Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8501) ng0ofy válasza Sotyks94 (#8499) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Ilyenem nekem is van, de csak 15 főre elég :)

.tnm: köszönöm az adatot :) Valami titkár vagy efféle rangot kellene neked adni :)

Azért írtam a berlest, mert ugy néz ki hetvegekre, eventekre kell majd az 50 fős szerver és jobb hivatalosan bérelni egyet, hiba esetére. Ha havertol van és túlterhelt vagy kifagy, akkor maximum kesereghetek. Ha kifizetjük, akkor jogosan kovetelhetem, hogy működjön azonnal, a játék meg elég drága ahhoz, hogy azt a havi 300 Ft ot ki bírják a népek, szerintem. Jobb is, hogy erről előre beszélünk ;)

[ Szerkesztve ]

(#8502) Szőrös  válasza .tnm (#8500) üzenetére


Szőrös 
veterán

Naja ha teljes SC magyar közösségnek akarunk ts-t akkor legalább 200 slotos kéne , ha magunknak akkor is 100.

Sotyks94 ha ez így is megy akkor hajrá , és persze előre is köszi. :)

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8503) Sotyks94 válasza ng0ofy (#8501) üzenetére


Sotyks94
aktív tag

Ez a szerver is olyan mintha hivatalos lenne, csak mivel ővé az egész hosting cég, ezért megteheti hogy ingyen ad szerót, de ugyanabban az elbírálásban van mint a fizetősök, ugyanarról a gépről, így ha ezt használjuk, ha bérelünk, ha meghal a szerver pontosan ugyanaz lesz ittis, mint ott. Amúgy ez asszem jelenleg 40 vagy 50 fős szerver, de mondta hogy ha kell szólok, átír 2 számot és máris 100 vagy amennyi kell.
De mint említettem lehet tőle bérelni is, valószínűleg tudok nagyon olcsón szerezni (ma este rá is kérdek hogy egy legalább 100 fős mennyi lenne havonta). És nem is feltétlen az öszeggel van a gond, hanem sokan egyszerűen nem akarnának szarozni vele. "jajj mé kell bérelni amikor ingyen van másik" "jaj mé kell ezzel csomó időt eltölteni hogy havonta beszedni mindenkitől pár száz ft-t .. megadom pár hónap múlva egyben"(és akkor ezt 40-60 főre jegyezni, könyvelni, utánaszólni aki nem fizetett, stb...) Szóval macerás. Nem megoldhatatlan, és nekem nem is lenne probléma ha pl lehetne paypalon is fizetni nem csak bankban (mert az hogy 200ft utalás 100ft elszámolási díjjal megy, azt nem akarom), csak macerás.

[ Szerkesztve ]

(#8504) Revolit válasza Sotyks94 (#8503) üzenetére


Revolit
senior tag

Igen, nekem is a havi 200 ft-tal van bajom. Akkor már legyen úgy, hogy az éves tagsági díj 1500-2000 Ft, ezért cserébe mindenki kap TS szervert és élvezheti a társaságunkat :DDD
Komolyra fordítva a szót, ne havi 200 Ft-os utalgatások legyenek, szerintem se :)
Autószimulátoros ligában is éves díj volt, pedig ott drágább volt egy havi szerverbérlés. (TS + játékszerver). Kifizetted éves díjat, megkaptad a superlicenced amivel versenyezhettél az adott évben :D

(#8505) Sotyks94


Sotyks94
aktív tag

Nah pont el tudtam kapni szerveradmint, és -szerintem- igencsak jó ajánlatot kaptunk a szerverre. Konkrétan azt mondta hogy ad nekünk egy akárhány (akár 200 feletti slotos) 24/7-es TS szerót, és cserébe nem is kér pénzt, csak 1-2 dolgot. Pl hogy a TS-en maradjon kint bannerben a cég logója, és home gombja, és egy kis promot is nyomunk, ő azzal megelékszik. (nem kell itt túlzásokra gondolni, hogy innentől bele fognak ugatni mindenbe, és mindenhonnan az ő reklámjuk fog visszanézni. A kis promó csak annyit takar hogy pl fórumleírásban, vagy klánleírásban legalul apró betűs résznél megemlítjük őket.)

