Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10471) garga01


garga01
senior tag

(rögzített hsz)

Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Hozzászólások

(#4892) katt777 válasza #65675776 (#4891) üzenetére


katt777
félisten

Baszki, nem is a lap gáz, hanem ha a tunernek a pici csatijába dugom a hangkábelt, onnantól kezdve nem ismerit föl a windows. A nagyobbik dugóval meg nem lehet betenni a VGA fölé. :W Ez ügyben mit lehet tenni? Próbáljak +1 kábelt, hátha az rossz, vagy az a kis csati simán nem jó a mai hardverekhez? (Akkor meg miért van a tuneren?) Vagy szabdaljam szét a kábelt, és hurkoljam rá a nagyobb audio-csatlakozóra a tuneren? :F A

Az meg Woody Allen-nel szólva kapja be az összes f.szomat, aki a bemeneti mód választását a kizárólagosan a képernyőmenübe rakta! :Y :W Csak úgy ránéztem minden mindegy alapon, és látom, hogy ott van, áttettem analógra, aztán faszán be is jött minden adás! :C De Leadtek-nél persze "fejlesztettek", mert nem volt jó a régi PVR (1-2)! :(( :W Az ilyet úgy kirúgnám, hogy aztán adást sugározhatna Föld körüli pályáról! :W A

2 probléma viszont még maradt:

1: Az antenna a videón át jön, ami a régi tunerrel nem volt probléma, ezzel viszont, gondolom az alaplapi csatlakozás miatt, csak sistergés jön át, ergo videóról nem tudok filmet nézni! (Próbáltam régebben egy másik analóg karit alaplapi audio csatlakozással, ugyan ez volt a helyzet.) Semmiféle opciót nem találtam erre menüben. (Amúgy egyébként rohadt halk a cucc, anno -40db-n az erősítőn már hangos volt, most meg -32-ig tekerhettem föl. Ez persze lehet az új rendszer v. Vista miatt is.)

2: Orion hatfejes sztereó videóm van (ebből jön csak a sistergés antennán az új tunerrel), amelynek az elején van Videó (sárga kompozit), és Audio (fehér+piros RCA) csatlakozás. Anno kameráról innen játszottam szalagra befelé, de ez a 3 csati kifelé is ad jelet? Hátul csak audio és Scart csatlakozók vannak. Sajna a kézikönyv elkallódott egy ismerősömnél évekkel ezelőtt, kábelem meg nincsen, és mondjuk nem is szívesen adnék ki pár csak ezrest azért, hogy megtudjam, innen sem megy a jelátvitel. A PxDVR3200H-hoz adtak egy "multifokális" :DDD csatlakozót az S-Video bemenethez (RGB, kompozit, RCA, S-Video, és a PVR 2 tudná is, de rendben működik a kari S-Video-ja bemenetként?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.