Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65547) ígyvanferi válasza jimpo (#65539) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az jó, ha bejött. Jó kis teszt volt ez neki. Rendszeresen ilyenre viszont én nem pazarolnám. A magam részéről elraktam 10K, meg FM versenyekre, meg az ezeket megelőző néhány kulcsedzésre, esetleg pár hosszabb résztávra, darabolt versenytempós futásra.
Tényleg 'nehéz' benne bemelegítő, laza, alapozó tempót menni. Velem is ez volt az első alkalommal, nekiindulok a szokásos intenzitással az első pár belemelegítő km-re, aztán pár száz méter után valami furcsa, túl gyorsan suhannak el mellettem a parkoló autók, ránézek az órára, azt' ilyen 4:15-4:20-at mutat. Na itt vált egyértelművé, mennyire nem játékok tényleg ezek a szupercipők.

De hogy ne csak ezekről áradozzak: kedden a Reebok Floatride Energy 3-at vettem fel megint, kb. két hét kihagyás után, és akkor meg azt állapítottam meg, hogy ha a pár évvel ezelőtti szűk büdzséből kellene gazdálkodnom és csak egy cipőm lehetne, ez lenne az, mert - nyilván kompromisszumokkal, de - bármit meg lehet benne futni, tartós, kényelmes, és filléres (15 ezer Ft volt tavaly ősszel) tétel. Szóval egyrészről hálás vagyok, hogy több drága cipőt is ki tudtam mostanában már próbálni, másrészről simán meg lehetne oldalni mindezt egy vagy két párral is, amik ráadásul egész pénztárcabarátak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.