2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Újabb kérdés

    A legolcsóbb, összesen 11 dollár szállítással. Méretre is a legkisebb (9x4cm)

    VAGY

    Ez már 20 dollár, hiszitek vagy sem, de akkora méretre, mint az előző, és dátumkijelzés is van.

    Esetleg

    Szintén 20 dolcsi, elég széles (13.5x3.5), de cserébe feszültségkijelzés is van, illetve figyelmeztet, ha túl alacsony a töltöttség, vagy túl magas a töltés.

    Folytatás...

    Samus 12 éve 9

  • Végdobot, de milyet?

    Nemsokára eljutok oda, hogy meglesz a keret a kipufogórendszer cseréjére, de egy kérdésem még maradt. Az biztos, hogy nem utángyártott ismeretlen rendszer lesz, hanem szintén utángyártott, de Paragi középdob és végdob. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a katalizátor után minden cserélve lesz. És hát ha már lehet, sportdobot akarok rá. Típusspecifikus dob lesz, ebből a Swift Sedan-ra összesen három féle érhető el az említett márkából, ebből csak kettő sportdob.

    Első egy szimpla egy véggel rendelkező "kályhacső" style végdob, 80mm-es véggel:

    És egy dupla végű versenyző, ám "csak" 65mm-es végekkel:

    Kérdés: kinek melyik a szimpatikusabb, illetve ki mit gondol? Árban 500 forint a különbség, és mivel ez csak úgynevezett hangdob (nem hangos, műbizonylatosak), teljesítményt nem befolyásolja, csak esztétikai szerepe van, így tényleg az a fontos, hogy néz ki...

    Samus 12 éve 33

  • Egyéni idom készítése az autó belterébe

    Milyen anyagból lehetne ezt könnyen kivitelezni? Valami olyan kellene, amit formába tudok önteni, majd megszáradva csiszolható, festhető. Rugalmas legyen a szerkezete (a beltérben nyáron van egy kisebb fajta hőingadozás), ne fagyjon szét, és ne olvadjon meg sem. Nemrég vettem egy pofás kis hőmérő-óra kombót, és be szeretném építeni. A műszerfal tetején, középen lenne a legjobb helyen, de nem akarom csak simán odaragasztani. Viszont ha tudnék köré egy szép kis "házat" kreálni, az jó lenne. Ilyen lapos, félbevágott ellipszis formára gondoltam.

    Ötletek?

    Samus 12 éve 6

  • DV kamera és PC, csak nekem nem sikerül?

    Egyszerűen nem értem. Pár éve még nem is lehetett mást kapni, csak miniDV kamerákat, és a régebbi Hi8-aa gépeket. Még nem volt HDD-s és/vagy memóriakártyás kamera. De még mindig nem találtam meg a módját, hogy normálisan, szívás nélkül át tudjam varázsolni a felvett filmet PC-re.

    Mit próbáltam: Nero Vision, VirtualDub, Exstate DV Capture Live.

    Ki mivel csinálja, és hogyan? Utálom, hogy sokszor pár eldobott kocka után dobhatom a kukába az egész felvételt, mert itt-ott megakad...

    Komolyan senki nem gondolt arra, mikor a formátumot kitalálták, hogy ezt majd valahogy egyszerűen át lehessen varázsolni más tárolóeszközre?

    (A kamera Sony, az átvitel Firewire kábelen zajlik, a gép pedig egy elég lassú (érthetetlen, de erőmű kell ehhez a több éves formátumhoz) Acer notesz (T2390, 1 GB RAM, Win7 Ultimate).)

    Samus 12 éve 8

  • "Napi" mosoly

    Ma voltam a LIDL áruházban, mert volt jóféle hőmérő, órával, külső-belső, kicsi, pont passzol az autóba, szóval jó, és olcsó volt. A pénztár felé indulva azonban még lekaptam ezt, mert jót mosolyogtam rajta:

    [link]

    (nem, nem a termék a vicces, hanem a neve)

    Samus 12 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.