Szerintem ez több mint korrekt ajánlat. Cserébe egy teljesen saját ip-vel rendelkező szerót kapunk, amit teljesen testreszabhatunk. (szerver owner rangot kapunk). Kezdetben szerintem elég lenne 50 fő, ha kell bármikor rá tudok írni, és 2 katintással máris feljebb tolta a limitet, úgy hogy minden más közben zökkenőmentesen megy. Ha nektek ez ok, akár már ma este le is beszélem vele, ő meg beüzemeli :)

(#8506) .LnB


.LnB
titán

Na most mi a helyzet? Nem kellett volna már megjelennie a DFM-nak? Nem nézem már a Hangar epizódokat, szóval nem vagyok naprakész. De mint ha úgy emlékeznék, pár hetet ígértek nem? :F

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8507) Malachi válasza .LnB (#8506) üzenetére


Malachi
addikt

május 29. vagy ilyesmi, legkorábban.

(#8508) .LnB válasza Malachi (#8507) üzenetére


.LnB
titán

Az király, már csak pár nap ;)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8509) Menthirist válasza Sotyks94 (#8505) üzenetére


Menthirist
veterán

Én jobb szeretem (és korrektebbnek gondolom), ha nemi anyagi ellenszolgáltatás is van mellette, csak hogy tompítsuk az esetleges viták élét. Ha ingyen lesz, akkor ingyen lesz, de én megnyugtatóbbnak tartanám mondjuk évi 1k-ért fejenként, cserébe nincs az hogy "szivességből" vagyunk ott. Bár ezt lehet az mondatja belőlem, hogy ha valami termék ingyen van, akkor te vagy a termék :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8510) Diopapa válasza Menthirist (#8509) üzenetére


Diopapa
addikt

Mint a linuxnál? :) ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8511) Menthirist válasza Diopapa (#8510) üzenetére


Menthirist
veterán

Sokmindenhol.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8512) Sotyks94 válasza Menthirist (#8509) üzenetére


Sotyks94
aktív tag

Jogi okok miatt nekik ez az ingyenes út a jobban járható. Meg amúgy is ők a játékszervereket is nagyon olcsón adják, mivel ők a többi hosting céghez képest ezt nem pénzért, hanem a magyar gamer közösségért csinálják. A főadmint (és az egész admin gárdát is) ismerem, nagyon jó arcok, hónapok óta használom a TS-t és minden rendben van. De még ha nektek lesz valami problémátok is vele (bár nemtom mi lehetne), akkor bármikor el lehet menni innen, és szerezni egy fizetőset, ahol leszarom adminok vannak akik csak pénzért csinálják, és ha bármit kérsz egyből leosztanak és morognak. Szerintem ez az ingyenesség egy nagyon is korrekt ajánlat. Én már úgy érzem tényleg mindent megtettem a TS ügyben, ha ezek után sem akartok élni a lehetőséggel akkor ok, leszállok a témáról. :U

Edit: Amúgy sokan vannak ott "szívességből", a TS-eket ha tehetik az ismerősöknek ingyen adják ki, és én eddig nem tapasztalta semmi problémát a rendszerrel :)

[ Szerkesztve ]

(#8513) .tnm válasza Diopapa (#8510) üzenetére


.tnm
addikt

uh ,ez jó. én is szoktam mondani, amit a kolléga írt. de ez valóban jogos. de abban igaza van, hogy szolgáltatásoknál így szokott lenni, kivéve, amikor ismerősről van szó, az egészen más.

