Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12951) schawo válasza matyiGo (#12948) üzenetére


schawo
titán

Milyen fülessel használtad? Azon esetleg nem gondolkoztál, hogy a fülessel volt gond?

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12952) schawo válasza matyiGo (#12949) üzenetére


schawo
titán

Akkor plz meséd el, hogy melyik 12ezer forintos sony szól jól, esetleg keress nekem egy ipod classicot 12k-ért. Valóban megér a jó hangzás 7 ezer helyett öttel többet, azaz 12-t. De 12 helyett is megér öttel többet, azaz 17-t. De 17->22 is igaz, sőt 22->27->32 ... 256874k a legjobb. Izé, nem is, mert 256879k. Szóval minden relatív.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12953) matyiGo válasza schawo (#12951) üzenetére


matyiGo
aktív tag

sennheiser cx95, de cx300 is játszott, nagyból pedig egy HD555 de azzal csak mókából próbálkoztam alap hogy képtelen kihajtani. meg néha egy HD 202 val, meg van itt egy pár MDR-E819V is :) .

mp3 hármasok közül meizu M3, iaudi5 és D2 , sony (nem tudom a típusát, ilyen lapos szines, kölcsönben volt nálam síelésre, nagyon jó volt) az első mp3-m meg egy iriver ifp 190 volt. szal nagy fanatikus vagyok én ha zenéről van szó... a családban meg van sansa Fuze és Clip is (szal van lehetőségem játszani velük)

[ Szerkesztve ]

(#12954) matyiGo válasza schawo (#12952) üzenetére


matyiGo
aktív tag

hát ez csúnya lesz de akinek megteszi (erösítő nélkül) a Clip+ az be fogja érni egy lényegesen olcsóbb Concorde-val vagy Philips-el vagy mit tudom én mik vannak még a paicon. ..najó ez tényleg csúnya el kell menni a médiába egy fülessel és nyomkorászni a kiállított példányokat. az a tuti.

(#12955) Tim82 válasza matyiGo (#12953) üzenetére


Tim82
nagyúr

Lapos színes Sony? Az X1050 rohadtul nem a Clip+ és a Fuze versenytársa, némileg föléjük van pozicionálva... ;)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#12956) schawo válasza matyiGo (#12954) üzenetére


schawo
titán

Felcsigáztad a kíváncsiságomat, és venni fogok egy Clip+-t. Le fogom tesztelni (asszem van mihez hasonlítanom), és csak utána tudok valóban vitába szállni veled. De amennyi helyen írták, hogy milyen jó, én el nem tudom képzelni, hogy leszerepeljen. Nem szeretem a hordozható eszközöket, de most majd meglátom.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12957) Shufny válasza Tim82 (#12955) üzenetére


Shufny
őstag

Csak egy csöppet, de legalább nem öli ki a dinamikát a CX300 -ból:D
Azért az is szép, hogy rendszeresen megsértődnek a kérdezők, ha azt a választ kapják, hogy "vegyél x -et, mert fele ennyiért jobb", de akkor is ha azt, hogy "ennyiért ne vegyél semmit, vagy gyűjts még vagy hagyd a fenébe". Már nem azért, de mégis minek kérdeznek, ha ígyis-úgyis megveszik amit kinéztek?

(#12958) schawo válasza Shufny (#12957) üzenetére


schawo
titán

CX300 meg dinamika :U

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12959) Luissimo


Luissimo
veterán

Figyelem, szolgálati közlemény !!
Megvétel szándékával barátkozva , előzetes megszagolgatás és megkóstolás után) kerestetik Cowon j3 (8 Gb körül) vagyesetleg egy Cowon s9 (legalább 16 Gb)-os verzióban (mivel ez nembővíthető)

Valaki aki tud valamit netartsa magában, please, jöhet privátban is !!

(#12960) matyiGo válasza Tim82 (#12955) üzenetére


matyiGo
aktív tag

nem volt benne wifi sem bluetooth. sajna nem tudom melyik verzió, kis kutatással rá tudnék jönni de most nincs kedvem

(#12961) blazska válasza schawo (#12944) üzenetére


blazska
csendes tag

jó-jó, nem feltétlenül néznék rajta filmet, de, ha már van rá mód, kíváncsi voltam, hogy mit lehet tenni!
köszi szépen az infókat! nagy segítség volt! megnyugodtam. :))
amúgy beleszerettem, nehezen válnék meg tőle. a hangzása meg speciel nekem "tökéletes"
mindig, mindennél van jobb, mindig mindent lehet cizellálni, de felesleges. ennyi pénzért, nagyon szuper!!
köszi!

