2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Találka.hu

Írta: | Kulcsszavak: találka.hu . párkeresés . társkeresés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

---ARCHÍV---

Találka.hu

Körülbelül egy hónapja regisztráltam az említett „társkereső” oldalra, miután olvastam pár „sikeres összejövetelt”, itt is, illetve máshol is. Azt nem is említem, hogy két nap múlva jött a megerősítő email, ez idő alatt még kétszer regisztráltam, hátha elkeveredett, de a másik kettő máig nem ért be a fiókba (persze osztálytársam ma regelt, 2 perc alatt megkapta a mailt…no comment). Tehát belevágtam magam a netes társkeresés rengetegébe, találtam is egy helyi lányt, akiről, mint később kiderült, van pasija, de szakítani fognak (hogy tudja), és majd akkor. Nos, a mai napig szakítottak, egy suliba járunk, jó, hogy minden nap látom őket…De ő párt keres, és egyedülálló. Volt más is, de neki időközben vírusos lett a gépe, nem tud válaszolni semmire sem, msnen-en is online, de nem kapja meg amit írok (állítólag…állítólag az élet szép..). Következő: közel lakik, egyik nap: hú de aranyos vagy, így tetszel, úgy tetszel, találkozzunk, hétvégén, de nem baj, ha haveri kör is jön? Majd félremegyünk…Nem…Másnap: mindegy, hagyjuk, szia. Azóta törölt iwiwről is (mert ugye rögtön jelölt, miután elkezdtünk beszélgetni…Ők 17 évesek voltak. DE. És most aki fentvan találkán, és írtam neki, de nem válaszolt, jól figyeljen (biztos sokan lesztek…). Mi jó életért nem lehet válaszolni? Remélem aki elolvasta, de annyira erotikus kedvében volt, hogy b@szott válaszolni, most ráesik egy versenyzongora, legalább 10 méter magasból. Miért nincs benned annyi, hogy legalább azt írd: szia, bocsi, nem vagy az esetem. De nem, nem válaszol. Az arány: 10 levélből 2re jön válasz, jobb esetben. ’nyátokat. Persze mindenki a belsőre kíváncsi, mindenki odaírja, hogy írjatok, mindenkinek válaszolok! Szakadjatok meg. Ennyit a nagy netes párkeresőről. Kész, vége. Megyek haverokkal kocsmázni, hulla részegre iszom magam (cél: ne találjak haza), aztán majd csak találok egy lányt, aki piásan hazakísér, és meg hát, mert unom már ezt. Párt keresek, nem alkalmi szexpartnert, társat, értitek? Nem hinném, mert ez senkit sem érdekel. Két esetben jöhetek össze valakivel:
1. jól nézek ki
2. sok pénzem van, nagy házam, drága autóm
Nos, egyik sem igaz rám. Csóró vagyok, még jogsim sincs. Igaz Fankadeli egyik dala: „ha pénzed van jöhetsz, ha csóró vagy, hagyjál!”. Manapság senkit sem érdekelnek az érzelmek, az, ha valakivel lehet beszélgetni, ha valakinek azért kell barátnő, hogy ne érezze magát egyedül, hogy beszélgethessen Vele. Hogy elmenjenek kettesben valahová, NEM diszkóba. Ugyan már, ez régimódi.
Köszönöm, nem kérek idióta kommenteket, hogy menj ide meg oda, mozdulj ki, és akkor találsz is valakit. Nehéz lenne velem együtt érezni, egyébként sem értenek meg az emberek, mert akkor nem tartanék itt. Rengeteget csalódtam már, olyanokban, akikről azt hittem, hogy igen, megtaláltam azt a nőt, akit kerestem. Lehet, van igazság az Equilibrium-ban (film): az érzelem minden baj forrása. Megyek is, hallgatok egy kis Equilibrium-ot, német Viking Metált, talán lenyugtat…

Blut Im Auge

Hozzászólások

(#1) bublee


bublee
csendes tag

Háth pajtás sok sikert! Ilyen netes cuccokba ne tápláld reményeid! Rájöttem, hogy a nők 95%-a (sőt az 5%-ban is vannak meglepetések) RI*GYÓ! Igyál bazzeg a haverokkal(nem olyan sokszor de egy-két havonta egyszer belefér), költsd arra a pénzed amit te szeretsz, légy játékfüggő stb stb! Rossz és rossz között is van különbség, a nő és a szerelem pedig az UTOLSÓ VÉGLET AMIT KERÜLNI KELL! (mondhatni, régen voltak rendes lányok(anyáink,nagyanyáink), ma mind elfogyott) Ha *aszhatnékod van keress arra megfelelő partnert! Ezek tanácsok, remélem nem bántottalak meg vele és remélem ennek ellenére találsz valakit!

