Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11701) Peat;) válasza renato (#11700) üzenetére


Peat;)
veterán

Érdeklődj erősen utána a hangminőségnek, mobilarenán úgyis nagyon tesztelgetik. Jönnek ki 100 felett olyan okostelefonok amelyek borzasztóan rosszak hangban, az hogy a samsung csinálja a p3-at akkor még inkább oda kell figyelni. Nyilván más minőséget ad a p3 a telefonjaihoz képest valamiben, hogy megmaradjon a kereslet arra is és a telefonra is, ezt ne feledjük. De egyébként nekem is szimpatikus cucc a wave, csak szimplán zsákbamacska kicsit. De mire elszánod magad a vételre sok info lesz róla ;] meg már biztosan van elég.

[ Szerkesztve ]

(#11702) adnoctum18 válasza renato (#11700) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Ámen. :)

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#11703) attika89


attika89
senior tag

"a cowon már elvesztett egy vásárlót, amibe ugye bár nem fog belehalni, de lépéshátrányba kerül a konkurenciával szemben, ezt ledolgozni pedig verejtékes és véres munka lesz. ha lehetséges egyátalán."

Ezt itt most nem értem :F
Miben van elmaradva konkurenciától a Cowon? a wifi nem ér :P

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#11704) renato válasza attika89 (#11703) üzenetére


renato
aktív tag

miben? sokmindenben.
wifit elnézzük, de hardverileg is gyengus ma már. felbontása is alacsonyabb mint a wave-nek. de tegyük fel ezt átlagos használat mellett nem is vennéd észre, viszont attól tények. a j3 kijelzője még mindig zsirosodik ahogy elnézegettem pár videot. kár.

sajna a mai ember nethez van nőve. én is meghalnék nélküle. az internettel és egy ilyen rendszerrel hatalmas lehetőségekhez juthatsz. why? lehet te nem sokat játszanál mondjuk a cowon-odon, de én néha tolnék ezt-azt rajta, ezt minek hivják? szórakozásnak. a cowon itt már nem teljesithet olyan jól, mert nem áll mögötte semmi online bolt, vagy valami ami táplálja. persze lehet netről leszedni flash játékokat ingyen, dehát azok minősége erősen megkérdőjelezhetőek többségében.

a cowon még lasső is kicsit, bár már jobb mint az s9.

a cowon olyan drágán adja a készülékét, hogy az vicc. mig a samu hardverügyileg a földbe döngöli és ugye még wifi is van benne. meg én ugye nagy rateyourmusic buzi vagyok, ha letolok egy albumot majd a telón, tudom is rögtön értékelni, pontozni meg minden hülyeség. :D

tudom eddig a j3 volt az isten, de ennyi pénzért - függetlenül - ez a teló egyszerűen hibátlan.

(#11705) bwoay válasza Peat;) (#11701) üzenetére


bwoay
nagyúr

amikor Bocha ezt a Sony Ericsson BT headsetet tesztelte, akkor jónak találta a hangját. Neki tetszett, én meg nagyon gyengének ítéltem meg. Szóval ilyen kérdésben nem a mobilaréna csapatával konzultálnék.

renato:
a te okfejtegetéseidből nem az derül ki, hogy bizonyos gyártók mennyire le vannak maradva, hanem az, hogy neked nem mp3 lejátszóra van szükséged, hanem mobiltelefonra ;)

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11706) renato


renato
aktív tag

DNSe (Digital Natural Sound Engine) van a samsung wave-ben. emlékeim szerint a samsung pmp-kbe is ez került. :))

amőgy igen, mondhatnád, hogy telefon kell nekem, de annyira nem is. inkább egy eszköz amivel neten tudok lenni, értékelni tudok, keresni tudok meg minden hülyeség. :)

telefonnak nagyobb bulikba még mindig egy ütés/törésálló telefont képzelek el. :)
most is az van, egy samsung b2100-as, amit hát mitnemondjak lestrapáltam :D (előfizetésesen vettem 7000 FT-ért.. :) volt buli aztán poénkodtam/tunk, hogy meddig birja, volt az sárban, utcán rugdosva meg minden... :D kijelzője nem tört be, egy csik lett a TFT paneljében, felül lepattant a piros rész, igy szerintem annyira már nem vizálló, de szóval kemény amit ez kibir.

