Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7727) dani3l válasza tylerddd (#7723) üzenetére


dani3l
őstag

Pontosan ez a gond. Ha az a hajszal hija minuszban lenne az i6 javara, akkor meg talan. Sajnos akarmennyire szeretem az M7-et, mindig egy kicsit tul nagynak ereztem, elsösorban hosszaban. Es ugye az i6 pont hosszaban nagyobb par tizedmillimeterrel. A legjobban az zavar, hogy nem a kijelzö merete a baj, hanem a fölöslegesen nagy kava.. (HTC-nel azert ott a sztereo hangszoro alul-fölül ürügynek, bar azon kivül is van ott böven fölösleg.) Applenel is felbevaghatnak mar minimum a fölsö reszt, mert annak a meretet nem indokolja semi, a hangszoto/senzorok/kamera elfernek egy sorban. Alul persze a gomb miatt mas a helyzet, de ~0,5 centit siman meg lehetne sporolni a telefon hosszabol minden különösebb gond nelkül..

(#7725) kali: Mindkettö tavalyi csucsmodell (igaz i5S majd' el evvel fiatalabb), de nezd meg, mennyiert mennek most hasznaltan. One-ert örülök, ha 70k-t fogok majd kapni eladasnal, i5S meg a duplaja. De fel ev mulva is siman 100 fölött lesz. Illetve nezd meg, hogy meg mindig lehet talalni/eladni i4/i4S-t is, 40-50-60k-ert. Egy 3-4 eves droidert meg mar ember nem ad penzt, ha ad is, kb annak a felet..
Itt nem feltetlen a logo az oka a hasznalt araknak szerintem, siman csak az, hogy van evente egy, vagy mostmar ket Apple telefon összesen, szoval nem nagyon van konkurencia monhatni hazon belül, mig droidok tucatszamra jönnek, lehet valogatni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.