(#12962) bwoay válasza matyiGo (#12948) üzenetére


bwoay
nagyúr

és arra emlékszel-e, amikor úgy ajánlgattad a Meizu M3-at, hogy saját bevallásod szerint:
1. számok közötti váltáskor pattog (mint a régi iAudiok)
2. gyenge az üzemideje
3. jól hallható fehérzajt generál
4. bugos.

vagy amikor az iPod Classic hangminőségét dícsérted az alapján, hogy "valaki egyszer mutatott rajta valami elektronikus zenét".

vagy amikor a legutóbbi kirohanásodnál javasoltad, hogy a címben szereplő lejátszók helyett legyen inkább egy jól megszerkesztett első HSZ az összes alternatíváról, de mondjuk megcsinálni már nem annyira akartad...

aztán eltelt két és fél hónap, és már megint itt trollkodsz, úgy, hogy a végén kiderül: ár/érték arányban továbbra sem tudsz jobb alternatívát mondani. Nekem van iPod Classicem, de ki merem jelenteni, hogy nem szól jobban, mint egy Clip vagy egy Fuze. Van színes, lapos Sonym is, az jobban szól, de 7x (!) annyit kérnek érte, mint amennyit a Clip+-ért szurkoltam le. Cserébe nem bővíthető, fele annyi formátumot ismer, és nem megy rá a RB sem. Szerinted ezt ajánlgassam azoknak, akik olcsón vagy reális összegért vennének valami jót?
Megint úgy adod elő, mintha ebben a topicban kikiáltottuk volna a Sansákat a világ legjobb hangú lejátszóinak. Ez nem történt meg, de hadd ne kelljen ezt 2 havonta átvenni a kedvedért. Arról nem is beszélve, hogy míg te SanDisk "imádatról" beszélsz, és úgy tünteted fel, mintha ez valami lokális mánia lenne, a valóság az, hogy ezek világszerte elismert és közkedvelt típusok. Vagy netán amikor az Abi az év lejátszójának választotta a Clipet 2008-ban, a Clip+-t meg 2009-ben, akkor nekik is előadtad a műsorszámod?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#12963) Tim82 válasza matyiGo (#12960) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az X1050-en kívül van pár másik* hasonló ("színes lapos") Sony lejátszó, de ezt akkor sem lehetett kihagyni. ;]

* példa.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#12964) matyiGo válasza bwoay (#12962) üzenetére


matyiGo
aktív tag

Meizu M3: bugja: számváltás közti katt, nem zavaró és csak néha van. ( ne vedd 2 hibának ha megkérhetlek)
az üzemidő 2 nap
a fehérzaj kicsike kevés egyáltalán nem zavaró

és ez a három "problémát" a kezelhetősége, !! hangja !!, mérete és ára 100%-osan kompenzálja. még nem találkoztam egyetlen hasonlóan jó kezelőfelülettel (hihetetlen kényelmes a zseben keresztüli kezelés) de mindezt már leírtam mint ahogy a fenti infókat is másodszorra osztom a Sandisk hívőknek.

továbbra is úgy érzem, úgy hallom és ezért azt gondolom hogy a sandisk hangja nem különösebben jó sőt : gyenge (a classic kimeneti teljesítménye labdába sem engedi rúgni a clipet, össze sem érdemes hasonlítani őket ) Azért érint ilyen érzékenyen az ügy, mert mikor itt ajánlották megvettem és utána egy borzasztót csalódtam. kerestem magamnak egy másik mp3-ast. ami pénz idő és energia.
nagyon hasonlóan jártam annó régen az iAudio D2 lejátszómmal amit szintén itteni ajánlások nyomán vásároltam meg. - borzasztó érzés volt hogy a nála lényegesen olcsóbb Meizu M3 simán lenyomja zenei élmény és kezelhetőség tekintetében. Azt gondolom hogy Bwoay te elfogult vagy és gőzös sincs arról hogy mit szeretnének hallani az emberek amikor zenét hallgatnak.
Persze lehet hogy az én hallásommal van a gond és csupán ezért nem értjük egymást. azonban számomra biztosíték hogy az általam megkérdezett embek akiknek megmutattam hogy miként is zenél egy M3 cx95 páros, mindannyian általuk még nem tapasztalt zenei élményről számoltak be. ugyanezt Cowonnál csak vállvonogatás kísérte és - jó-jó-zás hogy meg ne sértsenek hiszen tudták mennyit adtam érte.