a wave-re már asszem vigyázni kell rendesen. :D kocsmázni azt nem fogom elvinni... :O

(#11707) renato válasza bwoay (#11705) üzenetére


renato
aktív tag

de amúgy most komolyan. ne mond nekem, hogy a cowon j3 jobb ár/érték mutatókkal bir mint a samsung wave. a cowon le van maradva. nincs mese. és azzal hogy ezt a szimpla pmp vonalat eröltetik egyre több vevőt veszitenek el. az pedig sosem jó dolog.
értem én hogy kinn eladnak igyis mennyi kütyüt, de nem és nem értem. ennél még többet eladhattak, eladhatnának, ha nyitnának végre a kommunikációs csatornák felé is.

(#11708) Peat;) válasza renato (#11707) üzenetére


Peat;)
veterán

Szerintem fognak is nyitni, android felé, csak éppen aranyáron és sokára. De cowon ilyen és kész :)

Wave mellett döntesz kíváncsi leszek a hangminőségre én nagyon erősen szkeptikus vagyok, mobilarénás topikban sokaknak van már, én zaklatnám őket, nem enyhén. Ugye a sony-ericssonok sem úgy szólnak mint a sony lejátszók, így a walkman meg úgy a walkman jelzés.

(#11709) attika89 válasza renato (#11704) üzenetére


attika89
senior tag

zsírosodik a a kijelzője....itouch/iphone-on és a wave-en kívül lényegében mind zsírosodik...

A cowon kijelzője nyilván még egy korábbi generáció kisebb felbontással, de ugyan úgy 3,3" mint a Samu...A cowonnak ennek ellenére is híresen jó kijelzője van....

A wave azonban egy okostelefon, ami a saját konkurenseivel kell szembeszálljon és ott jól is teljesít de szerintem egy pmp/dap-től elvárni, hogy mindaz benne legyen mint egy okostelefonban....hát akkor az már nem dap/pmp lenne.
Itt a fő funkció a zene és a videó...itt a fontos, hogy minél több formátum támogatott legyen és a lehető legkompromisszummentesebben legyenek használhatók ezek a FŐ funkciók...E téren a Cowon meglehetősen jól teljesít...
A cowon a VALÓDI konkurenseivel szemben továbbra is versenyképes....

Drága? Az...mint a legtöbb gyártó vezető termékei...de közel sem a legdrágább...

DNSe...sokak szerint majdnem van olyan jó mint a BBE+, de csak ettől nem válik jóvá...ez egy nagyon jó plusz, csakúgy mint a Cowonnál

wifi...van a sony x-ben is, meg a zune HD-ben is, de egy jó rendszer és böngésző nélkül csak arra jó, hogy rá lehessen mondani, hogy van benne (de nem is e miatt jó pl az X)...ez még mindig a tabletek és az okostelefonok kiváltsága....

játékok, hát arra is okostelefon való inkább mint egy pmp (mondjuk nem nagyon játszom tényleg egyiken sem...inkább zenét hallgatok vagy videót nézek szórakozásképp)

Szerintem nyilvánvaló, hogy neked nem pmp/dap kell :U

[ Szerkesztve ]

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#11710) bwoay válasza renato (#11707) üzenetére


bwoay
nagyúr

ezzel nem tudok vitába szállni, mert te most kitaláltad, hogy neked a Wave jobb lesz, de ebből még nem következik, hogy jobban is szól, mint a J3, vagy bármelyik Cowon, márpedig utóbbiaknak ebben kell erősnek lenniük. arról nem is beszélve, hogy két teljesen eltérő rendeltetésű eszközt próbálsz összehasonlítani, meglehetősen szubjektív módon.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11711) renato válasza attika89 (#11709) üzenetére


renato
aktív tag

a cowon úgy versenyképes, hogy lassan nincs érdemi konkures. mégis mi?
egy sony aki csúcskészülékét hirtelen kivonja a forgalomból? az iriver aki anno zseniális cd-lejátszókat készített ma már érdemben egy jó pmp-je nincs. a spinn is egy nagy (nah jó kis...) nulla még a cowon s9-hez képest is. samsung még jó lejátszókat gyártana, de szerintem ők most minden erejüket az okostelefonokba fektetik. ha ez nem igy lenne, már rég lenne amoledes pmp-jük. p2, p3 promózására sem figyeltem fel annyira, szerintem nem véletlen.

