Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14633) dgabro válasza King Unique (#14632) üzenetére


dgabro
tag

Köszönöm :)

Igazából most már felkeltetted az érdeklődésemet az általad linkeltre.

A hosszútávú tervekben mindenképpen szerepelne egy otthoni NAS, amivel szeretném a dropbox-ot és a copy-t is kiváltani, csak az alap terv ugye az volt, hogy veszek most egy 2TB küső HDD-t, a médialejátszóhoz, hozzá később egy NAS-t, és így épülne ki a rendszer.

De ennek a kompakt cuccnak az ára egész barátinak tűnik, mert ahogy néztem csak a NAS külön is megvan 30-40 ezer körül HDD nélkül.
Van azért ennek hátránya is a fentebb vázolt korábbi tervhez képest? Vagyis külön HDD és hozzá egy NAS?

Jól gondolom, hogy ez is működne olyan könnyen mint a Dropbox és a Copy? Vagyis van egy olyan jól megírt asztali alkalmazás is ehhez, amit feltelepítve, a fájlkezelőkből könnyen hozzáférek a tartalmához, mint egy külön meghajtó, és simán tudok rá dolgozni a munkahelyemen is adott esetben, mint ahogy most a Copy-val és a Dropbox-al teszem?
Vagy csak egy online felület van hozzá, amin elérem az otthoni tartalmakat, de közvetlenül egyből onnan dolgozni, vagy arra menteni Ai-ból vagy Id-ből nem fogok tudni.

"A My Cloud adattárolók még DropBox fiókunkkal is összekapcsolhatóak, de emellett egyéb felhő alapú tárhelyekkel is képesek együttműködni."

Ezt olvastam az egyik leírásban erről a MyCloud-ról, de ez azt jelenti amire gondolok? Vagyis mondjuk a jelenlegi 2,5 gigás Dropbox fiókommal összekötve, ugyanúgy használhatom majd azt, csak most már 2 TB + 2,5 GB tárhelyem lenne? Ha ez így működne, már meg is válaszoltam magamnak a jól működő asztali alkalmazás dolgot a MyCloud-hoz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.