2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy konferencia margójára

    Most talán lecsendesednek a dolgok, van időm elmerengeni. Június 10-én volt az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület V. Szisztémás Sklerózissal Élők Konferenciája.

    Hogy ez miért is fontos nekem?

    1: Mert ezzel a betegséggel élek együtt
    2: Jelenleg én vagyok az Egyesület elnöke

    Amikor ez tudatosult benne, hogy atya-gatya konferencia lesz, és most kivételesen nem ülhetek a fenekemen, hanem bizony ezt nekem IS szerveznem kell, valahol április elején volt, amikor hazajöttem Bukarestből, az Európai ernyőszervezet éves taggyűléséről, ahol bemutattak a többieknek és hazafelé az előző elnök szólt, hogy kéne szervezzek már egy buszt Pécsről Debrecenbe a tagoknak. Tudni kell, hogy én soha semmi ilyet nem csináltam, és nem is tudtam hogy álljak neki. Nosza nekiálltam írni árajánlat kérőket, de valahogy lefoglalták előttem, vagy nem is volt nekik arra az időre...
    Aztán párom édesanyja is bedobta magát, talált nekem még néhány buszost, ahol az egyikkel nagyon könnyen tudtam dumálni, aztán jött a hidegzuhany: nincs akkora busza, akkor már végső elkeseredésemben megkérdeztem a nagy buszát, hogy az mennyi lenne. Jött az isteni szikra, vigyük együtt a szegedieket meg a pécsieket, el is intéztem, az utolsó hétig nem is voltak gondok utána.

    Folytatás...

    greenity 7 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.