ha idejönnek az emberek a fórumra és megkérdezik: mégis mit vegyek 15-ért azt mondanám clipet de ha még spórolni akarsz inkább vegyél philips-et vagy concordot, megkérdeznék hogy mit vegyenek 20-ért azt mondanám sony-t vagy meizut - sajnos utóbbit már csak pár helyen lehet kapni- ha megkérdeznék hogy vegyeke e Fuze-t azt mondanám hogy nagyon gondolkodjon el egy sony-n de végülis nem teljesen rossz döntés. ha valaki idejön a fórumra nem is láthat más alternatívát és simán lehet hogy még lenne zséje valami normál jobb-képességű készülékre de mivel ilyen kegyetlenül nyomják itt a Fuze-t, megveszi és csodálkozik hogy jé ennek elég silány hangja van és az EQ-ja nem használható. tom hogy nem írtam első HSZ-t, mert erre nem szánok időt, de rengetegen vannak itt akik óránként beírják hogy "hát szetintem Fuze-t vagy Clipet kéne venned mert az jó meg az Abi szerint az év lejátszója és vegyél még egy Renaultot is mellé mert az többször is lett év autója...
sok fura teszt írja hogy hű ezek jók de igazából még senki sem tesztelte le őket mondjuk mérőeszközökkel csak így a tömeghisztéria ami a javaslatát kialakítja.
a clipet esetleg meg lehet hagyni ajánlottnak de a Fuze-t nagyon kihúznám onnan.
M

[ Szerkesztve ]

(#12965) Tim82 válasza matyiGo (#12964) üzenetére


Tim82
nagyúr

Érdekes, én a D2-vel jártam úgy, hogy az addigi lejátszóimhoz képest úgy érzem, hogy végre egy normálisan megszólaló cucc (igaz, nem vagyok nagy audofil). CX300-zal használom (igen, tudom, hogy "you can do better"). Ja és annyit fizettem a D2-ért, mint mások egy Fuze-ért.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#12966) adnoctum18 válasza matyiGo (#12964) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Szerintem Bwoaynak több lejátszó van a birtokában, mint amennyit te levágtál a postjai alapján, (Igaz Rio nincsen... ;] ) így elfogultsággal vádolni úgy vélem értelmetlen.

Te 3 lejátszó alapján osztod az észt, többen itt pedig évek szakmai tapasztalata, és széles lejátszópark birtokában. (Én pont nem, mert nálam napi szinten csak a Clip van napi használatban.:D Igen, pont egy Clip. Elfogult vagyok meg Sansa-fanboy mondd csak ki bátran!:D)

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#12967) matyiGo válasza Tim82 (#12965) üzenetére


matyiGo
aktív tag

mondjuk az inkább indulat volt most mod: (de az embereket tényleg nem különösebben érintette meg, habár szerintem is nagyon kifinomultan szól) :) sztem a D2 nagyon izlés kérdése lehet. szépen szól nagyon, csak nekem -szubjektív- jobban tetszett az M3 hangja a mély tartományok miatt...

[ Szerkesztve ]