szóval gyenge a konkurencia. persze ettől elismerem még hogy a cowon az első, de szar és kicsit elkésett lépéseket tesz meg most vagy fog megtenni. a samsung p2 (és p3) remekül szólt és elég olcsó is volt, azt a "hangmotort" ha beépítik (és ez lehet meg is történt) egy okosba akkor sem emelkedik véleményem szerint drasztikusan a teló ára.

a cowon drága, jelenleg az egyik ha nem a legdrágább (mezei) pmp. (ritkaságokat, meg ilyen "noname"(=számomra ismeretlen de brutális árakon árult) high-tech speckó hangkütyüket most hanyagoljuk. :D

a zune HD még jó kütyü lenne, csak hát se dedikált gomb, a böngésző is nulla, nem vonz.

egy idő után szerintem úgysem lesz pmp, vagyis mindegyik pmp androidos netezős kütyü lesz. ez már elvárás olvasva a kinti fórumozókat is. a sansa clip méretű kütyüknek persze mindig lesz létjogosultságok. :)

bwoay: azért nem teljesen eltérő a rendeltetésük. :) a pcknél is vannak már mindenféle hangkártyák a szép hangért, ez lesz majd az okosteló fronton is. a nagy versenyben mindenki többet akar mutatni, valamivel csábitani kell a vevőket, jönnek majd ide is a még szebb hanggal, még erősebb akkuval és ugye a többivel. idő kérdése.

a samsung lehet el is kezdte ezt a DNSe beépitésével.

nah de unjátok a témát tuti. :D nem győzködök én senkit, ha valakinek nem kell a net, akkor a cowon j3 nagyon jó kis kütyü lesz. jobbat nem fog találni. :) nah mára good night! :)

(#11712) bwoay válasza renato (#11711) üzenetére


bwoay
nagyúr

dehogynem eltérő, attól még, hogy vannak átfedések, teljesen más célra hivatottak. az egyik egy szórakoztatóelektronikai kütyü, a másik meg egy telekommunikációs eszköz. egyébként te úgy méred ezeket egymáshoz, mintha a te szempontjaid általánosan érvényesek lennének. ott van pl az iPod touch, amiből annak ellenére adnak el rengeteget, hogy sem a hangja nem emeli az élmezőnybe, sem a kezelhetősége. viszont ez az egyetlen lejátszó, amiben értékelhető webböngészővel találkoztam, ami a Sonyban van, az pl konkrétan egy vicc. ilyen értelemben mindenki le van maradva az Apple-höz meg az MS-hez képest, de ha megnézed, hogy közülünk hányan részesítenek előnyben egy iPodot vagy egy Zune-t bármi mással szemben, akkor az nyilván kellő tanulsággal szolgál.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11713) btb300


btb300
csendes tag

Érdekes olvasni ezt az eszmefuttatást, annyi biztos. Nagy kérdés az eszközök további fejlődését illetően a felhasználók igényeinek változása, valamint hogy ezeket a gyártók mennyire és milyen irányba befolyásolják. Magunkból kiindulni valószínűleg nem a legjobb ez esetben :) Engem pl. nem hat meg, hogy nincs net se a telefonomon, se a lejátszómon, pedig itthon azért használom sokat. Ami még kicsit vicces számomra, hogy sokszor úgy tűnik, a funkciók egy készülékbe integrálása felé akarnak lépni a gyártók, ennek ellenére egyre többféle kütyüt találnak ki (notebook, netbook, tablet, okostelefon, PMP, e-olvasó, meg mittudoménmégmi). Részemről várom a fejleményeket, aztán meg lehet köztük válogatni.

