Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#171238) Charles157


Charles157
újonc

Sziasztok!

Szükségem lenne egy új asztali konfigra, és ennek összeállításában szeretnék segítséget kérni. A sarokpontok a következők lennének:
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?

Elsősorban adatbázisok futtatására, illetve általános otthoni használatra. Ezek gépigénye nagyjából oda lőhető be, hogy több mint egy böngészés, de nincs szükségem olyan teljesítményre, ami pl tervezőprogramokhoz, vagy hasonlóhoz kellhet. Játékra egyáltalán nem szeretném használni.

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

Monitor, egér és billentyűzet kivételével mindenre szükségem van.

4. Mennyi a kereted rá?
A keret kérdés nehéz, ha jól tippelek, 100-200eFt közötti összegre lesz szükség, ennyit rá is tudok szánni. A felső határ tolható, nagyjából 20-30%-al, de csakis abban az esetben, ha szignifikáns ár/érték arány különbség van

5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)


A jelenlegi monitorom egy LG 27UL500-W típusú darab, ebből szeretnék még egyet használni, tehát nagyon fontos, hogy az új géppel (minimum) két monitor legyen használható, 4k felbontásban.

+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

Nincs elköteleződésem, nem számít a külsőség, kizárólag a teljesítmény érdekel.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat/ajánlásokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.