Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37566) Antonius1978 válasza Timstrike (#37564) üzenetére


Antonius1978
addikt

Akkor jo hogy megtalaltad az arzenalt, ez direkt igy volt csinalva, hogy a jatekos azonnal megnezhesse mindazt, amit xFreex betett a modba, amiatt keszult az egesz mod tulajdonkeppen, majd megertitek az egesz folyamatot, amint lesz kedvem egy jo kis osszefoglalot irni a 10 evvel ezelott elindult moddolasrol.Kulonben ez a lada megtalalhato a pripjatyi labor fegyverszobajaban is, amihez kell a masik kartya, asszem a piros, a sarga nyitja a bejaratot...asszem eloszor oda kepzeltuk el, es utanna kerult a hajo tetejere hogy azonnal lehessen latni az ujdonsagokat.

Azert nem indul el a jatek ha mas Gamedata mappat teszel be, mert egy programmal, amit asszem annak idejen Sensut mutatott meg nekem, "kotegeltem" a mod Gamedata mappajat, es valami Patch 03 es 04 xbd vagy mi a fene lett belole. Tehat ami a patch alkonyvtarban van, ez a 2 allomany, az maga a Gamedata mappa, csak a jatek konnyebben olvas ebben a ket kotegelt allomanyban, mint a kibontott Gamedata alkonyvtarban. Tehat ha beteszel egy Gamedata mappat, akkor osszekeversz tulajdonkeppen 2 modot, ugyanis a jatek - ha van - eloszor a Gamedata alkonyvtarat olvassa, es utanna a Patch alkonyvtarat, tehat ha te odateszed egy masik mod Gamedatajat, akkor utkozik ezzel a moddal, vagy ilyesmi, szoval ne tedd.
UI : sajnos nem emlekszem a progi nevere amivel ki es be lehet csomagolni a Patch kotegelt allomanyokat...szoval kenytelen vagy igy jatszani, ahogy van :P

A sulyhataron nincs amiert allitsal, mert - mivel mar rengeteg moddal jatszodtam kozben, engem is idegesitett, hogy nem lehet sokat cipekedni - nagyjabol ugy van belove a sulyhatar, hogy az boven eleg, foleg ha az 5 uj kepzodmenybol a gyengebb 3-at magadra rakod a Napnyugta pancelba. aztan idovel ugyis megveszed majd Furgetol a Clear Sky Exo-t es akkor meg tobbet tudsz cipelni - UI es ezutan meg tudsz szerezni mas Exo-kat is, amelyek meg picitt nagyobb sulycipelessel rendelkeznek. Ez csak akkor fontos, ha valami nagy tomegu fegyvert/fegyvereket cipelsz magaddal, a fosztogatas ugysem hoz annyit a konyhara, hogy egyszerre mondjuk 50 AK-t kell elcipelj eladni, inkabb erdemes sokszor korbejarni az anomaliakat kitoresek utan, es eladni a kepzodmenyeket.Ugyanis az uj fegyverek sebzeset asszem en allitottam be egy kis szamolgatas utan, itt nem kell egy egesz tarat belelojjel egy husiba, eleg 2-3 lovedek, igy nem kell 1000 loszerrel rohangaljal, eleg 100-200 is. A szornyek ujratermelodese is lassu, tehat sok mindent nem kell magadnal hordjal, igy van helyed a fosztogatassal nyert cuccok cipelesere.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.