Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sebixxx

tag

Sziasztok!

Epp most torott le a Logitech G430 fulesem bal hanszoroja... :(((
    Megvoltam vele elegedve amugy es valami hasonlot keresnek kenyelmi szempontbol es hangminosegre is legyen legalabb olyan jo...

Ezek lennenek a kriteriumok:

(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?

Kizarolag jatek

(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?

Mondjuk legyen ilyen max. 45.000 Ft, de az se baj, ha 30.000-bol megvan a lenyeg, hogy jo hangzasa legyen es kenyelmes.. ha nem muszaly nem fizetnek 45.000Ft-t egy fulesre, de ha annyira durvan jobb mondjuk a 30.000-tol akkor kiadok erte annyit is...

(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Vezetekes, gondolom az megbizhatobb, de ha nincs kulonbseg akkor mindegy.

(4) Circumaural vagy supraaural?

Circumaural, tehat a ful korul tamaszkodjon.

(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?

Mikrofonos.

(6) Milyen hangzást vársz?

Legalabb 5.1 , de jobb lenne a 7.1

(7) Milyen csatlakozású legyen?

Jackdugos - Jol gondolom, hogy jobb mint az USB-s? Azert csak 1 rendes hangkarytarol szol...

(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?

Egy MSI Z97 GD65 Gaming alaplapi hangkartyajaval menne... - tudom nem 1 dedikalt, de azt olvastam rola, hogy azert nem rossz fajta.

(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?

Igazabol tokmindegy milyen, de nem villogjon vagy ilyesmi, de ha megis akkor legyen lehetoseg kikapcsolni... ha olyan van ami vilagit megis es nem lehet kikapcsolni, de nagyon jo akkor szemet hunyok afelett is...

Elore is koszonom a tippeket, ha lehet tobb tipust is irhatnatok, hogy legyen valasztek... :)

[ Szerkesztve ]

I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm

Új hozzászólás Aktív témák