Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20751) Cybertrone válasza BandiHUN (#20745) üzenetére


Cybertrone
veterán

Mé a kis robot kibír egy egész tárat, meg egy rakétát... :U :DDD Szívós kis rohadék... lőttem m16-al oszt mintha kővel dobálltam volna... :W

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#20752) tomi_mod


tomi_mod
aktív tag

az miért van, hogy ingame nullázta a rangomat... a webes meg jól mutatja, igaz nem számolja hozzá az újabb ügyködéseket :F

(#20753) csibe1


csibe1
addikt

(#20744) ForRedGlory Köszi,mindig tanul valamit az ember.Jól jött,mert az MX510-es nem szereti az oldalsó gomra téve a futást. :)

Valaki el tudná magyarázni az interaktív vackok működését?
Most épp a bankos résznél van a szenvedés,de az előző bombás is szívás volt.
Ráadásnak a kedves játék nem jegyzi meg a beállított billentyűt /End/hanem ugyanúgy csak az E-t fogadja el.Megnyomom az E-t ahogy bemászunk,felvillan az egér
a képernyőn,rányomok,aztán szépen megkéselnek,X-edszerre is. :W
Mit nem csinálok jól,vagy mi lehet a gond?

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#20754) siriq válasza ForRedGlory (#20744) üzenetére


siriq
őstag

Ez a bc2-ben is igy volt.

Amugy miert nincsen egy automata join server resz mint a bc2-ben volt? Itt kattingathat az ember...

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#20755) H.Ezredes válasza BandiHUN (#20745) üzenetére


H.Ezredes
őstag

Mi is ez a spot-ozás pontosan ?

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#20756) PhilBrick válasza siriq (#20754) üzenetére


PhilBrick
őstag

A [Quick Match] gombot próbáltad már?

(#20757) siriq válasza PhilBrick (#20756) üzenetére


siriq
őstag

Az nem jo. Randomba dob be.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#20758) BandiHUN válasza H.Ezredes (#20755) üzenetére


BandiHUN
veterán

Ha meglátsz valakit,nyomsz rá egy rövid Q-t,akkor megjelenik a csapattársaidnak és a minimapon narancssárga jellel.DE ha fedezékbe megy,elmúlik a jel...Amíg a jel látszódik és valaki lelövi az illetőt,akkor kapsz 10 pontot,squadon belüli killre +20at,"spot assist" címén.Jó poén,de csak olyan enemyre,akire nem érdemes magadnak rámenned,mert ha valakit te szúrsz ki,még mindig jobban jössz ki a 100 ponttal,mintha lespotolod,és valaki közelebb van,stb és elhalássza előled a killt.Alternatíva:akkor spotolsz,amikor lőni kezded,ha megölöd,stornó,ha megöl,még mindig megbosszulhat más,és akkor jár a kis pluszpont.
Tankot,helit,repülőt mindig érdemes,alapesetben az ember úgysem azokat kergeti,de segít azoknak,akik igen :) Tankból is jó spotolni,mert a lövedék felveri a port,messzebb is van az ember,a rakétavetőst is könnyebb a lassú újratüzelés miatt így kiiktattatni a csapattársakkal,ha vannak,plusz mutatja,ha rájön az illető,felfedték,merre indul el,hová kell odapörkölni.
A másik haszna a q-nak:ha épp lőszerhiányos vagy sérült vagy,akkor a megfelelő csapattársra nézve q-val kérhetsz supportot,ha jól emlékszem a map mutatja,kitől lehet,megfelelő kaszttal,hogy ki szorul rá,azt is.Mondjuk lőszert kérni asszem' csak akkor lehet,ha az utolsó tárad van,ilyenkor jobbról ki is írja,hogy a Q-val kérhetsz ezt-azt.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#20759) creedszl válasza H.Ezredes (#20755) üzenetére


creedszl
aktív tag

Ha látsz egy ellent és spotolsz az azt jelenti hogy kis piros háromszög jelenik meg a feje fölött hogy mindenki tudja hol van.Mintha szólnál csapatnak hogy hol láttál ellent.

