Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66407) Studi


Studi
addikt

Némi agyalás után rámozdultam Peterhappy kb féláras HOKA Rincon 3-asára, ne kerüljön már vissza az Aboutyou-hoz. Ígértem, hogy írok majd pár mondatot róla. :D Semmi szakmai, inkább csak érzések.
Ma Goal pace run-t írt a Garmin, az nálam 5 körüli tempó, FM edzéstervet csinálom 1:44 célidővel. Gondoltam ez pont jó lesz a könnyű, alacsony dropos cipőhöz. De hogy ne ma ismerkedjünk, ebben csináltam a tegnapi Easy runt is.

Gondolatok:
- rohadt könnyű! Ez még meglepőbb a méretét tekintve, amolyan HOKÁsan nagy talpa van, ezért kézbe véve még furább, hogy semmi súlya.
- a talpon elég kicsi a kopófelület, sok helyen maga a hab is leér szerintem az aszfaltra, nagyon kiváncsi vagyok mennyire lesz tartós
- első lépések - ebben a cipőben éreztem először nagyon, hogy nekem a stabil cipők kellenek. Van neutrálisom a forgásban, de főleg a terep/túra/eső cipők azok, amik ritkábban kerülnek elő
- 1-2 km után azért belerázódtam, és megjött vele a jó érzés, élveztem, hogy könnyű, és tényleg könnyed vele a futás
- nagyon jó érzés vele felvenni a gyorsabb tempókat, mintha semmi nem is lenne a lábamon, csak gördülök tovább a következő lépés felé
- valószínűleg a belső alátámasztás miatt viszont végig érzem, hogy a cipő belső feléhez simul a lábam, a talpbetét éle miatt lett is ma egy mini hólyag
- fenti okból a térdemet is elkezdtem a futás végefelé enyhén érezni

Nem lesz nagy szerelem a cipő, de ilyen rövid tempós futásokhoz biztosan el fog kopni. A két utolsó probléma szerintem a cipő használatával, összeszokással javulni fog. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.