Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#59911) shadow1901 válasza LeeEverett (#59904) üzenetére


shadow1901
aktív tag

Na akkor ennek a fele igaz. Az a fele, ahol nagyon olcsó! A másik fele, hogy átverik a hozzá nem értőket minden boltra igaz. Ez egy túlzás volt, mert van kivétel, de kevés.
A futárok meg ha nem teljesítik munkaidő alatt a kiadott csomagokat, akkor vagy munkaidőn kívül viszi ki neked, vagy másnap. A másnap kiszállított dobozért meg nem biztos, hogy megsimogatják a buksijukat. Illetve vissza kell érni, le kell adni azt a céges autót, papírmunka stb...
Ezt meggyorsítva, ezért szoktak egy nagy dobozba belecsomagolni mindent, hogy elég legyen egy dobozt megnézni, abba gyors számolás, hogy megvannak-e és azok vannak-e benne aminek kell lennie. Viszont ha nincs sérülés a dobozon, akkor a bolt hibája, arról meg nem a futár tehet, ergo nem kell jegyzőkönyv.
Valóban barátibb hozzá állás lett volna, hogy: Oké, de qrwa gyorsan! De lehet, hogy: "Tudom, hogy nem turkáltam a sz@r dobozodba, benne van minden amit beleraktak." Az esetleges eltérés miatt, meg nem a futárt kell zargatni. Nem ő hibázott.

(#59908) LeeEverett
Taiwanról/Kínából ideért gond nélkül pont az utolsó 300 km-en törik el... Nem kizárt, meg nem szép, hogy te iszod meg a levét, de a normális bolt igyekszik ezt orvosolni. Illetve ha az nincs leragasztva, meg szokták nézni a boltba mielőtt elküldik.
A boltosok is seggfejek, mert velük is találkozol, ha találkozol kútfúróval azokról is ez lesz a véleményed. Lényeg: mindenhol van tulok...

[ Szerkesztve ]

Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.