Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75676) Essejó válasza Z_A_P (#75619) üzenetére


Essejó
veterán

Ha nem járulna hozzá, ami előfordulhat. Akkor mi se tartson vissza az Önkormányzat meglátogatásától. Építési - Műszaki osztály: Van e engedélye a teraszra és ha igen akkor terv is kellett hozzá - szerepel-e rajta a falad víz szigetelése, mert az biza kimaradt. +
Anno Igazgatási és Jogi osztálynak hívták most passz Birtokvédelmet kérni, mert az utólagosan épített terasz lábazati burkoló kövezését a te ingatlanod vakolatába építette bele mindenféle víz szigetelés nélkül és emiatt folyamatosan ázik minden csapadék után a szoba falad (esetleg nem penészedik is? arra harapnak) Ha nem penészedik még azt akkor ne mond, mert valószínűleg kimennek megnézni a helyszínre. Aztán kis szerencsével kötelezhetik az állapot (ázás) megszüntetésére, akár vissza bontás útján is, az az onnan már az ő költsége szigetelő szakembert hívni, vagy veled egyezkedni.

[ Szerkesztve ]

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.