Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4451) xperiababu


xperiababu
csendes tag

Nem gyártói aksi használatából lehet károm? 1600 mAh-t néztem ki.

(#4452) Isten88 válasza xperiababu (#4451) üzenetére


Isten88
senior tag

3916-3917

[ Szerkesztve ]

(#4453) fatal` válasza xperiababu (#4451) üzenetére


fatal`
titán

Én nem erőltetném ezeket a kínai szarokat. Eleve az sem biztos, hogy leadja, ami rá van írva.

(#4454) xperiababu válasza Isten88 (#4452) üzenetére


xperiababu
csendes tag

Köszi, inkább lemondok róla. Hufantal neked is köszi!

(#4455) malcolm007


malcolm007
csendes tag

Sziasztok! Most tervezem egy Mini Pro beszerzését, valaki meg tudná mondani kikapcsolt nettel, normál használat mellett mennyit bír az aksi?

(#4456) Gaberiellb válasza malcolm007 (#4455) üzenetére


Gaberiellb
senior tag

A normál használat elég relatív, de kb 1,5-2 nap max.

Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)

(#4457) malcolm007 válasza Gaberiellb (#4456) üzenetére


malcolm007
csendes tag

Ez igaz, pontosítok, kb napi 45-60 perc telefonálás+pár sms írás, semmi egyéb mellett gondoltam, mivel nagyrészt így lenne használva. Netet plusz egyéb dolgokat elég ritkán használok.
Jelenleg Galaxy Ace-em van, és ez elég jól bírja, akár 4 nap is volt már töltés nélkül, csak érdekel ennél mire számíthatok.

[ Szerkesztve ]

(#4458) sdd2 válasza malcolm007 (#4457) üzenetére


sdd2
veterán

Ennél is kb így mivel kissebb a kijelző mit meg kell világítani. Bár nagyobb a processzor. 2 nap szerintem max.

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#4459) malcolm007


malcolm007
csendes tag

Köszi az infót, végülis nekem megfelel, holnap meg is rendelem Gsmline-nál. Remélem tartanak most feketét is, mert az oldalon fehér van.

(#4460) szatocs válasza fatal` (#4443) üzenetére


szatocs
őstag

Jó a szenzor, mint utólag kiderült, akkor nem tudom hogyan fordult neki elő. :) Amint letakarja az ujjával a szenzort, nem csinál semmit a kijelző, ha nyomkodná.

=== Szatocs ===

(#4461) Isten88


Isten88
senior tag

Valaki próbálta már a magenta T-nek a mobiltévéjét? Két demo csatorna közül egyiket sem engedi. Kép:
.

(#4462) tubix


tubix
csendes tag

Sziasztok!
Nekem már egy hete megjött a frissités a telomra azóta szenvedek vele!telepítésnél annál a lépésnél amikor azt irja hogy kapcsoljam ki várjak 5 másodpercet, majd dugjam rá a telefont és tartsam lenyomva a hangerő gombot, és utána menne tovább. csak hát nekem nem nagyon akar és már az összes gombal eljátszottam kivéve a qwertz billentyűzeten de lehet ott is neki állok. valaki találkozott már ilyennel? :F :F :F

(#4463) ko9 válasza tubix (#4462) üzenetére


ko9
addikt

Hangerő-le gombot kell nyomni.

Legjobb, ha így csinálod: [link]

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#4464) e-newsee válasza szatocs (#4460) üzenetére


e-newsee
addikt

Én úgy próbálgattam ki, hogy felhívtam a dominó központot. Az ingyé van. :)
Azt vettem észre, hogy ha le van fektetve az asztalra, vagy olyan állásban van a telefon, ahogy babrálni szoktad, akkor nem kapcsolja le a szenzor a kijelzőt, de minden más állásban igen. Bármelyik élére állítva, még fejtetőn is, kijelzővel lefelé. Szóval, ha nem úgy telefonálsz, hogy az asztalon van a telefon, te meg ráhajolsz, akkor ki kell, hogy kapcsoljon már 1,5-2 centiről is. :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#4465) tubix válasza ko9 (#4463) üzenetére


tubix
csendes tag

próbálkozom, kivettem az aksit is de ettől a lépéstől nem megy tovább. :W többször megpróbáltam gépet újraindítottam, újra raktam pc companiont és semmi :(((