(#11714) Dottore


Dottore
addikt

Szerintem az mp3 lejátszók dolga az, hogy jól szóljanak. A telefonnak meg az, hogy kényelmesen lehessen használni telefonálásra.

Értem én, hogy beletesznek mindenféle bizbaszt, de ez nem a minőséget javítja hanem a funkciók számát. Ott tartunk, hogy egy telefon mindent tud, de semmit sem tökéletesen. Van akinek ez megfelel, ám elképzelhetetlennek tartom, ha szükségem van egy jó minőségű lejátszóra akkor telefont veszek helyette. Mert az nem szól jól. Ennyi. Lehet ezt cifrázni, kitalálni mindenféle mondvacsinált igényt amivel rá tudom beszélni magam, de ez a lényegen semmit nem változtat.

A zenét jó minőségben kell hallgatni és amíg egy tizenxezer forintos vacak jobban szól mint egy baromi drága telefon, akkor ha telefont veszel, a zene másodlagos.

(#11715) littlelion21


littlelion21
addikt

Nos, csak úgy döntöttem hogy ismét "szeparálok", azaz külön mp3 játékos + telefon.
A topic-ot visszaolvasva a Sansa Fuze mellett döntöttem.

Ehhez milyen fülest ajánlotok?

Sok előzetes elképzelésem nincs, mindösszesen annyi hogy lehetőleg ne duplázza meg a pléjer árát...

(#11716) Dottore válasza littlelion21 (#11715) üzenetére


Dottore
addikt

CX500 vagy CX400. Szerintem nem szólnak szépen de árérzékeny a dolog gondolom. A fórumon sokan "seftelnek" ezekkel, olcsón be tudod szerezni.

Inkább talán egy Sony MDR EX85LP, ezt is megkapod 13.000 ft környékén. Igaz ez nem zár teljesen, de van akinek direkt ez kell.

Arra azért vigyázz, hogy nehogy valami hamisított cuccot vegyél. Mocskos mód sok a hamis.

[ Szerkesztve ]

(#11717) bwoay válasza littlelion21 (#11715) üzenetére


bwoay
nagyúr

én cx55-öt javaslok, ha még sikerül fellelni valahol, legutóbb baráti áron láttam hwaprón (aztán hogy-e hamis-e volt-e...), az legalább nem az a szélzajos design, meg szvsz hangra is jobb, mint egy cx500.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11718) Dottore válasza bwoay (#11717) üzenetére


Dottore
addikt

Ja ez jobb lenne csak nem kapható.

Az tuti, hogy egy 10 rugós fülest eredetiben újat ötezerért nem lehet. Hogyan? Erre még ráteszi az ember a hasznot, tehát vette mondjuk legjobb esetben is négyezerért. Naneee... :)

[ Szerkesztve ]

(#11719) adnoctum18 válasza Dottore (#11716) üzenetére


adnoctum18
senior tag

11,5k-ért CX-95 az hamkó vajon? :(

Itt a hwaprón szemezek vele.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#11720) Peat;) válasza bwoay (#11717) üzenetére


Peat;)
veterán

Azt már nem kapni, de a CX 380 nagyon hasonló külsőre, csak szép színes a kábele, ára is hasonló 13 környéke. A hang az nagy kérdés, hogy más-e.

(#11721) littlelion21


littlelion21
addikt

(#11722) adnoctum18 válasza littlelion21 (#11721) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Erre céloztam én is, csak linkelni nem akartam.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#11723) Dottore


Dottore
addikt

Nem tudom.

A logika mutatja meg a helyes utat, az érzelmek tévútra vezetnek.

