy mi volt? ;)
Szédíted itt az újoncokat :D ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8992) Diopapa válasza .LnB (#8991) üzenetére


Diopapa
addikt

Jó hát ha fiatal korát Lipóton töltötte az más.. :DDD :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8993) SkyS1gn válasza Diopapa (#8992) üzenetére


SkyS1gn
félisten

:DDD

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8994) Drenadar válasza Menthirist (#8969) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Könyörgöm vagy te vagy diopapa kérjen egyedi avatart plssssssss

(#8995) SkyS1gn válasza Drenadar (#8994) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ugye? ;]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8996) Menthirist válasza Drenadar (#8994) üzenetére


Menthirist
veterán

:D :D oks :)

lehet hogy ez áll az egyéni avatarok hátterében, nem az arcoskodás? :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8997) Diopapa válasza Menthirist (#8996) üzenetére


Diopapa
addikt

Dupla pontos (64 bites) avart a népnek!! ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8998) Szőrös  válasza .LnB (#8991) üzenetére


Szőrös 
veterán

nna azé ácsi meg a menet...azt mondtam hogy "pöcsi" . köcsögözni nem fogok itten. :DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8999) .LnB válasza Szőrös  (#8998) üzenetére


.LnB
titán

Nem emlékeztem már, csak emlékszem mikor olvastam kikerekedett a szemem :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#9000) Diopapa


Diopapa
addikt

Chatroll-ról...

:DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.