2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hőségriadó

    A hőségriadót ki kellene terjeszteni a PH! fórumaira is. Az elmúlt napokban elképesztő mértében nőtt az egy topicra jutó jihadok dzsihádok száma (én is összehoztam két öriharit), mindenki esik neki a másik torkának.

    Érdekes ezt látni, de egyre kevésbé vicces.

    DeFranco 12 éve 94

  • Erős

    Nyersen, ahogy találtam:

    Hagytam, hogy kapásból hülyére vegyétek, hagytam, hogy tettleg is helyére tegyétek, hagytam, hogy ne legyen mázlija juszt se, hagytam, hogy ne érje el még a buszt se, hagytam, hogy pokollá tegyék az életét, hagytam, hogy röhögve kérjék a bérletét, hagytam, hogy bagóért szopja a rezet, hagytam, hogy ne fogjatok vele kezet, hagytam, hogy piti kis vétkekért szívassák, hagytam, hogy ne derüljön ki az igazság, hagytam, hogy beszálljon apuka cége, hagytam, hogy ok nélkül rakják a "c"-be, hagytam, hogy vergődés legyen a suli, hagytam, hogy kibukni legyen a buli, fejvesztve fusson a Kultúra Házából, hagytam, hogy kitessékeljék a plázából, hagytam, hogy ráálljon, ne nagyon szarozzon, hagytam, hogy félpénzért, feketén falazzon, hagytam, hogy fogdossák buzgón a fenekét, hagytam, hogy sokallják sokan a gyerekét, hagytam, hogy tojjon a fészküket rakókra, hagytam, hogy fújjon a többségi tahókra, hagytam, hogy Budáig fusson egy kérvénnyel, hagytam, hogy gazdagabb legyen egy élménnyel, hagytam, hogy ne legyen gyógyír a bajára, hagytam, hogy ne jusson gázra, se kajára, hagytam, hogy ne teremjen a föld eleget, hagytam, hogy lopnia kelljen a meleget, hagytam, hogy ne legyen kéznél a zsepije, mikor a kisboltban tör rá a depije, hagytam, hogy kihulljon végleg a rostán, amikor palávert csinál a postán, hagytam, hogy kibukjon, hagytam, hogy elázzon, hagytam, hogy retardált náciktól parázzon, hagytam, hogy hiába

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 10

  • UPDATE! UPDATE! Nyelvvizsgáztam! - EuroExam nyelvvizsga tapasztalatok (nyelvvizsgát kerestem, meglett)

    Menj a végére ;)

    Ami már nem aktuális:

    Sziasztok!

    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szedjünk össze pár olyan nyelvvizsga típust, nyelvvizsga helyet, ahol a vizsga egyszerű, viszonylag könnyen és gyorsan megcsinálható. Nagyon sokszor nagyon sok segítséget kaptam már a PH! közösségétől, és ez megint egy olyan alkalom, amikor sok fej mérhetetlenül többet ér, mint egy.

    A nyelv természetesen angol.

    Indoklás:

    Mielőtt komolyabb kődobálás vagy kioktatás kezdődne, szeretnék tisztázni pár dolgot.

    Tudom, hogy az angol tudás egyébként is elengedhetetlenül fontos, és azzal csak jót teszek magamnak, ha egy nemzetközileg elfogadott, színvonalas nyelvvizsgát csinálok meg.

    Ez is a célom, szeretnék rendesen, alaposan megtanulni angolul, szépen, választékosan, igényesen kifejezni magam, de a cél most nem ez. Jelenleg munka mellett végzek egy egyetemet, jövő tavasszal államvizsga, és addigra a kezemben kell legyen a nyelvvizsgapapír mindenképpen, és a dolgot súlyosbítandó komoly hendikeppel indulok. Papír kell, gyorsan, könnyen, és az igényesség, alaposság ez utánra marad.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 76

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.