(#4466) e-newsee válasza tubix (#4465) üzenetére


e-newsee
addikt

Én pl seus-sal csináltam, de valószínű ugyanaz a felület mindkettő. Addig nyomtam a lefelét, amíg azt nem kiabálta, hogy most már aztán tényleg engedjem el. Már fájt az ujjam, mert olyan "jól kezelhetőre" csinálták azt a gombot :) Onnantól felment 10 perc alatt letöltéssel együtt. Nem tudom, mi lehet a hiba nálad.
Esetleg nézted, hogy az "USB-hibakeresés" be van kapcsolva? Az is kell neki.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#4467) neopaszta


neopaszta
csendes tag

Hello!

A telefonban lévő kapcsolatokat hol tudom összepárosítani a face és többi közösségi portállal?
Egyszer már megcsináltam, de csak párat kapcsoltam össze próba képen és most szeretném a többit is de sehol sem ajánlja fel a párosítást. Előtte ha rámentem egy névre hozta alul a face-s profilt mellé és ha ráböktem akkor hozzá is illesztette a profilképet és az e-mail címét.

(#4468) e-newsee


e-newsee
addikt

Tudja valaki, hogy lehet a kapcsolatokat vezetéknév szerint rendezni? Valaki írta régebben, hogy pc-n keresztül a guglival szinkronizálva kell, és akkor jó lesz, de nekem nem jött össze. Vagy ez is egy olyan android hülyeség, amit jobb, ha megszokik az ember, és nem ellenkezik? :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#4469) Bambusznád válasza e-newsee (#4468) üzenetére


Bambusznád
tag

Androidban fordítva van. Ezt meg kell szokni. Valóban át lehet írni valahogy, én még nem próbáltam. Bevallom a legegyszerűbb módszert választottam, mikor az első droidot megvettem, a sim kártya is új volt, így fordítva vettem fel a neveket a telefonkönyvbe :D Tudom, hogy nem elegáns megoldás, de legalább működik. Így már a Mini Pro-nál már nem volt bajom :D Régi simnél, tudom ez nem megoldás :)

(#4470) fatal` válasza Bambusznád (#4469) üzenetére


fatal`
titán

Én weben vettem fel, ott ugye magyarul írja, de a mezőneveket cserélgeti, így a telefonkönyvbe már jól kerültek be. Aztán, hogy szerkesztésnél mit mutat nem nagyon érdekel. :D

(#4471) ATM_automata válasza Bambusznád (#4469) üzenetére


ATM_automata
őstag

Hmm...okostelefonban minek a SIM-en tárolni a kontaktokat? Egyrészt nem tudsz hozzá csak 1 telszámot felvenni, másrészt meg teljesen fölösleges is. Teljesen elég szerintem ha minden kontakt adatod fel van vive a gmail fiókba és onnan lehúzza a telefon. Én már évek óta nem használom a sim tárolást, anno a K800i-men is a telefonba tároltam, aztán amikor áttértem androidra, akkor csináltam egy .csv filet a telefonkönyvről a memória kártyára, a gmailbe beimportáltam és minden csodálatosan meg is volt.

Én azt vettem észre, hogy minél jobban variálja valaki a konrakt adatokat annál nagyobb szívás lesz a vége. Pl. SIM + Google kontakt + Facebook + Skype ez felér egy öngyilkossággal szerintem. A végén meg csodálkozik az ember, hogy miért nincs meg valami, amit keres meg miért a Józsit hívja, amikor a Pistát akarta, csak hát rosszul párosultak össze az adatok.....

Nálam a sima gmail kontakt vált be a legjobban, teló cserénél se kell semmit pakolászni, ha ellopják se vész el adat, meg szinkronizálható pl. Thunderbirdel is, így mindenhol minden megvan.

[ Szerkesztve ]

What else?

(#4472) Bambusznád válasza ATM_automata (#4471) üzenetére


Bambusznád
tag

Nem mondtam, hogy ott tárolom. De onnan másoltam illetve importáltam a telefonba a számokat.

