2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Miért szívat mindig a DRM?

    Megvettem az RDR2-t. A Steames változatért fizettem közel 10 euróval többet (mert hülye vagyok), mégiscsak archievment, és azokat szeretjük, a GTA V-t is kimaxoltam.

    Őszintén, először kipróbáltam a virágboltit, hogy mégis hogy fog futni az ősrégi konfigomon (Közel minden Ultrán, fHD-ban, gyönyörű), de ahogy elkezdtem a játékot, már töröltem is le, nekem ezt át kell élnem címszóval, szóval várunk egy leárazást. Hozzá kell tennem, hogy a virágbolti úgy futott, mint forró kés a vajon. Nem kellett kliens, várni, hogy most végre történik-e valami...

    Ehhez képest az "eredeti". Kell a Rockstar saját kliense, oké, tudtam. De azt nem, hogy ez egy ilyen okádék. Első indításnál még csak azt sem kérte, hogy jelentkezzek be, jött a játék feket képe, alul a csíkkal. Féluton fagyás, rdr2.exe hibát észlelt...oké, jelentkezzünk be, tudtam, hogy ez a baja. Indít, nincs töltés, mindjárt jön lefűrészeltcsövű töltése. Most jó.

    Következő bekapcsolás, ez a szemét nem indul magától, elég nekem egy kliens. Parancsikonra katt, majd jön az RSC, connecting, majd a kliens, de csak az R betű körül kolbászol a csík, más nem nagyon történik. Úgy 15 másodperc múlva fekete kép, töltőcsík (ez sosem jó). Félúton fagyi...bezárom, ennek a rakás ipari hulladéknak nem sikerült még mindig belépnie.

    Folytatás...

    Samus 3 éve 3

  • Home/End gombok nem megfelelő működése

    Problémával szembesültem, ami napok óta fennáll.

    Chrome alatt megszűntek működni a Home/End gombok. Rettentő zavaró. Keyboard Tester szerint működik, tehát a bejövő parancs megvan a böngészőben, mégis az történik, hogy kurzor kezd el villogni a lap első sorában, és ezen a soron belül ugrál a kurzor a Home/End gombokkal. Eddig még villigó kurzort sem láttam nem aktív szövegdobozban, de most konkrétan bármely oldalon ez történik.Logout címlapon például a Hirdetés felirat elején kezd el villogni...

    Ctrl+Home és Ctrl+End viszont úgy működik, mint eddig az említett két gomb szokott, tehát adott oldal elejére és végére ugrás.

    A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a géphez kisgyerek is hozzáfér, feleségem mániája pedig, hogy ilyenkor böngésző (Chrome) és Youtube->Baby Shark megy, amit a gyerek lelkesen megállít elindít a Space gombbal (hiperűr sebességgel :D ). Újabban zongorának nézi a klaviatúrát, szóval akármi is történhetett.

    Ja igen, a probléma lokális, többi alkamazásban jól működik a két gomb, Firefox alatt is eredeti funkciójának megfelelően.

    A kérdés: mi történt?

    Samus 3 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.