Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#20066) tikshow válasza vacak91 (#20065) üzenetére


tikshow
addikt

Elég sok a kettő között a különbség. Lényegében a B75M-DGS egy teljesen alap alaplap.
Hadd ne írjam le, hogy pontosan mi a különbség a kettő között, mert sokáig tartana. Itt a hivatalos lista mindkettőről:
- B75M-GL
- B75M-DGS

De röviden a B75M-DGS is elég lenne számodra ha elég a két PCI-e port és nincs szükséged PCI portra. Jelenleg nem tudok róla, hogy szükséged lenne rá. :)

Memóriából felesleges 1600Mhz-eset venni, ez a proci nem is támogatja csak 1333Mhz-ig, meg amúgy se lenne olyan oltári nagy különbség, sőt valószínűleg semmi sem.

A DVD író a 90 ezres keretbe nem férne bele, mert ezekből amiket itt leírtam semmiből se szeretnék rosszabbat berakni, vagy azzal a kicsivel meg kellene toldani a keretet vagy el kell felejteni. Amúgy is egy elavult dolog, igazából 2-2,5 éve nem is használok DVD-t. Win Vistat/7-et már fel lehet rakni USB-ről, máshoz meg nem is kell, egy Pendrive sokkal jobb. A játékok 90%-hoz se kell már DVD meghajtó, mert kulcs ellenében le lehet szedni Origin-ről, Steam-ről és még kismillió ilyen helyről vagy a gyártó oldaláról. Nem mellékesen fél év alatt tönkremegy tökmind1 mit csinálsz vele, egyik DVD meghajtóm se bírta sokkal tovább, a rekord 1,5 év volt...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.