Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15918) King Unique válasza pendre54 (#15915) üzenetére


King Unique
titán

Én annyira nem preferálom gyártóknál az ilyen alap, fapados modelleket, mert egyrészt semmi extra révén ennyi erővel meg lehetne venni külön a HDD-t és hozzá a házat. Másrészt ezeknél néha kicsit nagyobb a selejt kockázata, de Expansion Portable esetében pozitívum, h nem Seagate, hanem Samsung vinyó van benne, ami megbízhatóbb [Spinpoint M8/ ST1000LM014]
Tehát ennyi pénzért akár meg lehet venni ezt is, a célnak megfelel. :K
Azonban, kicsit drágábban egy aluházas Seagate Backup Plus Slim, valamint My Passport Ultra és Samsung M3 Portable is szóba jöhet, utóbbira mindenhol megadják a 3 év garit.

(#15916) zsero: hivatalosan 3 év garancia jár rá, dobozán és WD oldalán is a táblázatban annyi van feltüntetve a sima Ultra és a Metal esetében is [link]. Korábban voltak "sima" My Passportok, azokra volt 2 év gari, amikor megjelent az Ultra, ami prémium terméknek számított, már akkor is 3 évvel kínálták.
Az, h adott bolt/ webshop honnan szerzi be, a nagyker épp mennyi garanciát biztosít hozzá, v adott helyen épp csak bolti garanciát adnak, az más kérdés.... :U, de hivatalosan 3 év járna rá.
Illetve, ha bolt nem is adja meg, de WD mindenképpen, gyártói oldalon regisztrálva is leellenőrizhető, illetve szükség esetén, egy RMA ügyintézésnél mindenképpen a 3 éves időtartam számít.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.