Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37592) Antonius1978 válasza shield (#37590) üzenetére


Antonius1978
addikt

Tudom hogy a hatizsak jo otlet, de sok macera van szerintem vele, es aki nem ert a moddolashoz, nem tudja megoldani, tul sok a kereszthivatkozas, meg sok allomanyban van bejegyzes 1 adott targyrol.Persze aki ert hozza, mert sokat maceralt dolgokat, akkor az at tudja emelni egy masik modbol, ez nem vitas.

A modban nincs Saiga, csak azok a fegyverek kerultek be, amit a magyar fegyveripar gyartott - ezek pisztoly es AK klonok, valamint amit a fegyveres testuletek (Honvedseg,Rendorseg) hasznalnak/hasznaltak, pisztoly, soretes, karabelyok stb., plusz vadaszpuska, es mesterlovesz, ezek magyar fejlesztesek voltak.

Ha akarsz, te irj xFreex-nek, velem nem targyal :U , igy ez a feladat rad harul, hatha neked valaszol es akkor elmondja az allaspontjat.

Nem a nevekkel tokoltem fel evig :P :DD (tulajdonkeppen volt az vagy 8-9 honap is, ha jol emlekszem, 2019 husvetjara lett meg), hanem magaval a forditassal, az ment lassan, mert nem mindig volt kedvem forditani, es egyebet is csinaltam a szabadidomben. De a nevekkel tenyleg sokat taknyolodtam, mert mindennek magyar nevet akartam, ez talan sikerult is egy bizonyos szinten, de valo igaz, hogy meg most sem egyseges a nevek forditasa, a tavaly feltettem a modot egy havernak, es lattam hogy egyes helyeken magyarul van, mas helyeken meg az orosz vagy annak angol forditasa, majd egyszer azt is kijavitjuk (akkor meg is akartam emliteni a dolgot frissibe a forumon, de elfelejtettem, mert nem tul surun latogattam, mivel most egy sracnak segitek egy HOI4 modban, az koti le a szabadidom egy reszet).

Nem bantottal meg, mert valoban ugymond maximalista voltam a moddal kapcsolatban (habar a termeszetem nem ilyen, egyszeruen csak meggyozodes, hogyha valamit csinalunk akkor jol csinaljuk, maskepp nincs ertelme csinalni), egyszeruen arra torekedtem hogy minden esszeruen tortenjen - ami a jatekmenetet illeti, tehat hogy mindennek meglegyen a miertje es hogyanja.
Termeszetesen nincs harag :P , es en orommel vennem, ha xFreex visszaterne :R , sot toborozni kellene a tobbi forumrol olyanokat, akik be tudna(na)k segiteni valamivel, ezen a forumon, ha jol emlekszem, Kislaki segitett bizonyos grafikai dolgokkal, de ot sem lattam talan evek ota.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.