[ Szerkesztve ]

(#11724) Dottore válasza Dottore (#11723) üzenetére


Dottore
addikt

Na jó, ez elég fellengzős lett. :)

[ Szerkesztve ]

(#11725) renato válasza Dottore (#11714) üzenetére


renato
aktív tag

ez jó duma. tényleg az a dolguk. :)
de egyet elfelejtesz. a pmp-k frontján egyre kisebb a harc. ez nagybetűs tény. ha a márkák és a megjelenő eszközöknek számát vagy azok fejlődését nézzük.

az okosoknál ez pont forditva van. brutális ami ott folyik szerintem. ezzel pedig a vevők fognak nagyot nyerni. az, hogy a telefonba belezsúfolnak minden szirszart, ami nem az igazi csak részben igaz. Bizonyittsd be nekem hogy a samsung wave-ben nem a p2 és p3 motorja "kelti életre" a hangot. ha pedig az akkor az máris bőven jó és nem szar. továbbmegyek. telefonoknál kénytelenek leszenk a hatalmas konkurencia miatt minden téren (!!) továbbfejleszteni. PMP-knél valljuk be kissé pangás van,mg ha meg is jelentetnek egy kissé félresikerült eszközt (zune HD, x-series), akkor sem szarkitják meg magukat, hogy kijavitsák a hibáit és előrukkoljanak egy komolyabbal. telefonoknál pedig pörögnek az események.

továbbmegyek. a pmp-k lassan ritkaságok lesznek emiatt pedig drágábbak is lesznek, a zenei élmény és minőségbeli különbség pedig le fog csökkenni erősen, sőt el is fog az emberek 95 %-a számára tűnni, mert egy szintet elérve már az emberi fül sem hallja meg a még tisztábbat még szebbet. márpedig a wave gyanitom a legszebben szóló teló, és ez is fejlődni fog még.

mellesleg pont ezt szajkózom, hogy egy wave ilyen áron, ilyen hardverrel még PMP-nek is tökéletes. videóban, képernyőben is szebb, jobb mint a legeslegjobb PMP, zenében pedig közel sincs annyira lemaradva szerintem mint egyesek gondolják, sőőőt.

lehet mondani, hogy túlcifráztam meg etecera, de szerintem egyszerűen tök logikus amit leírok/levezetek.

mindegy, én örülök, hogy a telefon vonalon is született végre valami igazán maradandó és ennél már csak jobb lesz a helyzet (árban, szolgáltatásba és teljesítményben is) a hatalmas neveknek köszönhetően.

(#11726) Dottore válasza renato (#11725) üzenetére


Dottore
addikt

Az, logikus, csak másik irányba haladsz vele mint én. Semmi gond ezzel, nem egyformák az igényeink. Érteni meg értjük egymást, ez a lényeg.

(#11727) Tomi_Sci


Tomi_Sci
őstag

Üdv!
Fateromnak nyelvtanuláshoz, zenehallgatáshoz kéne egy mp3 25E Ft-ig bezárólag.
Mivel nincs olyan egetverő különbség az árakban, ezért nem baj ha nem kimondottan mp3 lejátszó.
Amiket nézegettem (mind 8 gigás):
Zen Style 300 - 22000 Ft (nem igazán jöttem rá miben jobb mint a Style 100)
Zen MX - 25000 Ft
iRiver E150 - 24500 Ft
Sansa Clip+ - 18000 Ft
Amiket fontosnak tartok:
- min. 8 GB
- lehetőleg bővíthető
- hosszú üzemidő
- egyszerű kezelhetőség, megbízható
- jó hangminőség, ha van rajt egérmozi akkor az se legyen nézhetetlen
- kihajtson legalább egy AKG K450-et
Ami eddig mindet teljesítette az a Zen MX (specifikiációk alapján)
Javítsatok ki, cáfoljatok meg, esetleg ha van más javaslatotok, szívesen venném.
Köszi
Sci

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#11728) littlelion21


littlelion21
addikt

Mégis elbizonytalanodtam egy kicsit: Fuze, vagy Clip+?

Hangminőségre ugyanaz a kettő.
Az utóbbi ugye olcsóbb (igaz, nem számottevően), viszont sokkal kisebb a kijelzője.
Aki használja/használta: nem nehéz több GB zene kezelése/keresése a kisebb kijelzőn?

Könyvtár szerinti keresés csak akkor van, ha RockBox-oljuk a készüléket, jól értem?

(#11729) adnoctum18 válasza littlelion21 (#11728) üzenetére


adnoctum18
senior tag

A Clip + és a fuze alapban tudják, a sima clip pedig nem tudta, nem tudja, és nem is valószínű, hogy valaha tudni fogja. Nem muszáj RBzni!