(#12968) matyiGo válasza adnoctum18 (#12966) üzenetére


matyiGo
aktív tag

viszont bwoaynak van egy hallása amivel nem értek egyet. :B

(#12969) bwoay válasza matyiGo (#12964) üzenetére


bwoay
nagyúr

úgy látom, hogy a következő dolgot nem lehet veled megértetni: az, hogy a Clipet meg a Fuze-t ajánljuk, nem az én munkám/hallásom eredménye, hanem a topic utóbbi 2-3 évének (nevezzük úgy) summája. Próbálom lassan, tagoltan elmondani: ez több (értsd: nem 3, hanem sok) fórumozó egybehangzó véleménye. Te ezzel mész szembe, és nem velem, ezt jó lenne még mondjuk 2 hónap múlva is észben tartani. Kipróbáltunk rengeteg lejátszót, és úgy gondoljuk, hogy mind a mai napig ez a két típus egyike a legjobb vételeknek. Nem ismerünk minden lejátszót, tehát nincs kizárva, hogy van ezeknél sokkal jobb, de jelen ismereteink szerint összességében, ár/arány értéküket tekintve ezek azok, amiket bátran ajánlunk az emberek többségének. Nem mindenkinek, hanem a többségnek, pl azoknak, akik csupán olcsón meg akarják úszni a dolgot - elhiheted, hogy ez nagyon is jellemző. Sosem azt mondjuk, hogy semmi mást ne is próbáljon ki, hiszen itt is sokan vannak, akik egész mást használnak. Viszont abban mindenki egyetért, hogy ezek alatt nem is érdemes gondolkodni. Engem abszolút nem zavar, ha elfogultnak tartasz azért, mert jó véleménnyel vagyok egy olyan lejátszóról, amiről te nem, de azt képtelen vagyok felfogni, hogy miért akarod ezt mindenáron úgy beállítani, hogy mi itt demagóg módon plántáljuk az emberekbe, hogy csak ez a jó, miközben te vagy a világon egyedül a nagy titok tudója, miszerint az egész egy nagy hoax. Az Abi-t sem azért hoztam fel, mert mindenki erre alapozza a véleményét (sőt, reméltem, hogy az előző postomban képes voltam veled megértetni a viszonyítási alappal kapcsolatos okfejtésed logikátlanságát), hanem azért, mert ha a mi szavunknak nem adsz hitelt annak ellenére sem, hogy évek óta ezekkel a lejátszókkal foglalkozunk, és számtalan típus megfordult a kezünkben, akkor azért talán egy neves szakoldal minősítését csak nem tudod ilyen könnyedén félresöpörni. Csak hát itt szemmel láthatóan arról van szó, hogy ha te nem osztod ezt a véleményt, akkor sorakozhat előtted 5000 ember, hivatkozhat bárki 500 jó teszteredményre, az mit sem változtat azon a tényen, hogy te nem vagy elégedett a szóbanforgó lejátszóval. És ezzel nincs is semmi gond. Más kérdés, hogy mindezt milyen stílusban tálalod.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#12970) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Itt szeretném elmondani, hogy nekem idestova 1 éve Clip+ lett kiajánlva, azóta használom és nagyon szeretem, egyszerű felhasználó vagyok, és tökéletesen megfelel a hangzása, köszönöm, hogy anno ezt ajánlottátok ... SanDisk +1 (csak, hogy fájjon)

Majd ha negatív kritikák jönnek akkor húzd le, addig ne ...

(#12971) Shufny válasza matyiGo (#12964) üzenetére


Shufny
őstag

Soha nem tesztelték tényleg :U [link]. Head-fi -n pont ezen szoktak sírni, hogy a Clipnél mindig a jó teszt eredményekkel jönnek, de szerintük szar a hangja :D. Aztán bwoay hallását becsmérled, amikor te együtt említed a "hifis hangzást" (ami már magában is elég érdekes) és a CX300 -at. Aztán jössz azzal, hogy nincs összehasonlítási alapjuk. Akinek meg SOKKAL több van mint neked annak meg szar a hallása. Tehát van egy teljesen alátmásztatlan és magyarázat nélküli véleményed, amire úgy gondolod alapoznia kéne azoknak, akik most olcsó lejátszót akarnak. Miszerint : "vegyenek valami Sony -t". Jah.. tényleg mekkora geci fanboyok vannak it :U főleg bwoay

(#12972) matyiGo válasza Shufny (#12971) üzenetére


matyiGo
aktív tag

wow. az a link király! arról már lehet beszélni.

az érvelésed többi részéről csak kínból beszélek:
bwoay hallását nem becsméreltem
a cx300-ról nem beszéltem ilyen kontextusban. - az én hibám: a hifis hangzás nyilván szóba se jöhet egy mp3 lejátszónál, de közelíthet hozzá. egy cx300-al is képes vagyok észlelni hogy mennyire megfelelő számomra egy mp3 hangzásvilága.
nem azt mondtam hogy "szar" hanem hogy más, mást szeret.
"van egy teljesen alátámásztatlan és magyarázat nélküli véleményed"
javaslom olvasd vissza az eddigi hozzászólásaimat.

talán érzed hogy a fenti hozzászólásodnak a linken és azon kívül hogy egy ingerfröccsöt elereszthettél értelme nincsen. remélem azért hasznodra válik.

