Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#96821) Zinho


Zinho
aktív tag

Sziasztok!

Sajnos tönkrement szeretett régi alaplapom (P5B + E8400, jó sokáig húzta...:( ), úgyhogy muszáj lesz platformot cserélnem. Ami maradt, egy Asus házban egy Cooler Master Silent Pro táp, új Kingston Fury ssd, meg egy Gigabyte 7770 ghz edition.
VGA most még maradna, viszont tavasszal / nyáron nem kizárt egy frissítés, ennek tudatában vennék most alaplapot, meg procit. (jelenleg csak Company of Heroes-t játszom, mivel ment az E8400-el is úgy ahogy, feltételezem nem lesz gond egy új kétmagossal sem... )

Jól gondolom, hogy a 7770 mellé elég lesz most egy G3220? I5-öt nem vennék, mert nem tudom mikor veszem meg hozzá a vga-t, I3at meg azért nem, mert ha veszek vga-t, akkor már rendeset veszek, amihez meg az majd kevés lesz...
Lap meg valami sokat emlegetett lenne, mondjuk Asrock B85M Pro4 / Giga B85M-D3H, ebbe meg majd mehet valami i5 később, egy ahhoz passzoló VGA-val.

Most vennék egy hűtőt is, ami jó lesz egy jobb cpu-hoz is majd; és szeretem a csöndet, ha nincs terhelve a gép, tudtok ajánlani párat?

Köszi előre is, üdv:
Szabolcs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.