Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1109) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Én mondjuk ezt a "minden unlockolni akarok" hozzáállást mindig is fejvakarással fogadtam. Az hogy egy RPG-ben ki akarsz mindent maxolni még ok, de komolyan? Azon sírnak az emberek, hogy sok időbe / valós pénzbe kerülne olyasmit unlockolni, aminek háromnegyedét aztán nem használná úgy se? Mármint eleve a karakterek egy részével tuti nem játszik az illető, vagy max "poénból" 1-1x, meg mondjuk a "lock közbeni emote"-okat se éppen folyamat nyomkodja az ember, meg ilyenek...

Szóval aki ezen sír az sírjon tovább én meg röhögök rajta...

(#1107) RaGi91 --- Kifelejtetted a számolásból, hogy orderek... Csak a két napi orderért kapsz 600 steel-t, plusz amit magáért a meccsért kapsz, és adott esetben "kétnapi ordert" is meg tudsz csinálni ezzel párhuzamosan, szóval napi szinten egy 800 pár meccsből összeszedhető, még csak noliferkedni se kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.