Áh,lassú vagyok :DD

[ Szerkesztve ]

Hulligaaan

(#20760) Stauffenberg válasza H.Ezredes (#20755) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Meglátod az ellenfelet (gyalog vagy járműben az mindegy) és ha megnyomod röviden a Q gombot akkor spotolja, jelenti rádión a többieknek a helyzetét és amíg el nem bújik addig a feje felett jelzi őt egy narancs színű háromszög. Ha úgy hal meg (vagy robban fel a jármű), hogy te jelentetted a helyzetét akkor te is kapsz XP-t utána.

A BC2-ben szép summa járt érte... sajnos BF3-ban csak 10xp jár minden ilyen után (ha a squad társad öli meg akkor 20xp), így már nem vagy annyira motivált rá. Viszont én az egérgörgő klikkjére állítottam be a spot gombot, mert ahogy megcélzom, már rögtön jelentem is. Így ha nem ölöm meg, hanem valaki más, akkor legalább egy kicsit kárpótol egy kevés XP-vel a játék.

Szerk: Én voltam a leglassabb! :D

Szerk2: Az viszont engem rettenetesen idegesít, hogy látom 3-4 csapattársamat lövöldözni "valamire", de nem látom az ellent, mert nem képesek megnyomni a spot gombot! :(( Bad Company 2-ben sokkal nagyobb a hajlandóság, hogy jelentsék az ellenség helyzetét.

[ Szerkesztve ]

(#20761) Cybertrone


Cybertrone
veterán

Úgy tűnik a nagy hype elmúlt már... egész délelőtt üres volt a szerverünk :K

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#20762) Pierre75 válasza Rexcor (#20708) üzenetére


Pierre75
senior tag

Tele a net a sirámokkal, és jogosan. Nálam a játék 5-10 perc után csontra fagy, hibakód: 4e9d3315. Elég a hibakódot beütni a google-ba, nem egyedi probléma, amit illene az EA-nak (DICE) patch formában javítani.

(#20763) Stauffenberg válasza Cybertrone (#20761) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Vagy csak mindenki a temetőben van mécseseket gyújtogatni! :)

Meg hosszú hétvége ide vagy oda én is főleg csak esténként érek rá játszani. Tegnap pont a PH! szerveren akadtam ki egy idiótára! :D Megyek assault/medic kittel és kifogy a lőszerem... mellettem áll egy squad társam aki support. Nyomkodom a Q gombot, hogy legyen szíves lőszert adni... erre villogtatja rám a lámpáját, mint aki nem érti miért villog a minimapon egy hülye lőszer ikon... :D Ugye nincs friendly fire ezért elkezdtem késsel csapkodni neki, meg a squad chatbe írni, hogy "LŐŐŐSZER KÉNE!!! I NEED AMMO!!!". De ekkor sem adott, csak rohangált az ablakok között. Végül jött egy másik support aki a fél mapot átrohanta, hogy adhasson nekem. Pedig aki nem adott az 16-os szintű volt a másik meg csak 4.

Ez a különbség csapatjátékos és idióta barom között...

[ Szerkesztve ]

(#20764) kmisi99 válasza PhilBrick (#20756) üzenetére


kmisi99
addikt

Ugyan akkora mint a BC2 ben csomószor berak üres szeróra a bétában nagyon faszán működött itt már megint egy halom szar lett.

(#20765) Gyufaaa válasza Pierre75 (#20762) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Rajta vannak állítólag...

(#20766) v!ct0y válasza Gyufaaa (#20765) üzenetére


v!ct0y
veterán

Remélem nem olyan lesz mint bc2-nél, hogy akinek eddig jó volt annak meg most lesz szar :DDD

(#20767) sittes79 válasza Rexcor (#20708) üzenetére


sittes79
addikt

Folyamatosan...tököm kivan...megoldás?

(#20768) Stauffenberg válasza kmisi99 (#20764) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én BC2-ben vagy a BF3 bétában sem használtam a Quick Match gombot. Eleve a Server Browser-el indítok. Be van előre "ikszelve", hogy mit csípek (európai szerver, legyen 1-5 szabad hely és ranked/PB). Aztán rábökök az első szerverre ami szimpatikus. De egy pár el is van mentve a kedvenc szerverek közé.