(#4473) ATM_automata válasza Bambusznád (#4472) üzenetére


ATM_automata
őstag

Én másként értettem. Amúgy a telefonba se tárolnék számokat...gmail fiók..ha már úgyis kötelező :R

What else?

(#4474) pusi1981


pusi1981
aktív tag

Nos napjában kétszer általában belassul egyre lassabban reagálva az érintésekre szépen megfagy majd újraindul a kicsike.
Ezt csinálja már vagy egy hete...
Nem tudom mi okozhatja,így meg gariztatni amikor a szervíz nézné biztos minden ok lenne Nem tudom mit kéne vele csinálni de ez így biztos nem ok! :((

(#4475) ATM_automata válasza pusi1981 (#4474) üzenetére


ATM_automata
őstag

Én garoztatás előtt nyomnék neki egy factory resetet, mindenféle cache törléseket aztán megnézném, hogy mit mutat. Androidos telóknál a lassulás kb annyira természetes, mint a windows rendszereken...legalábbi én nagyon úgy veszem észre.

A Widgetek meg a különböző szir-szar progik megölik...

What else?

(#4476) Bambusznád válasza ATM_automata (#4473) üzenetére


Bambusznád
tag

Ja, értem a félreértés okát :) Csak azért mondtam a simet, mert már nem névvel teli simmel költöztem át. Sokan a simre másolják át telefonköltözéskor a számokat, és akkor az új telefonra felmásolják ill. exportálják át a számokat. Ezért gondoltam erre az eshetőségre is :)

Én meg valamiért gmail fiókban nem tárolnék számokat. De hát kinek mi :)

pusi1981: Factory resetelnék én is. Nekem is itt lenne már az ideje, mert nekem meg újraindulgat mostanában. Bár fura, mert megint telefonálás közben gondolta úgy, hogy ő most újra indul. Azért gondoltam a resetre, mert hátha valami progi zavarja be... bár akkor sem értem a telefonálás közbeni újraindulást...

[ Szerkesztve ]

(#4477) zotyesz66


zotyesz66
őstag

Hogy kell factory resetelni? Nekem nem indulgat újra, viszont néha csúnyán belassul.

(#4478) j.la


j.la
tag

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, olyat meg lehet oldani, hogy csak 2G-n kapcsolódjon és ne 3G-n? Ha lehet, akkor meddig bírja így a telefon? Csak telefonálásra, sms írásra,emailre és chat-elésre használnám.
Köszönöm a válaszokat előre is.

(#4479) Bambusznád válasza j.la (#4478) üzenetére


Bambusznád
tag

Beállítások -> Vez. nélk. és m. hálózat -> Mobilhálózatok -> Hálózati üzemmód -> csak GSM-re átrakod, és akkor már csak 2G van.

(#4480) j.la válasza Bambusznád (#4479) üzenetére


j.la
tag

szuper, és a másik, hogy így meddig bírja ? még nem vettem meg, döntő tényező nálam

(#4481) ko9 válasza j.la (#4480) üzenetére


ko9
addikt

Nem sokat használtam (naponta ~3 óra zene, éjszakára repülő mód, napota 2-3 perc hívás), és 4 nap után raktam töltőre...

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#4482) szente válasza ko9 (#4481) üzenetére


szente
addikt

CM9-el hogyan állunk? :U

(#4483) Bambusznád válasza j.la (#4480) üzenetére


Bambusznád
tag

Ok, végül is pont a kérdés lényegére nem válaszoltam :D Bocsi, felületesen olvastam :)
Nem tudom, így mennyit segít, én 3G-n használom. 1-1,5 nap így.

(#4484) ATM_automata válasza Bambusznád (#4483) üzenetére


ATM_automata
őstag

Ugyan ezt a telefont nem ismerem, de nekem az SGS jobban merül 2G-n, mint 3G-n. Én inkább azt javasolnám, hogy only 3G-re rakd inkább és ha nem kell folyamatosan, akkor valamilyen widgettel kapcsold ki meg be az APN-t annak megfelelően, hogy kell-e a net vagy sem.

What else?