(#12973) schawo válasza Shufny (#12971) üzenetére


schawo
titán

Érdekesek a tesztek, amiket linkeltél. Valaki meg tudja mondani nekem, hogyan mértek 120+dB dinamikus tartományt egy 16 bites lejátszón?

Látom, hogy a szövegben 90.5dB van írva, de akkor mi ez a grafikon? törölve

@(#12972) matyiGo: Ha egyszer megtanulsz csiszolni a stílusodon, talán komolyan is vennének.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12974) matyiGo válasza bwoay (#12969) üzenetére


matyiGo
aktív tag

ha lenne kedvem itt fogyasztói igényekről beszélnék.

1. a fórumozók többségének nincs viszonyítási alapjuk 2. igyekeznek elhitetni magukkal hogy nem vettek rosszat + a birtoklás + a jó préda öröme..bla bla, ezek mind örömérzetet keltenek az emberben. és így mint egy hógömb megnövekszik a vélemények száma, annyira hogy a végén a fórumtéma címébe kerül.
miért szeretik a szakemberek: mert azt olvassák azt látják a Shufny által linkelt és hasonló tesztekből, hogy bizonyos frekvencia tartományokban egyenletesebb görbét rajzol, kisebb zajszintről beszél. oké megértem ez frankó de nem biztos hogy köze van a fogyasztói igényekhez vagy egyáltalán a hallott anyag élvezeti értékéhez. (ezért mondom folyton hogy erősítő nélkül)
ezért lehet az hogy amikor prezentálom a laikusok számára az mp3 lejátszókat teljesen máshogy fogják értékelni őket. azt fogják mondani hogy hú milyen dimaikusan szól az erőteljes basszusoktól és hú olyan mintha otthon ülnék a hifi mellet. tök jó. és egyébként én is ezt az érzést szeretem - tévedés ne essék nem vagyok megabass sőt nagyon kritikus vagyok mikor mély hangokról beszélünk.
az a gond hogy már rengeteg mindent leírtam a korábbi és még korábbi HSZ-eimben amivel most szívesen érvelnék de nincs kedvem.

ja és emberek: Ti kik a Fuze-n gondolkodtok szerintem inkább sony nwz-e 353 -t vegyetek mert az alacsony tartományokban a fuze gyengus: értsd: nem jó a basszusa kevés a fülnek és nem lehet kalibrálni sem. snobfaktor: és a sonyval jobban lehet csajozni, és senki sem fog beszólni hogy:jé egy fake ipod, milyen viccesek ezek a kínai gyártók. mod: és ugyanannyiba kerül.
bla bla.
m

[ Szerkesztve ]

(#12975) matyiGo


matyiGo
aktív tag

egyébként bocs a sok OFF-ért :) persze azért vállalható ez végül is mp3 lejátszókról beszélünk :R

[ Szerkesztve ]

(#12976) schawo válasza matyiGo (#12974) üzenetére


schawo
titán

Látod, van egy hatalmas különbség köztünk. Én nem szeretem a basszust.

Most már tudom legalább, mit hiányolsz a Sansákból. A basszuskiemelést. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy lejátszó hangminőségét egyáltalán nem az befolyásolja, hogy mennyi basszuskiemelést ad az amúgy is borzasztóan vacak, túlbasszusos CX300-ba. Ez alapján az egész eddigi kirohanásod alapjaiban vesztette el az értelmét.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12977) Dottore válasza matyiGo (#12974) üzenetére


Dottore
addikt

Nincs nekik ezért kérdeznek olyanokat akiknek van viszonyítási alapjuk. Nem tartom valószínűnek azt sem, hogy egy 12 ezer forintos lejátszónál a kognitív disszonancia annyira meghatározó lenne, hogy befolyásolná bárkinek is a véleményét.

Figyelmesen olvastam eddig amit írtál de az a gond, hogy érzelemmel érvelsz az pedig vélemény, nem pedig érv.

