2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 4 óra

    Az immun. klinikáról átküldtek a szívklinikára, mert a mellkas rtg-en valami furit láttak.
    Ma 10-re volt időpontom, én kis naiv, odamentem fél 10-re, mert biztos ami biztos. Regisztráltam, elmondták, hogy melyik ajtók lesznek a barátaim és majd szólítani fognak az ekg-ra.

    Gondoltam, hogy nem lesz könnyű menet, hiszen az ilyesmi sosem az... negyed 12-kor odaslattyogtam az ajtóhoz, hogy kb mégis mikor kerülök sorra. Mire a nővérke mosolyogva mutatott az ajtóra, miszerint nem érkezési sorrendben vizsgálják ki a betegeket. Ez rendben is van, én csak egy nagyjábóli időtartamot szerettem volna, hogy még meddig várjak. Biztos az én hibám, de a válasz olyan szinten felhúzott, hogy mikor negyed óra múlva bekerültem 171/106 lett a vérnyomásom, az átlagos 125/90 helyett...

    Meglett a papíros, átszambáztam 3 ajtóval arrébb, ahol nem volt túl nagy mozgás, szépen megültem a fenekemen. Majd az orvosok elmentek vizitelni. Itt már gyanús volt, hogy nem szabadulok könnyen innen sem... majd amikor behívtak valakit, akkor odamentem a nővérkéhez és a kezébe nyomtam a papírt.
    Hinnye a következő én lettem, ez negyed kettőkor volt.

    Majd azzal fogadtak, hogy miért csak most jöttem, én meg néztem bambán, és mondtam, hogy de én fél 10 óta az ekg-ra vártam. Ebbe bele is nyugodtak.

    Lehetett volna rosszabb is, de nem lesz a legjobb élményeim egyik e a pécsi KK-ban.

    Folytatás...

    greenity 9 éve 19

  • Lássuk csak hogy állunk?

    Kicsit több mint 10 hónapja húzódik a dolog, most már jó lenne a végére járni. Egy kis összefoglaló egy ínhüvelygyulladásnak indult és most éppen nem tudjuk mi van vele kéz és csuklófájással.

    Valahol itt kezdődik a történet.

    Tulajdonképpen nem is értem mi húzódik ennyire ki a dologban.

    November 14-én végül megkaptam a szteroidos injekciót, hát nem igazán használt, a gyulladásos labor (süllyedés, crp) nem ment annyira le, mint kellett volna.
    Nos ezzel elvoltunk egy darabig, január elején kaptam egy adag szteroidot medrol tabletta formájában. Kemény 3 hétig hatott, aztán tekertem szobabiciklin egy fél órát és bedurrant a kezem, 1 hétig visszajött az egész, be volt dagadva fájt, aludni megint nem tudtam tőle.
    Majd szépen lelohadt, tudtam használni, de egy bizonyos pontban fájt.
    Mivel múlt pénteken újabb kontrollra kellett mennem, elballagtam a háziorvoshoz és onnan a laborba, háááát süllyedés 45, CRP 13.4 én így szeretlek és közben még mindig fájt a kezem.
    Eljött a péntek, vártam másfél órát az időponthoz képest, sebaj, számítottunk rá, majd bent nagyjából értetlenség fogadott.

    Folytatás...

    greenity 9 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.