''Utáltam mindig az iskolát,el*****a az ember kiskorát!''

(#2) blueMerle


blueMerle
veterán

Nem írom azt hogy mozdulj ki :D

A párommal lassan 5 éve vagyunk egyutt és egy chaten találkoztunk eloszor. Irónia, hogy 500 méterre laktunk egymástól :)) Roviden tomoren: házasság, gyerek most ez a sorrend.
Teljesen mindegy hogy hol keresed az "igazit", a lényeg hogy keresd, a mi kapcsolatunk is ezernyi véletlenen múlott hogy pont rá klikkeltem a 2000 másik lány kozul, hogy pont bejottem neki, hogy pont...ez a sok pici véletlen, ezek azok a dolgok, amiket nem lehet siettetni, és foleg nem ráeroszakolni senkire sem.

Az pedig hogy nem válaszol, és ezért szitkozódol...ugyan hagyd már, látod, na pont az ilyenekkel ne foglalkozz. Mert nem kotelezo, de egy alapveto tisztelet a másik felé, 3 sec az ember életébol...

Szóval mindenképp keresgélj de ne gorcsosen és biztos hogy van egy lány akinek pont Te fogsz bejonni. Lehet engem ezért kinevetni vagy megdobálni, nem is iagzán érdekel, de én úgy gondolom hogy minden embernek megvan a maga lelki, testi és szellemi társa akivel le tudja élni az egész életét szeretetben és oromben. :))

(#3) Eastman


Eastman
őstag

[link]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#4) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Társtalan vagyok több, mint egy éve. Sokan tanácsolták, hogy ugye NET-em van, keressek párt magamnak társkereső oldalon.
NEM!

Csak a szép, meg jó ömlik a bemutatkozásokból. Na ezt onnan tudom, hogy bizony bekukkoltam ide-oda. Cukibébi, imád táncolni, úszni, kirándulni.
Csakhogy nekem olyan társra lenne szükségem, aki mondjuk olyant ír, hogy fogjuk meg egymás kezét, és tartsunk ki egymás mellett hűségben életünk végéig, és zsírral főz, és ha megkérem, süt nekem cicegét, és ha el vagyok anyátlanodva, akkor tutujgat, és én vagyok a fontos, nem a hajfesték, körömlakk, rúzs.

Biztos van olyan nő, akit nekem rendelt a sors. Ha meg vagyon írva, egymásba is botlunk, és (remélhetőleg) boldogan, legalábbis megelégedetten éljük le egymás mellett életünket.

Mondom ezt vén fejjel...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) FPéter válasza Vakegérke (#4) üzenetére


FPéter
aktív tag

Hogy lehet valaki ilyen vén fejjel ennyire tapasztalatlan? Olvass már a sorok között, ez a nő tud úszás közben zsírral főzni és táncolva tutujgatni! Ráadásul kézenfogva, egymás mellett úszva élhetnél vele életed végéig.

De te nem akarsz.

[ Szerkesztve ]

(#6) FPéter válasza Vakegérke (#4) üzenetére


FPéter
aktív tag

-

[ Szerkesztve ]

(#7) Crystalheart válasza bublee (#1) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Öregem, te magad vagy a szélsőség :D

Samus: "persze osztálytársam ma regelt, 2 perc alatt megkapta a mailt…"
Ti ezt megtárgyaljátok? :D

(#8) SystemRoot válasza FPéter (#5) üzenetére


SystemRoot
őstag

ebben van valami.

szerk:

Samus, a hozzáállással van gond és amiatt esel szét. Ne fektess ebbe érzelmeket, legyél közönyös a siker/sikertelenség iránt, viszont ettől függetlenül tegyél kemény erőfeszítéseket a cél érdekében. Ez az élet legtöbb területére megoldás, legyél nihil érzelmileg történjen bármi is, viszont próbáld kihozni a legjobbat. Ezen gondolkozz el.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

(#9) Vakegérke válasza FPéter (#5) üzenetére


Vakegérke
veterán

Jó, elfogadom amit mondasz. De mivel úszni nem tudok, így tuti az én halálomig tartana ez a sokoldalú kapcsolat. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) bublee válasza Crystalheart (#7) üzenetére


bublee
csendes tag

Hogyne tárgyalnák meg, hisz modern és nyitott társadalomban élünk! :DD És am thx, kicsit tényleg radikálisabb vagyok! :D :DDD

''Utáltam mindig az iskolát,el*****a az ember kiskorát!''

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.