(#12978) Dottore válasza schawo (#12976) üzenetére


Dottore
addikt

Ott egy pont a basszusért. Akartam én is írni de lusta voltam. :)

[ Szerkesztve ]

(#12979) matyiGo válasza schawo (#12976) üzenetére


matyiGo
aktív tag

:D tudtam hogy egyszer rajtakapnak :)
cx95-használok .
a basszus pedig nem kell hogy erős legyen. legyen inkább szép, szóljon a legmélyebb tartományokban csak és ott ahol a helye van. - nem a basszus kiemelést hiányolom hanem a basszust. -

(#12980) matyiGo válasza Dottore (#12977) üzenetére


matyiGo
aktív tag

ezért nem is írtam kognitív disszonanciát. :S szerintem ez másfajta folyamat ami egyébként a legtöbb szubjektív vélemény alkotása kényszerítő fórumon bejátszik. - már ahol árucikkekről van szó -

[ Szerkesztve ]

(#12981) looser


looser
addikt

Tudom, kicsi az esély, de kíváncsiságból érdekelne: ismertek olyan portable playert, amely támogatja a '90-es évek kedvelt tracker formátumait? mod, s3m, xm, it....
Temérdek zeném van ebből az időből, akkoriban kazettára írtam ki őket (walkmanen hallgattam) de érdekes lenne egy ilyen lejátszó, esetleg midi támogatással?!.... :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#12982) bwoay válasza matyiGo (#12974) üzenetére


bwoay
nagyúr

komolyan nem hiszem el, hogy ezt még 50x kell elismételni, de most utoljára: nem azért került a topic címébe a két lejátszó, mert elégedettek vele azok a fórumozók, akiknek nincs viszonyítási alapjuk. Azért került bele a címbe, mert azok a régi motorosok (beleértve engem is), akiknek nagyon is van viszonyítási alapjuk, az esetek túlnyomó többségében (ez annyit tesz, hogy nagyon sokszor, de nem mindig) ezt ajánlották (ajánlottuk) a kínálat alapos ismerete mellett. És most sem azt a célt szolgálja, hogy már senki ne kérdezzen, helyette rohanjon, és vegye meg ezeket, hanem azt, hogy a címet elolvasva mindenki utána tudjon járni ennek a két típusnak, és fel tudja mérni, hogy megfelelne-e az igényeinek. Ez szerintem marhára nem bonyolult dolog, érthető, átlátható, és még logikus is.

"és a sonyval jobban lehet csajozni, és senki sem fog beszólni hogy:jé egy fake ipod, milyen viccesek ezek a kínai gyártók. mod: és ugyanannyiba kerül"

érdekes megközelítés olyantól, aki az M3 elkötelezett híve, mert ha van "vicces" kínai gyártó, aki iPod-szerű lejátszót (vagy iPhone-szerű telefont) gyárt, az sokkal inkább a Meizu, mint az amerikai SanDisk. Én egyébként elismerem, hogy a fent említett Sonynak akár lehet jobb hangja, de ha minden másban gyengébb, és adott usernek speciel kiemelten fontos a bővíthetőség, meg mondjuk valamilyen lossless tömörítési formátum támogatása, akkor te majd jössz, és meggyőződ arról, hogy teljesen rossz az értékrendje, mert nem egyezik a tiéddel?

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#12983) maláj


maláj
őstag

hogy azért ON is legyen engem az érdekelne, hogy melyik éri + jobban :F

SanDisk Sansa Clip+ (2GB) ==> 8k körül
SanDisk Sansa Clip+ (4GB) ==> 11k körül

és 1 láma kérdés :B : ebbe ugye microSD kártya való de mekkora a max. méret amit megeszik :F
vagy vegyem inkább a 4 GB-osat és akkor nem kell a microSD kártyával törődni :F :)

(#12984) Jim-Y válasza maláj (#12983) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szia, ha azt nézem, hogy lehet, hogy ehhez, vagy ilyenhez ennyiért hozzá lehet jutni, akkor 8Gb + egy ilyen és máris jobban jöttél ki:) üdv

(#12985) maláj válasza Jim-Y (#12984) üzenetére


maláj
őstag

14k lenne a 8 GB-os :F :Y

[ Szerkesztve ]

(#12986) Jim-Y válasza Jim-Y (#12984) üzenetére


Jim-Y
veterán

Bocs, fáradt vagyok:D Úgy gondoltam, hogy a 2Gb-os 8.000-ért plusz egy 4gbos SD kártya, és olcsóbban kijössz mintha a 4gb-inner memeset vetted volna:)

(#12987) maláj válasza Jim-Y (#12986) üzenetére


maláj
őstag

megoldottam a tutit ;]
kértem ismerőstől árajánlatot a 2-4-8GB-os darabokra :DDD
utána majd csak lesz valami :C

(#12988) Dottore


Dottore
addikt

Eladom a Denon AH-C751 fülhallgatómat. Ha valakit érdekel privátban keressen.

