Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37558) Antonius1978 válasza lacika93 (#37557) üzenetére


Antonius1978
addikt

En sem orvendek a pokoknak, de viszonylag egyszeruen le lehet oket rendezni, menj az iranyito kis barlangjaba, nyird ki, Mirone nevu sztalker hullajanal megkapod a rejtekhelyet, ott talalsz egy popec fegyvert, bovitsed a tarat, kerul amibe kerul es maris sikerrel szembe tudsz szallni a pokokkal, ha ovatos vagy, az egyik feltetel az, ahogy Shield is emlitette, fel kell ugrani valami magasabb helyre, ha nem sikerul, akkor futas, amint meghallod azt a fejhangu sivitast, amikor eleg messzire elfutottal, akkor visszafordulsz, s a tavcsoves fegyverrel leszeded oket, 5,45-os loszert hasznal, turheto mertekben hozzajutsz ehhez a loszerhez, es a fegyver nem kopik egyaltalan, ugy van beallitva.

Modder : en is szivesen megismerkednek 1-2-vel, mert jo lenne pontratenni a Turult is, mert kimaradtak belole dolgok, amit be kellene fejezni. Amugy nem tudom mennyi veszodsegbe kerul kiiktatni egy ilyen teremtmenyt az egesz jatekbol...

Ha mar Turul, majd irok egy kis szosszenetet, mert mar par honap mulva lesz 10 eve, hogy felkertem xFreex-et egy fegyvercserere, es mod lett belole :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.