(#20769) Gyufaaa válasza v!ct0y (#20766) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Dejavu? :DDD

(#20770) Illusion1010 válasza Stauffenberg (#20763) üzenetére


Illusion1010
senior tag

Ez mindenhol így megy. Nem dobálnak se medkitet, se lőszert csak ha neki is kell. Meg minden tele van kib@sz.tt sniperrel. Nem rohangálóssal, hanem
azzal a tetves fajtával akik bekempelik a spawn pontokat.

[ Szerkesztve ]

(#20771) pityaa23 válasza Mukorka (#20685) üzenetére


pityaa23
senior tag

Igaz, de a harc hevében nem figyel az ember ilyesmire :) Amúgy még a lőszerrel szoktak gondok lenni, nagyon fukar embereket látni manapság :)

(#20772) Gyufaaa válasza Illusion1010 (#20770) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Kezd alappá válni, ha támadsz egy pontot, akkor a sziklák tetején fuss végig, mert ott lapul az ellenség. Valóban.

(#20773) Stauffenberg válasza Illusion1010 (#20770) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én nem szeretek nap közben multizni, mert az összes szerver tele van hülye óvodásokkal (ja, ide értendők a nagykorú, de alulfejlett példányok is)! Este 10-11 után a többségük már pizsamában recskázik a paplan alatt és a helyüket átveszik a felnőttek, akik tudják, hogy ez a játék sokkal jobb móka csapatjátékosként, mint magányos frag vadászként. És ez kb minden multis játékra igaz! :)

A BC2-vel is főleg késő este játszottam mindig és lám, általában kellemesen telt a játék. Mindenki osztotta a lőszert és kötszert, spotoltak és ha valamilyen akadályt közös erővel kellett legyűrni akkor összefogtunk.

Sajnos a BF3 megjelenése pont egy ilyen nemzetközileg is hosszú hétvégére esett és a pici gyerekeknek még nem kell korán lefeküdniük. Majd idővel kicsit megtisztul az éjszakai műszak! :)

(#20774) LamaCube válasza BandiHUN (#20741) üzenetére


LamaCube
addikt

"ez ilyen az mw2-es péhás brigádnál,ilyen 250+-os win streakja van mindenkinek,igazán már nem is értem,mi benne a jó...a csapat jó,de a játék eléggé egyhangú"

A poén benne, hogy sokszor csapat ellen megyünk, és ugye arról nem tehetünk, hogy 2 vesztes meccs után lelépnek ;) Azért mi is vesztünk hébe-hóba :K , de azért se lépünk ki.
Hogy mi benne a jó? Maga a társaság :K
Gondolom az itteni PH- szerveren játszó játékosok se szanaszét játszanak, hanem csapatban, és gondolom nem sok meccset vesztettek el eddig :K A ts az meg alap játék közbe :R

"Aki meg a fütyi rossz végén van,joggal mérges,hogy ezért fizetett..."

Miért kell annak mérgesnek lenni, hogy egyedül megy fel egy csapatmunkát megkövetelő multiplayerre?(ez igaz a bf-re is) "Persze tudom ;) , a codban egy ember ledarálja az ellent és minden feladatot meg tud csinálni egyedül, és persze ezt 7 évesen is megteszi, ezért nem is kell csapat, hiszen taktika se kell, mert taktika mentes darálós, rusholós, kempelős noob game. Ennek következtében nem lehet mérges, mert egyedül is tud érvényesülni :DDD
Egyedül nem játszom már vagy 1.5 éve. Engem se keresett meg senki, hogy játsszunk együtt. Ugyanúgy "összeverődtünk", mint itt a BF3-as team. Amikor egyedül játszottam én is csak felqrtam magam, hogy megyek foglalni, plantolni, stb. a marha "csapattársaim" meg vagy vérpistit játszottak vagy az értelmetlen challengeket hajkurászták.Szerintem ez mindkét játékra igaz. Sokan panaszkodnak itt is, hogy csak a kemp meg az rpg megy. Ez nem a játékok hibája, egyik esetben sem...