én személy szerint jobban örülnék valami ingyenes megoldásnak (és nem azért, mert fogamhoz verném a garast hanem), mert ez egy laza csapat, bárkit szívesen fogadunk és ennek nem tenne jót, ha kötelező díjaink lennének, vagy ha néhányan nagyvonalúan fizetnének, míg a többiek ingyenélnek. kivéve, ha esetleg valami ranggal lennének jutalmazva, de így se-úgy se lehet fix havi összeggel kalkulálni.

a reklámmal, vagy szponzoráció feltüntetésével nincs bajom, amíg ez mondjuk az RSI-s org oldalra, meg a starcitizen.hu-ra kerül ki (vagy ha lesz LA-nak is saját oldala, akkor oda is) illetve értelemszerűen magán a TS szerveren van kinn, de itt PH-n tuti nem fogjuk aláírásba kirakni (szabályokba is ütközne) és talán RSI honlapon se szabad. (meg ott értelme sincs sok, hiszen nem fognak az amcsik magyarhonból szervert bérelni).

rendszeres fizetés helyett viszont szívesen benne lennék abban pl., hogy lepjük meg a felajánlót egy aurora package-dszel, amire egyszer összedobjuk a pénzt. (és akkor a saját csapatának tartja fel ingyen). már ha egyáltalán érdekli a dolog.

btw. jelen pillanatban semmilyen elkötelező döntést nem szabadna hoznunk, hiszen még mindig nincs egy olyan felület, ahol az összes tagot el lehetne érni. :(

szerk: az ingyenes ajánlat elfogadását nem tekintem elkötelezőnek, hiszen valóban bármikor ott lehet hagyni, ha probléma lenne következmények nélkül.

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#8514) vaakuum


vaakuum
addikt

Szerintem amíg nem áll össze, hogy mikor, ki , mennyit akar/tud játszani, és mennyire igényli a TS-t, addig nem biztos, hogy fizetős megoldásban kellene gondolkodni.

Többek között pl. nekem is van füles+miki, de az annyira elszeparál a családtól, hogy nem hallom, ha bárki szól hozzám. Ezért főleg hangfalon van kinn a hang. (Én meg keveset beszélek)
Ráadásul eddig még minden játékban, minden TS-en, minden csoportnak az volt a mondása, hogy itt bizony űberkultúr emberek vannak, mégis dőlt a b+, meg a g..i, meg fa....m, stb. Én viszont nem a Győzike színvonalra vágyom, ha leülök kikapcsolódni, és szeretném, hogy a családomnak sem kelljen azt hallgatni. Pláne, hogy néha a gyerekek is leülnek mellém, mert érdekli őket az adott játék (sőt, néha átveszik az irányítást, vagy együtt játszunk). Szóval ha fizetősben akartok indulni, velem ne számoljatok, látatlanba egy fillért sem. Sry, de túl sok a negatív tapasztalatom ebben a tekintetben. :O

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#8515) Revolit válasza Sotyks94 (#8512) üzenetére


Revolit
senior tag

Részemről ez teljesen jól hangzik, köszi az utánajárást :R

(#8516) vaakuum válasza Sotyks94 (#8512) üzenetére


vaakuum
addikt

+1
Szerintem indulásnak tökéletes.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#8517) Sotyks94 válasza .tnm (#8513) üzenetére


Sotyks94
aktív tag

Egyet értek veled :) Mint előbb írtam ők a TS-eket főként a játékszervert bérlőknek, és a "haveroknak" tartják fenn (magyar gamer közösségnek), szóval nem valami profitorientált cégre kell itt gondolni :)
Természetesen ahol tilos ott nem kell feltüntetni, csak arra utaltam hogy nem kell sokra gondolni a "reklámozás" alatt, csak tényleg megemlítés szinten elég.
Amúgy ez szerintem nem minősül annyira elkötelezett döntésnek, mivel bármikor variálhatunk bármit, vagy ha nem teszik elmehetünk arról a TS-ről.
Viszont szerintem nemártana hogyha a jelenlegi aktív tagok véleményt mondanának erről a dologról, hogy kb átlássuk merre húz a klán.
Mint írtam ha igényt tart rá a csapat bármikor el tudom intézni, s ők összedobják. A rangokat meg ráérünk később is leboxolni, mivel az is szabadon változtatható bármikor :D

