Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55438) KissP11


KissP11
csendes tag

Sziasztok!

Nem tudom MILC kérdés mennyire jöhet, de talán témába befér. Vásároltam egy E-PL1-et használtan.
Az IS nem működik (ahogy utánaolvastam szériabetegség) de nem nagyon van hatással a képekre, pláne hogy baromi olcsó volt a gép, együtt tudok élni a dologgal.

(csak kíváncsiságból, hátha valaki tud hozzávetőleges árat: mennyibe fája az IS cseréje?)

Szóval a kérdésem: az eredeti akksi van meg hozzá, nincs rossz állapotban (olyan 150 képet lőttem vele, abból 60-70 vakuval, jó adag nyomogatás, meg némi videófelvétel, ezt tudta egy feltöltéssel) de szeretnék mellé egy pótakkut. Viszont van két dolog amivel gondban vagyok.

1.) látatlanban kicsit tartok a noname akksiktól, amik 3-4 ezer forint környékén futnak. Nincs rá okom, csak nem szeretném, ha a kezemben durranna el vagy a töltőben. Viszont lehet ez csak az én hülyeségem, nincs tapasztalatom.

2.) az eredeti akku 19 ezer forint. Na most nem költenék többet az akkura, mint amennyit a gépre költöttem. Találtam még duracellt, de még az is drága (10k környéke) a géphez mérten.

Szóval mit ajánlott venni? Ha esetleg van egy ismeretlenebb márka, amitől nem kell annyira tartani, akkor nagy segítség lenne, ha adnátok tippet. (BLS-1 akku kell)

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.