A szerver kérdésre csak annyit, eddig is nagy ívben letojtam, hogy mi a challenge, és az idióta kihívás. Sose érdekelt ez a része a játéknak. A legnagyobb marhaság volt ezeket beletenni anno. Akik-e miatt játszanak egy multit, akkor lesz választásuk.
Éppen ez lesz a szerver előnye, hogy mondhatni egyenlőbbek lesznek az esélyek, és nem a hülye challengeket hajkurássza mindenki, miközben a feladatot letojja. Tehát több esély lesz arra, hogy egy szerverre nem vérpistikék fognak feljönni, hanem csapatok, akik egy izgalmas, szoros eredménnyel záruló játékban szeretnék eltölteni az idejüket. A fő kérdés, hogy lesznek-e megint csapatok. Ezen fog eldőlni, a játék sikere vagy bukása.

Azt, hogy az év átverése lesz ezt sose tudom megérteni. :N Már 99%-ban tudható, hogy mi várható. Akinek kell megveszi, akinek nem az nem.

:R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#20775) Eagl3


Eagl3
veterán

Miért nincs fény meg füst gránát? :F

(#20776) kmisi99 válasza Stauffenberg (#20773) üzenetére


kmisi99
addikt

Az a baj hogy a sok fiatal hülye gyerek is képes fenn lenni iskolaidőben éjfélig is. Én pl ezért fekszek korán 11 kor( :DDD ) én kelek 6 kor mert akkor legalább alszanak :DDD

(#20777) scope2007 válasza kmisi99 (#20776) üzenetére


scope2007
addikt

ez valóban jó gondolatmenet :D
tényleg pl cs:source-ba is későn még ott vinnyognak szerveren.. de pl ha éjszakás vagyok és hazaérek reggel, belépek játszani, akkor nincs ki vinnyogjon :D

[ Szerkesztve ]

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#20778) forol válasza Cybertrone (#20751) üzenetére


forol
csendes tag

Ahogy én észre vettem bugos a hitboxa, csak akkor észleli a találalot ha nagyon az alsó részére lősz, fölötte semmi.

(#20779) Mukorka válasza Eagl3 (#20775) üzenetére


Mukorka
addikt

Fény nincs mert nem CoD , füst meg feloldható gránátlövő lőszerként

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#20780) oxide24


oxide24
csendes tag

Sziasztok!

Nem vagyok egy nagy játékbetyár, ez az első game is amivel multizok és nagyon tetszik. Viszont a némi olvasás után azt gondolom, hogy nálam a multi swappel. 60 FPS-ről hirtelen leesik 1-2 FPS-re minden ok nélkül. Ezek szerint akkor ez az első játék ahol kevés a 4 GB RAM :-)? Mondom ezt úgy hogy a kampány és a Co-op simán ment Ultrán!

(#20781) cellpeti válasza oxide24 (#20780) üzenetére


cellpeti
veterán

nekem is 4GB van, de nekem semmi baja

Tigris, tigris, csóvafény...

(#20782) Mukorka válasza oxide24 (#20780) üzenetére


Mukorka
addikt

Az adatlapodra firkants egy konfig infót. 4gb elég kell legyen ha 2gb szabad belőle. Milyen vga+proci?

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#20783) janihunk


janihunk
senior tag

AMD 11.11 Prew1 Ha valaki akarja akkor próbálja ki. És mondja el a tapasztalatait.

Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#20784) scope2007


scope2007
addikt

lenne még egy olyan kérdésem, hogy a BF3 origin keresztül mennyi idő alatt jön le [15megás net]?
[persze hülye kérdés.. de úgy értem, hogy origin keresztül a letöltés kitudja használni a max sávszélt vagy lassabb lesz? a terheltség miatt?]

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#20785) oxide24 válasza Mukorka (#20782) üzenetére


oxide24
csendes tag

Intel i5 2500, GTX 560 Ti, 4GB Ram. A memória 92%-a foglalt multi közben. Ez mitől lehet hogy másnak nem swappel 4 GB-al nekem meg beakad percenként :-)?

(#20786) Gergosz2 válasza scope2007 (#20784) üzenetére


Gergosz2
veterán

origin néha furi dolgokat csinál letöltésnél: nálam amikor a patchet szedte le kb a feléig max sávszéleséggel jött , utána meg csak a felével.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#20787) Colos1 válasza oxide24 (#20780) üzenetére


Colos1
őstag

Nálam a videomemória sávszélesség fogy el (160 GB/sec!), kevés az ultra beállításoknak.

