Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#151344) safy


safy
tag

Sziasztok,

Rég jártam erre utoljára, most itt vagyok. Kedvet kaptam újra játszani, ezért kellene valami vas...Kb. 15 év játékos korszak kimaradt, így van miből választani az 1-2 éve, vagy korábban megjelent játékcímekből.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
IS-is.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmim sincs.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Ház, táp,memória, adattár,videokártya, proci
4. Mennyi a kereted rá?
Ár-érték arányban válogassunk, kb 150 ezerig.Vegyük figyelembe, hogy az 1-2 éves játékok 1920x1080 ban fussanak nagyon jól.Esetleg az új farming simulátort kipróbálnám, és ne mediumon kelljen játszanom 3 fűszál, 2 szalmabála grafikai minőséggel.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
kb 15 éves full hd benq g2420hdbl monitor, illetve tv 55 " superuhd hdr-rel.

Ahogy én nézegettem, kártyában valami rx 560/570 8gb, processzorban ryzen 5 sorozat..Ez kb. elég lehet, vagy nagyon kompromisszum képesnek kell lenni? Idő hiányában alkalmanként játszanék, ezért nem akarok kihasználatlanul pénzt fektetni a projektbe...Szerintem egy erős közép kategória lenne a jó...Talán

Köszönöm előre is a segítséget, számítok mindenki véleményére. :C

Xbox one X + LG oled 65" c2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.