[ Szerkesztve ]

(#8518) Menthirist


Menthirist
veterán

Nekem mint írtam, igazából mindegy :) Úgysem hiszem hogy sokat lógnék majd TS-en (még régen wow-os időkben tettem csak), max valami privát, pár "bejáratott" tag által managelt, nem trollkodó csatornára mennék be, ugyanakkor szívesen támogatom a közösséget 1-2 ezressel, ha úgy van. Kötöttség szerintem sem kell, bár én nem érzem hogy pl nekem az lenne, ha beadnék valamennyit, pláne egy évre. No meg amúgysem vagyok csak "szimpatizáns" az itteni klánnal, a fő klánom más :)

no mindegy, lesz ami lesz, ha lesz akkor lehet hogy én is leszek :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8519) szentvik válasza Sotyks94 (#8517) üzenetére


szentvik
tag

Nekem tökéletesen megfelel az általad javasolt út :R
De ha a többiek másfele mennének, akkor az is jó nekem.

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8520) PodMAN válasza Malibutomi (#8445) üzenetére


PodMAN
senior tag

Sziasztok,

Beadtam a pályázatomat a PH-s LIBERUM ARBITRIUM-ba. Légyszi az illetékes igazoljon vissza.
Köszi.

u.i.: Már várom a 29.-ét :)

(#8521) Diopapa válasza vaakuum (#8514) üzenetére


Diopapa
addikt

"Többek között pl. nekem is van füles+miki, de az annyira elszeparál a családtól, hogy nem hallom, ha bárki szól hozzám. "

Azért ez nálam közel 10 évnyi házasság után már inkább előny.. ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8522) Szőrös  válasza Sotyks94 (#8505) üzenetére


Szőrös 
veterán

Pöpec , akkor megkérnélek hogy kezdésnek egy 50 slotos TS-t dobjatok össze. DFM-re szerintem elég lesz aztán később el tudjuk dönteni hogy ezt bővítsük vagy menjünk tovább.

Előre is ezer köszönet. :R

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8523) GypsFulvus2 válasza Sotyks94 (#8517) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Ez a verzió, amit felajánlottál, és tnm is támogat nekem tökéletesen megfelel. + egyetértek .tnm javaslatával, hogy ha az admin szeretné, összedobunk neki egy aurorás csomagot (50-en vagyunk kb, tehát fejenként 1 usd-nél is kevesebb lenne).

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#8524) Jack@l


Jack@l
veterán

Ha okosba lesz megoldva, akkor sztem magában a játékban is lehet majd dumálni a csapattagokkal. Egy űrhajó azért ciki rádió nélkül.

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#8525) szentvik válasza Szőrös  (#8522) üzenetére


szentvik
tag

Főleg ha hullámokban engednek be DFM-re, akkor még az 50 is kihasználatlan lesz/lehet egy ideig ;]

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#8526) Revolit válasza szentvik (#8525) üzenetére


Revolit
senior tag

Miért, majd felmegyünk nyálat csorgatni arra hogy Torzi nyomatja DFM-et Tomival, és egy-egy killnél majd ujjongunk, halálnál pedig fújolunk :DDD

(#8527) ng0ofy válasza vaakuum (#8514) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Erről annyit, hogy bizony a játék hevében még az Én számat is elhagyja ez-az, pedig híresen székelyesen bánok az oda nem illő kifejezésekkel (:

Egyébként Én javaslom, hogy a DFM megjelenése előtt tartsunk egy forum, chat és akkor így már TS próbát, hogy működik-e minden, ne azon múljon a közös-öröm, hogy valami technikai gondunk van. Szervezésben segítek!

