Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#148989) kocsiska15


kocsiska15
tag

Hali! Végre megérkezett a masina... :D Még nem üzemeltem be, de egyelőre úgy tűnik minden megvan (a HDD-n kívül, amit nem látok - de a másik oldallapot nem szedtem le, és gondolom oda van felszerelve :) )

Na de a képek amikkel tartozok (bocs a minőség miatt nagyon rosszak a fényviszonyok):
[kép] [kép] [kép]
Megmondom őszintén, külsőre is bejön :B :D
Szakértői/magán vélemény, esetleg? :D

És már ha itt vagyok, lenne pár apró kérdésem, ha ráértek még (sry? :D )
1. a HDD-s dolgot jól látom, most már a másik oldalra teszik valamiért?
2. Ez a procihűtő dobozában volt: [kép] pótalkatrész? nincs rá szükségem igaz? (mármint most)

3. Egy kicsit fontosabb kérdés: [kép] itt is látszik, hogy ugye a táp alul van (a régi PC-men felül van) - namármost nekem a számítógépasztalon odalent van egy kb. a táphoz hasonló magasságban lévő kis deszka hátlap szerűség... azt érdemes nekem onnan eltávolítani a szellőzés miatt, igaz? (szerintem meg tudom oldani)

ja és a monitor is megérkezett: új vs mostani ...tudtam, hogy nagy lesz, de ez nagyon durva.. a tv-m ekkora :D remélem hozzá tudok szokni és észreveszem az ellent a sarkokból is :DDD

+ az SSD is külön jött, ezt is most fogom berakni ha minden jól megy. (ha jól látom az óriási VGA és procihűtő közé kell betenni... remélem odaférek :D )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.