(#12989) Porcupain válasza bwoay (#12982) üzenetére


Porcupain
aktív tag

Csak keményen bwoay:D

velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9

(#12990) Bsony


Bsony
tag

Kérdés
Mennyiben szól jól egy Iphone 3GS, mint a mostani mp3 lejátszók?
Zenére alkalmas e, vagy nem :)

(#12991) Dottore válasza Bsony (#12990) üzenetére


Dottore
addikt

Na akkor matyiGo kolléga legnagyobb örömére... semmiképp nem szól jobban mint egy 12 ezer forintos ClipPlus. :)

(#12992) schawo válasza Bsony (#12990) üzenetére


schawo
titán

Azért hozzá lehet tenni, hogy igen, zenére is alkalmas. Szóval ha már van, nem érdemes egy 12ezer forintosra "lecserélni".

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12993) Bsony válasza schawo (#12992) üzenetére


Bsony
tag

Hangminőségileg gondolom.

(#12994) matyiGo válasza Bsony (#12993) üzenetére


matyiGo
aktív tag

Jobban lehet vele csajozni, így a közvetett hangminőség feltehetően felülmúlja majd a clip+ is. :B

[ Szerkesztve ]

(#12995) schawo válasza matyiGo (#12994) üzenetére


schawo
titán

Akinek amije hiányzik, vagy nem megfelelő, azt pótolhatja, meghosszabbíthatja vele :P :DDD

Szóval vannak dolgok, amivel jobban lehet csajozni ;)

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#12996) Dottore válasza matyiGo (#12994) üzenetére


Dottore
addikt

Itt az idő, hogy tisztázzunk egy nagyon lényeges kérdést.

Többször előfordult már az iPhone vagy az Apple csajozós fetisizálása itten a hozzászólásokban, úgymint máshol is.

Kéremszépen az Apple cuccai nem jók csajozásra. Csajozásra, ahogy a nevében is benne van... csajozás... ugye, férfias eszközök kellenek. Egy iPhone (ide tartoznak még a cég egyéb termékei is, MacBook, iPhone, stb.) a legjobb szándékkal is maximum uniszex, tehát azt kell mondjam egy férfi semmiképpen nem fog vele mutatkozni.
Tehát kérek mindenkit, aki esetleg arra szeretné használni ezeket, hogy nőket szedjen fel, ne tegye. Rengeteg, az igazi hímeknek való csajozós alternatíva van. A teljesség igénye nélkül ott a Clip, BlackBerry, vagy pl. a Thinkpad.

A leghatékonyabb módszer viszont ha egyáltalán nem használunk semmi fent említett vackot.
Keresel egy szarvast az erdőben (városban megteszi valami nagyobb postásgyilkos kóbor kutya is, puhábbaknak plázás cserkészéshez macska is jó lehet), elharapod a torkát és odadobod a lába elé.

Na így kell csajozni... :)

[ Szerkesztve ]

(#12997) themebuilder


themebuilder
senior tag

Pár érdekes Mp3, PMP újdonság

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#12998) maláj válasza Dottore (#12996) üzenetére


maláj
őstag

ha veszek 1 Sandisk Clip + FM 4 GB Black-et akkor tutira csajozós leszek :F ;]

(#12999) schawo válasza maláj (#12998) üzenetére


schawo
titán

Csak akkor ha közben elharapod egy cápa torkát :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#13000) Tim82 válasza matyiGo (#12994) üzenetére


Tim82
nagyúr

A statisztikák szerint az iPhone-ra épülô kapcsolatok legjobb esetben is talán egy évig tartanak. Ezek után a csaj dobja a srácot egy olyanért, akinek volt elég zséje az Apple-termékfrissítés utáni aktuális csúcsmodell instant és kártyafüggetlen beszerzésére.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.