(#8528) Diopapa


Diopapa
addikt

Jah, és a 30k alatti számmal rendelkező elvtársak készüljenek twitch.tv-s közvetítésre. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8529) Szőrös  válasza Diopapa (#8528) üzenetére


Szőrös 
veterán

jófajta ser vagy páleszért mindent. :DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8530) SkyS1gn válasza Szőrös  (#8529) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ámen!

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8531) dreonnar


dreonnar
csendes tag

Üdv mindenkinek!

Szemezgetek ezzel a kis mmo-űrcsemegével egy ideje.

Nem sürgős számomra hogy minél hamarabb meglegyen a game különböző stádiuma, inkább ár/érték arány lenne a fontos.

Mi most a legköltséghatékonyabb módja a játék beszerzésének ? Külföldi oldalról alfát összekaparni, most valami jó kis hajós pakkot venni, avagy épp megvárni akár a bétát, akár a teljes gamet ?

Nyilván a jövőre senki nem fog tudni biztosat mondani, de aki nyomon követi a dolgokat hátha tud jósolni valamit :)) vagy valami okosságot mondani nékem :DD

(#8532) .tnm válasza dreonnar (#8531) üzenetére


.tnm
addikt

ha még van, akkor reddit-en vegyél alphas csomagot eredeti áron (ugyanannyi, mint a mostani betas csomagok) vagy pici (max $10) felárral

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#8533) dreonnar válasza .tnm (#8532) üzenetére


dreonnar
csendes tag

Köszi a tippet.

Ha jól látom itt a srác egész jóáron árulja, legalábbis mindbe ott az "alpha access".

(#8534) Revolit válasza dreonnar (#8533) üzenetére


Revolit
senior tag

Igen, de ne halogasd sokáig, fogyóban a készlete úgy látom :)
Amit nem is csodálok, tényleg bóti áron adja (csak bótba ugye már ilyen nincs, csak "kevesebbet" tudó

(#8535) ng0ofy válasza Revolit (#8534) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

...de elvileg valami büntetés jár a szürke kereskedelemért vagy mi.

(#8536) .tnm válasza ng0ofy (#8535) üzenetére


.tnm
addikt

nem. az van, hogy amit kap, azt már nem tudja majd továbbajándékozni/másnak eladni. ha a boltból venne csomagot, akkor azt tudná ajándékozni, egyszer, azaz akinek küldené, az már ugyanúgy nem tudná továbbadni.

+@dreonnar
magyarán jól gondold meg, hogy mit akarsz és azt vedd meg, mert a játék kezdéséig már nem nagyon fogod tudni cserélgetni az alpha hozzáférés elvesztése nélkül.

ezek után én azt javaslom, hogy a honlapról is vegyél valamit $5 értékben, hogy megkapd a támogató (backer) státuszt, így a jövőbeli kis ajándékocskákból részesülsz.

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#8537) dreonnar válasza .tnm (#8536) üzenetére


dreonnar
csendes tag

Rendben köszönöm, szerintem így fogok tenni :)

(#8538) .tnm válasza dreonnar (#8537) üzenetére


.tnm
addikt

a srác nagyon megbízhatónak tűnik, azzal számolj, hogy +4% paypal költséged még lesz vásárláskor

(ezt először az előzőhöz írtam, de láttam, hogy közben válaszoltál, így biztosabb hogy látod, ha ide rakom)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#8539) Bibgr0 válasza .tnm (#8538) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

A fenti sráctól vettem csomagot az egyik barátomnak én is. Minden rendben és gyorsan ment. A díj nála 6.1%, de egy kezdő csomagnál pár USD-ről beszélünk csak.

(#8540) SkyS1gn válasza Bibgr0 (#8539) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Bánom hogy nem onnan vettem alphás accot.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#8541) Sotyks94


Sotyks94
aktív tag

Jóhír. Lebeszéltem a TS-t, már fut is, csak még rendbe kell rakni a jogrendszert. Ez pár napon belül meglesz. Ha nagyon akartok feljöhettek már most is, mert fut, csak még a nevek, és a jogok nincsenek beállítva, de ettől függetlenül beszélni elvileg tudtok. (ha nem szóltok nekem és adok jogot rá)

Szerver ip: s3.yakuzahosting.org:9999

Az ip az maradni is fog, így le lehet menteni nyugodtan.