Nézz bele a win7 eseménynapló, alkalmazás és szolgáltatás naplók, microsoft, windows, diagnostic-performance, hogy hátha ír valamit...

szerk: kapcsold ki a hyper-treading -et, valamiért nem szereti. Majd talán jön a patch, és megoldja...

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#20788) Dantenero72


Dantenero72
aktív tag

Hiába jobb sok téren mint a COD ,mégis oly alap hibak vannak benne amitol égnek áll a hajam,főleg ez hogy barhol barmikor le tudsz hasalni! Megyek megyek azt annyit latok hogy a csavo hasal és a válláig a falba lóg és alig latszik. Most akkor arra megy az ellenséges katona azt lekapja és az meg majd csak les hogy WUT?! CODba tök jól megoldottak hogy kiis irja neked a game hogy prone is blocked! vagy mi,most egy ekkora kaliberű jatekban ilyen apró de iszonyat idegesitő bugot hagyni....
A másik meg ami CODokban is jelen van az hogy lespawnolok egy pontra(NEM EMBERRE!!!) mondjuk E-re mert latom hogy megy rá egy tank,lespawnolok és hogy spawnolok?! Nah hogy?! Hát persze hogy a 4épületből oda tesz le ami tele van az enemyvel és még csak nem is velük szembe tesz le,hanem közvetlen közéjük!!!! WÉTÉEF?!!?!?!?!?!?!

(#20789) Xaels válasza BandiHUN (#20758) üzenetére


Xaels
félisten

Én mindig spotolok. Ha sikerül ellőni nincs gond, de ha nem és csak hitelem, akkor ugye az okozott sérülés mértékével arányos kill assistot is kapok+spot assist.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#20790) Mukorka válasza Colos1 (#20787) üzenetére


Mukorka
addikt

2500-al nehéz lesz kikapcsolnia a HT-t ;)

Oxide24: próbáld meg kisebb részletességgel a grafot

[ Szerkesztve ]

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#20791) janihunk


janihunk
senior tag

Törölve.

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#20792) q13579


q13579
senior tag

Gyerekek!

Hogy tud úgy kilőni rám hőkövetőt enemy helikopter, hogy még csak pittyeg és nem zárt rám??

Kilockoltam már mindent, ami a helihez jár, de ilyen upgrad-del nem találkoztam :S.

(#20793) Jhonny06 válasza janihunk (#20791) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ezt itt ne, ha lehet.

(#20794) Colos1 válasza Mukorka (#20790) üzenetére


Colos1
őstag

???

valóban... :B :D

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#20795) Mukorka válasza q13579 (#20792) üzenetére


Mukorka
addikt

Gondolnám hogy pont akkor talált el egy tank vagy sima rpg/heli 16x alapraksija :)
Erről èn se tudok hogy lenne ilyen perk

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#20796) GeneraL_XTX válasza oxide24 (#20785) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

ha túl magas a grafikai beállítás (és nem bírja) akkor szokott be-beakadni multi közben. Vegyél vissza picit és jó lesz.

(#20797) kmisi99 válasza Dantenero72 (#20788) üzenetére


kmisi99
addikt

Én is jártam már úgy hogy közvetlen közéjük rakott le de nem vettek észre vagy öten voltak de mással voltak elfoglalva mire feleszméltem leöltem mindet pedig vagy fél percig ott mozgolódtam köztük :DDD

(#20798) GeneraL_XTX válasza janihunk (#20783) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

az ég világon semmi infót nem találok erről :U

(#20799) Hunork


Hunork
veterán

Sziasztok!

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy van egy topik, vagy oldal, ahol a BF3 átlag FPS-eket közzé teszik? Csak hogy tudjam, mi merre és hány méter... :K

Nekem az adatlapomon lévő konfiggal 30 perc játék után FRAPS-al mérve: 38,33
(1920x1080/ High/4xAF/ 0xFSAA/ Shadow: Medium)

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#20800) PoganyPtR


PoganyPtR
tag

Hello,

DLC kódokat hol lehet beírni?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.