Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45065) inf3rno válasza Hi!King (#45042) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem nincs hatalmas tapasztalatom, egyszerűen csak mindig így vettem cipőt az elmúlt 20 évben, mert elegem lett a vízhólyagokból, tyúkszemből, stb. Látom a család idősebb nő tagjain is, hogy mennyire el tudja cseszni a lábat egy rossz cipő. Bütyök, kalapács ujj, stb. Szerintem már a műtét sem biztos, hogy segítene rajtuk. Lehet, hogy valaki idővel be tudja törni a cipőt, én viszont már nem próbálkozok, vagy jó vagy nem veszem meg. Sok esetben előre meg lehet mondani, hogy mivel lesz a gond. Pl ennél a Ride ISO2-nél szerintem sarok, boka problémák előjöhetnek, de határeset, és megér ennyi kockázatot. A Ride7-et most próbáltam fel újra hosszú idő után, és érzem azt, amit előtte nem, hogy keskeny a betét, ami benne van. Lehet átrakom egy másik cipőm betétjét, hátha kompatibilis vele. Anyám munkatársa túrázik, most volt 100km-es túrán rossz cipőben. A végére odáig jutott a vízhólyagokkal, hogy vérzett a lába, de akkor is megcsinálta. Most papucsban járkál állítólag. Persze egy idő után biztosan be lehet törni egy rossz cipőt is, de nem hiszem, hogy ilyen áron megéri.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.