Az hogy milyen rankok kellenek azt meg ki lehetne okoskodni addig. (pl egy tulaj, egy admin, ami mindent tud amit a tulaj, csak nem állíthat jogrendszert. Alatta a moderátor, aki kickelhet, bannolhat, szobát csinálhat, azalatt a tag, aki beszélhet, de kickelni bmeg bannolni, meg szobát csinálni/szerkeszteni nem tud, és van a vendég aki pedig csak kijelölt szobákba tud belépni és beszélni, mást nem. )

Én így képzelem pl el, ha kell más rank (nem jelzés, hanem jogkör), akkor írjátok és eleve úgy csinálom meg. Jelenleg ez még nincs meg, ez csak terv.

UI: Van itt aki ért a TS3 premissionok szerkesztéséhez? Mert azért nem ártana egy tapasztaltabb emberke is, ha van akkor az írjon rám, jólenne a segítség :)

(#8542) KO2 válasza Sotyks94 (#8541) üzenetére


KO2
aktív tag

Elmentettem, sikerült is belépni. Ha marad ez a TS akkor majd ha kijön a DFM felnézek rá.

[ Szerkesztve ]

(#8543) Eyesis válasza Sotyks94 (#8541) üzenetére


Eyesis
őstag

Szorozes... Az nem ip cim, hanem host nev ;) egy masik tsen subadmin vagyok, de ez nem egy tul bonyi cucc ;) amugy megprobalhatjuk a domainunket hasznalni.. starcitizen.hu x porton meg ts szero.. De rakerdezek elotte.

Eyesis

(#8544) Diopapa válasza Sotyks94 (#8541) üzenetére


Diopapa
addikt

Működik, köszi. (Az AFK szobába nem lehet belépni. :))

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8545) Diopapa


Diopapa
addikt

Thnx for the Chairman.. izé Ten for the Chairman.. (21 perc, director's cut.) :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#8546) Menthirist válasza Diopapa (#8545) üzenetére


Menthirist
veterán

Na ezt már csak benn a cégnél :D 21 perc? Az egy laza kávészünet :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#8547) Sotyks94 válasza Sotyks94 (#8541) üzenetére


Sotyks94
aktív tag

Szóval nagyon fáradt voltam, így nem igazán tudtam megfogalmazni a mondanivalómat tegnap :D

A szerver megvan, megy, csak még nem lett "kitakarítva" az utolsó felhasználók után, így jelenleg azok a jogkörök vannak amiket ők beállítottak, de ettől függetlenül működik minden. És ezeket a jogköröket (premissionokat) kéne átszabni a mi igényeinkre, ezért is kérdeztem hogy szerintetek milyen jogkörök lennének jók (admin, moderátor, tag és vendég elég? vagy kell még más is?). És olyan embert keresek akinek van tapasztalata már a premissionok állítgatásával (vagy pedig tud angolul és van pár szabad órája átnyálazni őket :DD )

Amúgy ha ma délután feljönne innen 1-2 oszloposabb tag akkor adnék nekik jogot hogy már tudják kezelni és használni a TS-t.

[ Szerkesztve ]

(#8548) Szőrös  válasza Diopapa (#8544) üzenetére


Szőrös 
veterán

Este bekukkantottam én is , klassz. Majd ma dumálhatunk ott páran .

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#8549) Bibgr0 válasza Sotyks94 (#8541) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Szuper, működik a TS. Szóljatok majd, ha lesz valami esemény. Gondolom legkorábban a DFM közvetítéskor találkozunk rajta :-)

(#8550) Diopapa


Diopapa
addikt

Ez az ingame news izé remélem megvalósul és lesznek bőven eventek is, szerintem tök jó ötlet és kellene is az "élő" univerzumhoz.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.