Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30955) bajnokpityu válasza Dorian (#30954) üzenetére


bajnokpityu
félisten

többször megcsinálta, amikor kellett neki egy labda, ami egy 45kilós másiknál volt, hogy elterelte a figyelmét a másiknak, hogy szabadon hagyja az a lasztit. pl leül szépen a gazdi elé, várja a jutit. a 45kilós irdatlan haspók, nyilván ő is odament, laszta ott maradt.
namost, ha ezt egyéb esetben is csinálná, mármint, hogy leül jutiért, akkor véletlennek minősiteném, de nem, 3x csinálta meg előttem, és csak olyankor, ha kellett neki a mamlasztól a labda.

ez most angol humor? határeset :) egyébként gyönyörű tekintetű kutyus, játszik a cicával, imád szerepelni, stb..
egészséggel kisebb gondok azért akadtak, de az is lehet, h csak peches. pl álvemhesség, egyszer valamitől nőtt a homlokán egy második fej. sétánként 4kullacsot begyűjt, a hosszú szőre miatt nem csak hazaviszed séta után, hanem onnastól még van még munka vele.

Alfiból teljességgel hiányzik bármiféle humor, ezért is látom óriásinak a kontrasztot. Alfi meg eljátsza hasonló esetben, h nem is kell neki a labda, beáll, néz a távolba, mintha közeledne valaki, és néha bejön, h a mamlasz odamegy megnézni, h tényleg jön-e valaki. nála ez a maximum, de ez se előre eltervezett dolog. A springernél viszont igen.

eladó Kawasaki j300 robogó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.