2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • És még azt mondják, hogy az élet szép...

    Szép a f@szt szép. Hulla részegen, vagy beszívva biztos az. Ma reggel arra ébredek, hogy a postafiókomban egy levél csücsül (meg egy SPAM, de az nem lényeg), ami azt jelzi, hogy a népszerű emberadatbázisban (nevezzük egyszerűen iWiW-nek) egy új üzenettel lettem gazdagabb, amit egy lány írt. Mily meglepő. Múlt pénteken randiztam vele, tegnapazt írta, hogy szeretne újra találkozni velem, és hogy pozitívak a benyomásai. Most pedig jön a gondolkoztam rajta (ha valami így kezdődik, és egy lány mondja, ezentúl hátat fordítok neki, és otthagyom...) sajnálom, az életem jó úgy, ahogy van, nem szeretnék változtatni rajta. De mit is érdekel ez engem? Rengeteg lány van még odakint.
    Persze, csak megtaláltam, aki teljes mértékben megfelel az általam ideálnak nevezett eszményképnek. Rutinosabbak még emlékezhetne rá, leírtam a Társkereső című bejegyzésemben, csak a sok megjegyzés hatására kivettem belőle. Nem kellett volna.
    Ennyi.

    Samus 15 éve 18

  • Nokia N82 - Lesz-e hibamentes valaha?

    Újabb hiba, kijelző, pixelpaca... a helye körülbelül ugyanott, ahol az előző volt, csak ez most pici, kb. egy vízcseppnyi. A színek újra piros, kevés sárga ponttal. Újra szerviz lesz, valószínű újra két hónap, mire megjön az alkatrész...
    Gratulálok Nokia...és gratulálok magamnak, amiért olyan hülye voltam, hogy olyan márkát választottam, amit alapból nem szerettem...a következő Samsung vagy LG lesz...

    UPDATE:

    Nehogymár jól érezzem magam: a kamera fedél elszállt. Hiába húzom le, semmi sem történik, nem aktiválódik a kamera. Ha olyan progit indítok, ami bekapcsolja a kamerát (Panoman, például), és elhúzom a fedelet, akkor van kép. Ennyi. Megkérdezem a készülékcserét. Szerintem a kamera mikrokapcsolója szállt el, de már nem nagyon érdekel. Fő funkció, nehogymár működjön.
    Most néha működik, néha nem...

    Samus 15 éve 5

  • X3100

    Ez az Intel csoda semmire sem jó...nem hozza egy GF5200 teljesítményét...hiába, több dedikált memória kell, mint 4 MB...

    Nem fut a Codename: Outbreak (elindul, de a főmenü képe ottmarad, egérkattintás hallatszik, de nincs más a képen, csak a háttér, és a zene szól) 2002-es játék.
    Nem fut rendesen a Soldier of Fortune. High-on megy pöcc nélkül, kivéve, ha valami történik (lőni kell, ajtó nyílik, metró hangja, ahogy érkezik), ekkor irdatlan lag lesz egy fél másodpercre. Nem swappol, nem tölt, csak megakad, utána 50 FPS...ha leveszem balanced-re és 800x600-ra, ugyanez.

    Hiába játszok a kompatibilitással, semmi sem történik.

    Ezt az integrált VGA-t nem játékra tervezték...vagy a támogatottság hiányzik, vagy nem tudom...vicces, de a World of Goo reccsenés nélkül fut 60 FPS-el (imádom :) )

    Kifogytam a régi FPS klasszikusokból. Valami ötlet?

    Megvolt:

    Return to Castle Wolfenstein (vagy háromszor)
    Medal of Honor - Allied Assault - Spearhead - Breakthrough
    Call of Duty első pályán megy, másodikon irdatlan lag. Kivéve, ha a földet nézem, akkor megy, de úgy nem olyan...
    Max Payne
    Serious Sam: Second Encounter szaggat (olyan, mint a Cod, második pályától van a gond)
    Mafia megvolt.
    Unreal Tournament

    És még pár, de egyszerre ennyi jutott eszembe.

    Folytatás...

    Samus 15 éve 17

  • CCM

    50 ccm. Hivatalosan egy B kategóriás jogosítvánnyal maximum 50 ccm henger űrtartalmú motort vezethetünk. Ez eddig rendben is van. Viszont mi a helyzet akkor, ha valaki megtuningolja, új hengerszett, stb. És a motor máris 70 ccm lett. Ámde papíron (a gyári papírjain) még 50, és külsőre sem változott semmi. Mi történik, ha a rendőr megállít? Tudja ellenőrizni, hogy mekkora a motor?

    Majd valamikor a távoli jövőben szeretnék egy robogót vásárolni, autó helyett. Rájöttem, amire nekem kell, arra egy jobb nagy testű robogó is megteszi, a fenntartása lényegesen olcsóbb. Tippek ezzel kapcsolatban is jöhetnek, ha esetleg van valaki, aki annyira elvetemül, hogy ide téved.

    A best egyértelműen a Gilera Runner 50, de sajnos ennek csillagászati ára van.

    A másik Aprilia SR50 (ha lehet, akkor az injektoros...helyett a karburátoros :) ).

    Harmadik Piaggio NRG Power DT (léghűtéses, mert az olcsóbb...).

    Folytatás...

    Samus 15 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.