Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#148370) Mercutio_ válasza SyMbioTe (#148352) üzenetére


Mercutio_
félisten

Szia!

Közben Zalman házból a Paxker315 által írtak alapján az S3-on gondolkodom. Kérdés a kábel menedzsment, belső kialakítás, szerelhetőség, anyagminőség hozza-e azt mint a CM MB510L

Billentyűs topicban azt írták a korábban linkelt Genius ötvözi a mechanikusok hangosságát a "simá"-k problémáival, ezért választottam a brown switch-es mechanikust. Mi lenne ajánlott a "sima gumidómos / ollós"-ból ami kellően halk és a késleltetése, egyszerre lenyomott billek száma se gond játékban?

WiFi-ből az eredeti 300Mbps-re azt írták elveszi a játékélményt, ezért lett erre cserélve. Ha jól tudom 1000-res UPC net van, hogy a gyári routerrel vagy van külön azt most nem tudom.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.