2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Milyen lesz?

    Nemsokára teljes mértékben összeköltözünk Pécsen, a saját lakásunkba, ahol csak mi ketten leszünk. Elgondolkodtam, hogyan fogjuk megélni, ha nem lesz más körülöttünk? Ha csak mi leszünk, ha nem kel figyelni másra, hogy ki mikor megy zuhanyozni, hogy éjjel 2-kor ne szárítsak hajat, ha kimehetek egyszál fehérneműben a wc-re stb.

    Meg amúgy is, mi a bánatot fogok csinálni hétköznap este? Amikor nem lesz ott más. Első tippre főzni-főzni-főzni, meg dolgozni, meg filmet nézni, meg edzeni menni, meg minden, de hogy ezt hogy fogjuk megélni majd az piszkálja az agyam, lehet hogy két hét és kiderül.

    A főzés, attól kicsit tartok. Bár még nem főztem olyat (mármint egyedül) ami Mackónak nem ízlett volna, de azért bennem van a félsz, hogy hosszú távon nem biztos hogy menni fog, pedig ez az élet rendje. Most még élvezem, hogy heti 1-2 alkalommal én főzök a családnak és eddig mindig ízlett, kiderül mi lesz.

    Elég régóta lakom külön a szüleimtől, 2008 szeptembere óta, de mindig valakivel, akihez alkalmazkodni kellett. Persze most is kell, Mackóhoz, de ez mégis más, ez valahogy teljesen más lesz kíváncsi vagyok hogy mihez kezdünk egymással.

    Folytatás...

    greenity 8 éve 60

  • Tartózkodási hely bejelentése, 2-3x-os megjelenés a kormányablaknál

    Páromékhoz szeretnék tartózkodásira bejelentkezni.

    Elbattyogtam a kormányablakhoz, szereztem papírt, mákomra a párom apukája a szomszédban dolgozik, aláírta a papírt, gyorsan vissza. Kiderült, hogy nem csak ő a tulajdonos, így még egy papír kell arról is hogy mindketten beleegyeznek. Ez így három alkalom lenne, mákomra kettő volt, de ez számomra így hihetetlen... ha fent lennének a papírok valahol a neten, praktikusabb lenne (lehet fent vannak csak nem találtam...)

    greenity 8 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.