Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#6895) Mr K válasza Crias (#6850) üzenetére


Mr K
senior tag

Viszont asrocknál tudod vezérelni windows alól a ventiket, biosban akár automatikusra is be tudod állítani csak egy célértéket kell megadni és azt lövi be magának aszerint változik a venti fordulatszáma.

Letöltöttem egy ASRock H61M/U3S3 manuált és ott a bios (UEFI) ismertetésnél csak annyi van, hogy "Full ON" vagy "Automatic Mode" állítható külön külön a CPU és a ház ventire. Béna a manuál, vagy tényleg csak ennyi állítható? (Megnéztem egy ASUS P8H61-M PRO manualt is (a lap kb. ugyanazt tudja, mint az ASRock), és ott tényleg megadhatók célértékek (hőmérsékletek, RPM-ek) a CPU-ra és a két ház ventillátorra.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.