Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#6342) persil


persil
nagyúr

Nem tudom amúgy, hogy csak én vettem-e észre, de videók alapján úgy tűnik, hogy a fele dolgot egyszerűen kiollózták a torchlight-ból...
Például a barbár skillek, ahogy vannak, az egész interface, főleg a bal/jobb gomb, plusz skillbar, stb stb.

Félreértés ne essék úgy várom a játékot, mint a messiást, természetesen elő is rendeltem már, mégis csak diablo és a videók/képek alapján eszméletlenül tetszik, de a hasonlóság, főleg apróbb dolgokban már-már zavarbaejtő.

(aztán persze bőven elképzelhető, hogy a dio 3-at már fejlesztették, amikor a torchlight-ot gyorsan össze copypaste-elték innen-onnan pár hónap alatt, hogy legyen némi bevétel a nagyöreg megjelenése előtt...)

Azt amúgy nem tudja valaki, hogy a bejárható világ hogy lesz megoldva? Megpróbálom értelmesen leírni mire vagyok kíváncsi. A diablo 1-ben egyetlen város van, és egy végtelen dungeon-be megyünk lefele. Ez a legrosszabb megoldás szerintem. A 2-ben van néhány város, körülöttük járjuk be a terepet, de mindig ezekbe térünk vissza teleporttal. Ez sokkal jobb.
A harmadik megoldás pedig pl a dungeon siege 1-ben volt, hogy tulajdonképp konkrétan kalandozunk előre egy óriási térképen és út közben van x darab város/falu, meg random kereskedők. Számomra ez a legtutibb.
Milyen lesz a 3-ban, esetleg béta alapján nem-e tudja valaki?

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.