A nagyobb kijelző kényelmesebb.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#11730) Dottore válasza littlelion21 (#11728) üzenetére


Dottore
addikt

Nem nehéz. Meg van még az az előnye is, hogy tűző napon is látszik.
A Clip Plus arra van kitalálva, hogy magaddal vidd és ritkábban fogod a képernyőt bazergálni mint cipelgetni.

Ha beletennék a Sony X hangját a Clipbe, nekem az lenne a csúcs.

(#11731) hatred válasza Dottore (#11730) üzenetére


hatred
tag

almodj kiralylany :)
tenyleg jo lenne egy ilyen fules amugy, csak annak az ara a clip aranak nyilvan sokszorose lenne meg egy clip-szeru szereny koritessel is.

(#11732) Dottore válasza hatred (#11731) üzenetére


Dottore
addikt

Az ára nem izgat. Azért dolgozom, hogy herdáljak. Külön külön megvan mind a kettő de hiába kötöm össze szigetelőszalaggal, nem az igazi. :)

[ Szerkesztve ]

(#11733) dzsóbácsi


dzsóbácsi
aktív tag

Üdv!!..
Sikerült beszereznem az itt olvasottak hatására egy CLIP+-t...Tényleg jónak tünik, viszont baromi halknak találom, AKG-315ös fülessel is ...Ha jól emlékszem itt a fórumban valahol olvastam korábban, hogy a menüjében van lehetőség még hangosításra...Illetve letöltöttem a clipplus01.02.09 zip file-t ami elvileg hasonló dolgot eredményez..Ezt elég csak elindítanom és a többi már megy is magától?? :U :U
Köszi!! :K

(#11734) bwoay válasza dzsóbácsi (#11733) üzenetére


bwoay
nagyúr

nullázni kell a gyári beállításokat, és a kezdő setupnál régiónak Európa helyett valami mást megadni. akkor elérhető lesz az a menüpont, amiben a hangerőt normalra és high-ra is be lehet állítani, utóbbi ad a normalhoz képest még olyan 30%-ot (illetve hát igazából fordítva, a normal korlátoz le annyit)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11735) Shia-ko


Shia-ko
aktív tag

Hello!

Ott tartok, hogy lecserélném a pár éves, ütött-kopott-töredezett iAudio G3-amat.
Mit tudtok most ajánlani?
Maradnék a hangminőségnél. Szeretem, ha elemről megy, mert csere töltött aksi mindig van nálam, de nem mindig tudom a beépítettet tölteni, de nem tudom, most mi a divat, ha szükséges megbarátkozom az aksival is. És inkább maradnék a flash memóriánál, mint a merevlemezes megoldásnál. Árral első körben ne foglalkozzunk, nem MO-n veszem meg, így majd az itteni árakból indulok ki úgyis.
Olvasgattam, hogy j3, meg S9, de melyik inkább vagy valami más?

Köszi!

Üdvözlettel: Gabi

(#11736) bwoay válasza Shia-ko (#11735) üzenetére


bwoay
nagyúr

nincs már elemes, meg merevlemezes sincs nagyon, ha az iPod Classicet nem számoljuk.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11737) Shia-ko válasza bwoay (#11736) üzenetére


Shia-ko
aktív tag

Már sokat tanultam :R

Üdvözlettel: Gabi

(#11738) Tomi_Sci válasza Tomi_Sci (#11727) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Üdv! Erre valaki?

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#11739) bwoay válasza Shia-ko (#11737) üzenetére


bwoay
nagyúr

ha Cowonnál maradnál, akkor szerintem egy U3-at vag egy i7-et érdemes beszerezni, utóbbi drágább, de jobb üzemidővel, meg nagyobb tárhellyel bír (asszem 16 GB-os a legnagyobb. Ha PMP-ben gondolkodsz már, akkor tényleg S9 vagy J3, viszont ha egy alap audio playerrel is beéred, és nem muszáj iAudional lennie, akkor érdemes elkanyarodni a SanDisk Sansák fel, de ezt már az unalomig ismételgettük, így ezúttal le sem merem írni a konkrét típusokat.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11740) littlelion21


littlelion21
addikt

Kicsit kutakodtam, és azt az információt találtam hogy a CX350 II a CX55 utódja.
Előbbivel van valakinek valami tapasztalata, mert a CX55 gyakorlatilag beszerezhetetlen (hivatalos úton).

