Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21094) kaciokos válasza Zirowe (#21093) üzenetére


kaciokos
őstag

Eredetileg nem akartam ebbe beleszólni, mert kicsit elszabadultak az indulatok, de aztán úgy döntöttem, mégis. Szóval, ha én vennék telót, én is elvárnám, hogy szóljon az eladó, hog megmókolta. Beri stílusát én nem találtam agresszívnak, az ipari elmebeteges beszólás is inkább vicces volt szerintem.

Én gyári ROM-ot használok XE-n, és szerintem nincs vele semmi baj. Sose fagyott, nem fc-zett, nem indulgat újra a Sense memóriahiány miatt, és működik benne a telefon _minden_ funkciója. Ezzel szemben a fórumot olvasgatva az az érzésem, hogy a főzött ROM-okban azért vannak olyan bug-ok, amiket stock-ban sose tapasztaltam.

Persze, értem én, hogy egy főzött ROM-nak vannak előnyei, lehet jobban optimalizált, kiszedhetek olyan gyári alkalmazásokat, amiket nem akarok a telefonon látni, stb., és nagyra értékelem mind azok szakértelmét, akik ezeket elkészítik, mind azokét a fórumtársakét, akik ezek felrakásában és használatában aktívan segítik a többieket.

Csak azt is el kell fogadni, hogy van egy olyan réteg, aki nem megy el ilyen messze, és jobban szereti a gyári ROM-ot, mert úgy gondolja, hogy az alapvetően jó. És ettől nem vagyunk rosszabbak, csak más a véleményünk.

Písz, láv, korsó sör.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.