(#4485) e-newsee


e-newsee
addikt

A kontaktrendezés dolga úgy tűnik megoldódni látszik. Mivel nem kapcsoltam össze egyik kontaktot sem semmilyen más fiókkal, csak telefonkönyvnek használom, így kipróbálás alatt van a GO Contacts nevű progi. Kicsit off a dolog, de a felvetésemhez azért kapcsolódik. Egész használható app, jó a felülete, gyors, magyarul igaz nem tud, de az engem nem zavart sohasem. Most ezt próbálgatom kicsit, és meglátjuk.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#4486) Dondom


Dondom
tag

Sziasztok!

Szeretném feldobni a Mini Pro-mra a CM7-et, de nem tudom hogyan kéne.
ZTE Blade-el csináltam már, de arról találtam rendes leírást, erre pedig nem.

(#4487) Gaberiellb


Gaberiellb
senior tag

[link] erről valakinek van tapasztalata, működhetne? :F :Y

Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)

(#4488) xperiababu


xperiababu
csendes tag

3G watchdog meríti az aksit? 1 óránként frissíti az adatokat.

(#4489) ATM_automata válasza xperiababu (#4488) üzenetére


ATM_automata
őstag

Buta kérdés. Minden meríti az akksit ami terheli a készüléket és időzített futtatással fut...mondjuk pl. mail lekérdezés ami + net forgalommal is jár, ami még plusz energiát vesz fel.

Az, hogy mennyire meríti az már jobb kérdés, de erre meg szerintem senki sem fog tudni válaszolni neked. Szerintem nem ez fogja órákkal csökkenteni az üzemidődet, hanem mondjuk a Farm Story és Contract killer megspékelve 5 percenkénti email lekérdezéssel + folyamatos RSS feed letöltések :D Szóval a 3G watchdog szerintem nem emész fel nagy energiákat. Amúgy szerintem próbáld ki a Droid Statot, én erre tértem át a 3G Watchdogról.

What else?

(#4490) Dondom


Dondom
tag

Sziasztok!

Szeretném feldobni a Mini Pro-mra a CM7-et, de nem tudom hogyan kéne.
ZTE Blade-el csináltam már, de arról találtam rendes leírást, erre pedig nem.

(#4491) fatal` válasza Dondom (#4490) üzenetére


fatal`
titán

Szerintem nincs rá normális CM7. De mi a probléma a gyári ROMmal?

(#4492) ko9 válasza Dondom (#4490) üzenetére


ko9
addikt

Üdv!
Elég egyszerű. Kell egy nyitott Bootloader, el kell indítanod Fastboot módban, fel kell flashelni a kernelt (FlashTool-lal a legegyszerűbb), majd a memóriakártyára felmásolt zip-et CWM-el telepíteni.
Ennyi :DDD

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#4493) pusi1981


pusi1981
aktív tag

[Ehez mit szóltok???]

[ Szerkesztve ]

(#4494) ko9 válasza pusi1981 (#4493) üzenetére


ko9
addikt

Azt, hogy ez X10-hez van :D

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#4495) fatal` válasza pusi1981 (#4493) üzenetére


fatal`
titán

Mit szóljunk :F Ez x10 mini prohoz van, ez meg a sima mini pro topicja.

(#4496) Gaberiellb


Gaberiellb
senior tag

valaki 4487? Ha valakinek van ebben tapasztalata, akkor írja már le mert akkor beszerzek 1 ilyet :DD

Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)

(#4497) fatal` válasza Gaberiellb (#4496) üzenetére


fatal`
titán

Tapasztalatom nincs, de kétlem, hogy működne.

(#4498) MyckY válasza Gaberiellb (#4496) üzenetére


MyckY
senior tag

el kell menni egy üzletbe ahol van ilyen és ha jó fejek megengedik hogy kipróbáld :D

(#4499) Gaberiellb válasza MyckY (#4498) üzenetére


Gaberiellb
senior tag

nem hiszem hogy kibontanák a dobozból az én 2 szép szememért, ez nem az a világ, amúgy meg boltba ilyet még nem sikerült találni ez is csak netes info, na mind1 :O

Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)

(#4500) .:Kristian:. válasza MyckY (#4498) üzenetére


.:Kristian:.
addikt

Szerintem ezt Te sem gondolod komolyan...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.