(#11741) Shia-ko válasza bwoay (#11739) üzenetére


Shia-ko
aktív tag

Köszi! :R

Üdvözlettel: Gabi

(#11742) Tomi_Sci válasza Tomi_Sci (#11727) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Kérem szépen valaki vakkantson már ide valamit.
Fontos lenne..
Köszi

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#11743) bwoay válasza Tomi_Sci (#11742) üzenetére


bwoay
nagyúr

na jó, de mi van, ha nem javítunk ki, nem cáfolunk meg, és nincs más javaslatunk sem? szerintem nem akkora tragédia, ha jóváhagyjuk a listádat, aztán önállóan kell belőle választanod, vagy? :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11744) Tomi_Sci válasza bwoay (#11743) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Ebből legalább annyit megtudtam, hogy szerinted mind elfogadható :D
Szerintem ha nem javítotok ki, és nem cáfoltok meg, akkor ez már nem is a Prohardver! ;]
Mondjuk aláírom, nem túl színes az eddig ajánlott lejátszók sora, úgyhogy nem tudom mennyire könnyű rábökni egy másikra, hogy "na ezt vedd", de azért nem hátráltattatok volna :)
/Azthiszem Zen MX lesz./

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#11745) bwoay válasza Tomi_Sci (#11744) üzenetére


bwoay
nagyúr

én azt nem értettem, hogy ha elsősorban nyelvtanulásra kell, akkor miért olyan fontos, hogy 8 GB-os, plusz bővíthető legyen. Én amúgy a Clipet javasolnám, bár lehet, hogy itt megmutatkozna a nagyobb kijelző előnye, és akkor Fuze a jobb választás, de az nem volt a listán :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11746) rakal válasza Tomi_Sci (#11744) üzenetére


rakal
senior tag

Szia!
Ha nyelvtanulásra akarja használni,akkor szvsz az mp3 minőség mellett arra is célszerű koncentrálni,hogy más szabványokat is tudjon a készülék(pl txt,PDF etc file-ok olvasási képessége,nyelvoktató anyagokban gyakran mellékelnek PDF állományokat).
Nyelvtanulásra egy SmarQ V5-öt javaslok(full DocumentsToGo képesség-Full MSOffice kompatibilis Android 2.1 alatt)+minden multimédiás cucc korrekten megy a beépített lejátszókkal,hangminőség is jó.Csak 185 USD,nekem nagyon megérte.4,3 collos képernyő,a szövegek is jól olvashatók ilyen méretben.

[ Szerkesztve ]

(#11747) g@bo


g@bo
nagyúr

sansa fuze v2-vel megy már a rockbox?

béna vok, nem találok infót...

[link]

valami v2 már van itt...

[ Szerkesztve ]

(#11748) bwoay válasza g@bo (#11747) üzenetére


bwoay
nagyúr

itt keresd, unstable, de teljesen jó tudtommal

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#11749) Tomi_Sci válasza bwoay (#11745) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Azért mert ha fateromnak meglesz a kitűzött cél, már nem igazán fogja tudni mire használni a kütyüt. De én mindig szívesen veszem az ilyeneket ;]
Clip-nek rövid az üzemideje, és csak munka közben tudná hallgatni, ami elég speciális, szóval nincs töltési lehetőség.

rakal : Köszönöm a segítséged, nyelvtanuláshoz valóban nagyon jó lenne, de ahhoz hogy relative rövid ideig használatban legyen, kicsit drága. Viszont most néztem amazonon ZEN MX 16 GB 20-ból itthon lenne, az meg azért univerzálisabb. (értsd nem egy fél monitor :D )

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#11750) bwoay válasza Tomi_Sci (#11749) üzenetére


bwoay
nagyúr

rövid = közel 20 óra

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.